Cerven

Komentáře uživatele Dorotka7

Dorotka7

Dorotka7 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 8
Barbie - Fairytopia
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.6.2008
Prostě Barbie
Dívala jsem se na to s malou   sestrou. Byla to celkem hezká   pohádka. Sice jsem viděla   řádku lepších, ale tohle   je přece jenom něco jiného.   Jo, nedivím se, že se to   sestřičce líbilo, je tam   hezká hudba, krásné   prostředí i když některé   zvířátka vypadají dost   nerealisticky. Taková   růžová pohádka...
Barbie - Princezna a švadlenka (Barbie as the Princess and the Pauper)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.6.2008
Z těch Barbie filmů, co jsem   jich viděla, se mi tenhle   líbil asi nejvíc. Je to tak   trochu muzikál, hezkých   písniček je tak požehnaně.
Darwinovy ceny (The Darwin Awards)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.6.2008
Ten film se mi moc líbil, Je   až neuvěřitelné, co lidi   všechno dělají. Detektiv,   posedlý zdravým životním   stylem, dodržováním   pravidel a dokazováním si   všech možných věcí, to   přehání až tak, že mu   několikrát moc nechybí k   tomu, aby se k Darwinovu   syndromu přihlásil sám.   Viděla jsem to několikrát a   pořád mě to baví. Osudy   některých lidí jsou nejenom   k pláči, ale i k popukání.
Dexter
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.7.2008
Je to bez připomínek.   Užívala jsem si každý díl   a dlouho už jsem něco   takového neviděla. Není tam   nic, co bych vytknula. Je mi   líto jenom to, že už to   skončilo a já viděla i   poslední díl. Skvělý herec   v hlavní roli, mnohdy jsem   zapomínala, že je to jenom   jako. Na to nejde napsat   výstižný komentář.   Stačí se jenom podívat...
Dr. Horrible's Sing-Along Blog
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.2.2011
Hledala jsem kusy s N.   Fillionem a u tohohle jsem se   nepřestala smát, je na to   jak dělaný, tak jak si ho   fanynka vysní. :D Sám Dr.   Horrible je taky supr,   doporučuju každému, kdo si   najde chvilku čas shlédnout   něco netradičního.
Jak ukrást nevěstu (Made of Honor)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.7.2008
Ten film se mi moc líbil, ale   šla jsem na něho jenom   kvůli herci. Jinak bych si   asi řekla, že je to ta   typická americká komedie co   za nic nestojí. Potom jsem si   to říkat taky nemusela.   Pořád se tam něco děje -   žádná nuda a smála jsem se   tak, že mě bolelo břicho   :-) Nevím, co na to řeknou   ostatní, ale mě se to   líbilo. Rozhodně je to ale   určitě kvalitnější film,   než mnohé americké srajdy.
The Key to Reserva
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.10.2010
Moc zajímavé, a zvláštním   způsobem napínavé. Je fakt   škoda že ve scénáři   chyběl list.. Ráda bych   věděla o co vlastně šlo.   Ale doporučuji. Na YouTube je   to k shlédnutí.
Wyattovy párky (Wieners)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.3.2011
Film s nevalným smyslem plný   slaboduchého amerického   humuru, i když jsem se   párkrát zasmála. Dívala   jsem se na to jenom kvůli   Zacharymu Levimu, jinak bych u   toho asi nevydržela. Ten je   tam pochopitelně suprhot, tak   ta jediná světlá složka...   5/10 jenom kvůli němu.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Lock Lee

Lee Lock

Frans Isotalo

Isotalo Frans

Geoff Dunbar

Dunbar Geoff

Scott Angley

Angley Scott

Dahome

Dahome
Dahome

Yuen Biao

Biao Yuen

Naposled navštívené:
Lock Lee

Lee Lock

Frans Isotalo

Isotalo Frans

Geoff Dunbar

Dunbar Geoff

Scott Angley

Angley Scott

Dahome

Dahome
Dahome

Yuen Biao

Biao Yuen