Cerven

Komentáře uživatele IvcaPA

IvcaPA

IvcaPA zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 23
Alaska.de (alaska.de)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.10.2009
Naprosto geniální film,   využití neherců zaručuje   obrovskou autentičnost a   mrazivý příběh   dokládá,že život je někdy   hodně tvrdej.
Austrálie (Australia)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.1.2009
Prostě nádhernej film.   Délka vůbec nevadí. I ta   druhá část dává smysl,   protože všechno nekončí   jen tím, že jsou krávy   nahnaný do lodi. Život je   neustálý boj a v tomhle   filmu je to krásně vidět.   Předchozí dva filmy od   tohoto režiséra se mi   nelíbili, proto jsem se   Austrálie trochu bála, ale   skutečně mě dostala. Můžu   stoprocentně doporučit.
Bratrstvo vlků - Hon na bestii (Le pacte des loups)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.1.2009
Tenhle film se skládá ze   tří různých příběhů.   Stačil by ale úplně jeden.   V žádnym případě nejde o   horor. Nejhorší bylo když   příšera na konci umřela,   tý mi nakonec bylo nejvíc   líto. Ale popravdě ještě   víc líto mi bylo zabitýho   času.
Fimfárum do třetice všeho dobrého 3D
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Báječné. Werochovy   úžasné pohádky, plné   humoru a ponaučení, které   jsou navíc platné v každé   době.Animace na špičkové   úrovni. Člověk to muśí   vidět několikrát,aby ocenil   všechny detaily.
Grindhouse: Auto zabiják (Death Proof)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.8.2009
Tak podle mého názoru 10   minut z filmu dobrý, zbytek   kupa nudy....Planeta teror   byla zábavnější a víc se   držela retro stylu a pocty   béčkovým filmům, o kterou   autorům šlo.
Harry Potter a Princ dvojí krve (Harry Potter and the Half-Blood Prince)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.7.2009
Nemůžu říct, že by mě   tenhle film zklamal. Rozhodně   byl zábavnější než   pětka, ale je nutné říct,   že první čtyři díly jsou   nedostižné. Možná je to   tím, že onsah těch   posledních dvou knížek se   už dá do dvouhodinového   filmu stěsnat jen těžko.   Chybí pak různé vedlejší   příběhy a pro ty, kdo   nečetly knížku může být   obsah nejasný. Takže film   dobrej, ale na knížku   stejně nemá.
Mandolína kapitána Corelliho (Captain Corelli's Mandolin)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2008
Film má nádhernou výpravu,   skvělé obsazení a úžasnou   hudbu. Trochu mě mrzí, že   se liší od původní   předlohy, ale kdyby byl   přesně podle knížky,   nešlo by už o romantiku. Pro   ty, kteří mají dost   hloupejch, sladkehcj   romaňťáků, je tohle to   pravý.
Muži v říji
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.9.2009
Tak tenhle film se opravdu   poved. Herci jsou naprosto   vynikající, Igor Bareš by   mohl dělat z fleku premiéra   a Martin Trnavský dokazuje,   že má úžasnej komediální   talent. Člověk se musí   smát, i když je mu ho   vlastně líto. Překvapil mě   i Jaroslav Plesl, kterej je   čím dál lepší.   Každopádně jsou Muži v   říji po dlouhé době   český film, který nejen   pobaví, ale i názorně   ukáže jak to u nás vkastně   vypadá.
Neskutečné historky (Ripping Yarns)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.10.2009
Ahoj taťko,kde je mamka.   Dokonalý anglický humor.   Pobaví i po tolika letech.   Prostě klasika. Škoda, že   takových je málo.
Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.5.2011
Za Johnnyho Deppa dávám 8.   Předchozí díly byly   lepší, ale tohle byl   vyloženě herecký koncert   Deppa. Bavila jsem se celé   dvě hodiny a o to by asi   mělo u Pirátů jít.
Počátek (Inception)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.11.2010
Super.Super.Super. Napětí,   dobrý nápad, sympatičtí   herci, dobrá pointa. Už   dlouho jsem nebyla z   žádnýho filmu takhle   nadšená.
Prázdniny (The Holiday)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.10.2009
Tak hezkej film jsem už   dlouho neviděla. Naprostá   pohodovka, herci jsou   uvěřitelný a nepůsoběji   nijak trapně. prostě film,   který zlepší náladu.
Proč bychom se netopili
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.2.2009
Tak jsem zatim viděla dva   díly a pokaždý jsem měla   co dělat,abych se u televize   udržela. Dívám se na to   podstatě jen proto, že jsou   tam pro mě známý místa.   Jinak musim říct, že už   jsem dlouho neviděla tak   hrozně nudenej seriál. Mám   pocit, jakoby někdo natočil   s kámošema video na vodě,   který se jim zdálo bajt   hrozně vtipný,ale pro   ostatní, lidem nic neřeklo.   Jeden bod dávám vyloženě   jen za krajinu Jižních   Čech, i když i kamera je   dost divnná. Co se týká   herců, tak ti spolu   vyloženě neladí. Pokud to   srovnám s partou z Hop nebo   trop, tak s těmhle bych na   vodu opravdu jet nechtěla. Je   to velká škoda, protože   knížka má velký   potencionál. Ale zřejmě   některé knížky jsou   nesfilmovatelné....
