Cerven

Komentáře uživatele radlena

radlena

radlena zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 4
Herci (Les acteurs)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.4.2009
Velmi dobrý snímek pro   všechny, kteří mají rádi   francouzský film. Jde o   spojení scének s někdy až   přespříliš absurdním   humorem, podtrhnutým   vynikajícími hereckými   výkony. Už si ani   nepamatuji, že bych se u   nějakého dnešního filmu   tak zhluboka zasmál. Pocta   slavné (dvoj)generaci   francouzských filmových   hvězd, kteří se tak ještě   mohli nazývat, s dojemným   závěrečným režisérovým   vyznáním svému zesnulému   otci. Dávám 8/10.
Klik - život na dálkové ovládání (Click)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.1.2011
Povedená komedie
Povedená komedie, bez   vyloženě hluchých míst. V   rámci amerických komedií   absentují vtipy na téma   vyměšování a vtipy o sexu   nesklouzávají k trapnosti.   Herecké výkony jsou v rámci   žánru nadstandartní.   Fungují i romantické a   dojemné scény. Jen by mě   zajímal osud hlavního hrdiny   po prozření ... možná by   nebyl špatný druhý díl ...   Adam se věnuje rodině, není   povýšen, dokonce si musí   najít novou práci, domů   nosí málo peněz, manželka   se zahledí do bohatšího   souseda, kterému zemřela   žena, odchází i s dětmi.   Adam tloustne, začíná být   nevrlý a zjišťuje, že   přece jen ten svět není   černobílý, ale asi by to   nebyla legrace a morální   motiv by zde také nefungoval   :-).
Pomsta (Revenge)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.9.2008
Soundtrack
Za pozornost stojí taktéž   hudba (Jack Nitzsche), která   umocňuje dramatičnost filmu.   Soundtrack, který není až   tak lehké sehnat, vřele   doporučuji.
Soukromá válka pana Wilsona (Charlie Wilson's War)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.4.2009
Tento velmi dobrý film se   zajímavým tématem osobně   vřele doporučuji. Jedná se   o politický film, avšak   americký (mainstreamový),   takže není nutné znát   historické souvislosti, vše   je srozumitelně vysvětleno.   Nejsem zrovna fanda filmů s   politickou zápletkou, ale   tento je vtipně, zručně a   srozumitelně napsán a   zrežírován, navíc obsazen   charismatickým T.Hanksem a   P.S.Hoffmanem. Dávám 7/10.

TV Program

ČT1 - Kačenka a zase ta strašidla (1...

06:30 - 07:55

18 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoká Austrálie

06:00 - 06:50

48 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Chuggington: Veselé vláčky

06:30 - 07:20

18 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

06:45 - 07:05

3 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce