Cerven

Komentáře uživatele Radenka

Radenka

Radenka zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 8
Drákuloviny (Dracula: Dead and Loving It)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.10.2008
Dobrý
Tak tohle je fakt něco,   sranda na druhou. Je to dost   vtipný a tomu odpovídá i   to, že tam hraje jeden z   nejvtipnějších herců   Leslie Nielsen.
Klik - život na dálkové ovládání (Click)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.10.2008
Super
Je to velice zvláštní film,   velice zábavný, romantický,   šokující, někdy až velice   smutný. Už si člověk   málem myslí, že je to jeden   z těch filmů co končí   špatně, ale v posledním   okamžiku se všechno vrátí   do normálu.
Mýtus (San wa)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.10.2008
Nej
Je to úplně super film. Je   to velice nadpřirozeně   vedené no jako snad všechny   ťamanský filmy. Hlavně   Jackie Chan tam má skvělou   roli a skvěle jí hraje.   Strašně dojemný,   napínavý, vtipný, ale   bohužel nekončí zrovna   šťastně. To se mi zdá jako   jediná chyba, která ten film   nakonci shodí, ale jinak je   prostě super.
Na vlásku (Tangled)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.11.2012
Naprosto dokonalá
Musím opravdu říci, že   tato pohádka se povedla snad   nejvíce. Je naprosto   nádherně nakreslená, má   krásný příběh, opravdu   spoustu vtipných scén. Ale   to nejlepší,   nezapomenutelný je to, jak si   vyhráli s jejich obličeji.   Opravdu každý pohyb ve   tváři, každá mimika, je   jak živá. Prostě dát   kreslenému filmu emoce, je to   nejsložitější a snad   nikomu se to takto nepovedlo.
New Police Story (San ging chaat goo si)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.10.2008
Dokonalé
Tento film jsem si musela   pustit hned dvakrát. Ze   začátku je nic moc, ale pak   je to dokonalé. Málo u   kterých filmů je vidět jak   Jackie Chan skvěle bojuje. Ve   skoro všech jeho filmech   není nikdy moc dlouho a   dobře vidět jak bojuje, ale   tady mají na něj dlouhej a   skvělej výhled. Je to jeden   z nej jeho filmů.
Roztomilý mazlíček (Chestnut: Hero of Central Park)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.10.2008
Super
Je to skvělý filmeček o   dětské lásce a   soudržnosti. Je moc krásný   a je zajímavý v tom, že   děti si přivezou štěně v   tašce k adoptivním rodičům   a ti si toho do jeho   dospělosti vůbec nevšimnou.   Je sice pravda, že se jim   zdálo mnoho věcí   podivných, ale asi to moc   neřešily. Pak ta zápletka   na konci je moc fajn.
Skřekot (Shriek If You Know What I Did Last Friday the 13th)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.10.2008
Fajn
Náhodou já sice neviděla   pravý film, na který je   tento parodie, ale musím   řict, že je fakt dobrý. Je   to dobře propletená komedie   s hororem. Člověk se tam   musí pořádně zasmát, ale   občas i trošku vyděsit.   No...
Super náhradník (She's the Man)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.9.2010
Tak tento film se u mě   vyšplhal hodně vysoko, je   úplně úžasnej, viděla   jsem ho už 5krát a stále   mě nepřestal bavit. Možná   je trochu naivní, ale proto   je to tak vtipné. Hlavní   herečka je naprosto   dokonalá, její grimasy   nepřestnou bavit... Měla   bych k tomuto filmu jen jednu   výtku, a to chybu ve filmu.   Když si mají Duke a Justin   podat ruce při utkání a   Justin si natáhl rukavici,   aby nemusel, s v příštím   záběru ji nemá, a nakonci   zas normálně jo :D
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ed TV (Edtv)

Ed TV
Edtv

Yves Courbet

Courbet Yves

Don Most

Most Don

IO

IO
IO

Naposled navštívené:
Ed TV (Edtv)

Ed TV
Edtv

Yves Courbet

Courbet Yves

Don Most

Most Don

IO

IO
IO