Prokletý ostrov (Shutter Island)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.11.2010
Film plný napětí, který   chytne a až do konce   nepustí. Geniální   pointa.Skvělý herci. Prostě   deset z deseti..
Randall a Hopkirk (Randall and Hopkirk)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.2.2009
Tenhle seriál je prostě   staá dobrá klasika. V   dnešní době, kdy už   filmaři v kriminálkách   neví, čím by na diváka   zapůspbili, je to milý   závan minulosti. Kromě   hereckých výkonů oceňuji   také skvělý český dabing.
Romeo a Julie (Romeo and Juliet)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.8.2008
Souhlasím se všemi, že se   jedná o nádherný film.   Skvěle ztvárněná doba,   nádherná hudba a neokoukaní   herci. A hlavně režisér,   který Shakespearovi výborně   porozumněl.
Romeo a Julie (Romeo and Juliet)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.8.2008
Bohužel já jsem asi hodně   konzervativní a tenhle film   mi připádá jako jeden   velký omyl. Leonarda   považuju za výborného   herce, ale mylím si, že   tahle stylizace byl dost   velký úlet. Nějak ty   tradiční verše nešly   dohromady s tím, co se dělo   na obrazovce. Radši zůstanu   u staré dobré verze.
Sherlock Holmes: Hra stínů (Sherlock Holmes: A Game of Shadows)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.1.2012
Film mě nesklamal. První   půlka byla zábavná, druhá   plná napětí a skvělých   akčních scén. Tenhle   Sherlock se bude vždycky   lišit od knižní verze,   takže nic takového jako   váženého starého detektiva   nebo držení se knižní   předlohy od něj nemůžeme   čekat. Je to spíš takové   na motivy, ale kdo má tenhle   druh filmů rád, přijde si   na své.
Strážci - Watchmen (Watchmen)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.10.2009
Tak já musím dát deset. V   poslední době jsem si   doplňovala mezery ohledně   filmů podle komiksů a mezi   X-manem a Daredevilem mi   tenhle přišel zdaleka   nejlepší. Je to tak něo   mezi Sin city a Fantastickou   čtyřkou, přičemž kvalitou   se to blíží Sin city.   Často to připomíná   ganksterky ze 30. let. Film   nenudí a strhuje.
Titanic
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.11.2008
Titanic hodnotím s odstupem   času. když mi bylo třináct   a viděla jsem ho poporvé,   byla jsme samozřejmě celá   zblázněná do Jacka Dawsona.   Téď o deset let pozdějii mi   ten film přijde krásný z   mnoha dalších důvodů.   Krásný je příběh, to   musí uznat i naprostý   neromantik. Krásná je   výprava. A obě hlavní   hvězdy dokázaly za těch   deset let, že talent mají.   Je velká škoda, že dnes už   se takové filmy netočí.
Válka světů (War of the Worlds)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.10.2008
I když nejsem žádná   zanícená fanynka Stevena   Spielberga, tenhle film mě   naprosto dostal. Nejde jen o   mimozemšťany, ale líbí se   mi, jak je tam zpracovaná   panika lidí a to jak se   chovají ve vypjatých   situacích. Jen ten konec je   trošku ošizený, postrádá   náboj celýho filmu. Takže   za to 2 body dolu, jinak   super.
VALL-I (WALL-E)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.11.2008
Bezkonurenčně nejhezčí   pixarovka. Divák se nenudí   ani minutu, protože v   každém záběru je nějaká   dojemně roztomilá   maličkost. Všechno krásně   funguje dohromady. Pohádkový   příběh nabízí přesně   to, co pohádka má : legraci,   poučení, šťastný konec. A   k tomu roztomilá animace.   Těším se na další film.
Zápisník jedné lásky (The Notebook)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.11.2008
Četla jsem vaše komentáře   než jsem se na tenhle film   dneska podívala. Musim   souhlasit s tím, že je to z   větší části klišé. Ale   spolu s příběhem dvou   milujících se starých lidí   to krsáně funguje.Takže i   když jsem většinu filmu   věděla co přijde, konec mě   dostal. Je hezký se čas od   času podívat na něco, co   vás dojme...

TV Program

ČT1 - Rajské zahrady (2009) [TV cykl...

04:30 - 04:50

13 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Ponikelské radovánky

04:20 - 04:50

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Dáma a Král (2017) [TV seriál]

03:55 - 04:50

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Big Man I. - Neobvyklá pojistk...

04:00 - 05:59

43 minut již uběhlo
76 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Lawrence Jordan

Jordan Lawrence

Gerry Bednob

Bednob Gerry

Tchaj Pan (Tai-Pan)

Tchaj Pan
Tai-Pan

Roger Kumble

Kumble Roger

Mína z Barnhelmu

Mína z Barnhelmu
Mína z Barnhelmu

Vrabce z Tŕnia

Vrabce z Tŕnia

Pošta pre Teba

Pošta pre Teba
Pošta pre Teba

Naposled navštívené:
Lawrence Jordan

Jordan Lawrence

Gerry Bednob

Bednob Gerry

Tchaj Pan (Tai-Pan)

Tchaj Pan
Tai-Pan

Roger Kumble

Kumble Roger

Mína z Barnhelmu

Mína z Barnhelmu
Mína z Barnhelmu

Vrabce z Tŕnia

Vrabce z Tŕnia

Pošta pre Teba

Pošta pre Teba
Pošta pre Teba