Cerven

Komentáře uživatele Manuela

Manuela

Manuela zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Martina

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 46
10 důvodů, proč tě nenávidím (10 Things I Hate About You)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2009
Já myslím, že tenhle   filmeček pobaví nejen nás   pubeťáky:-) Příjemnej film   o lásce, škádlení a že to   skončilo happy je jen dobře.   Heatha Ledgera je fakt škoda.   Byl skvělej herec, ale asi   měl svoje důvody, proč to   udělal. Jinak mi tento film   vyhovuje, protože jsem velkej   milovník romantiky.
2Bobule
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.10.2009
Byla jsem na premiéře a moc   jsem se na to těšila. Hodně   dobrá komedie. Lepší než   jednička. Já jezdím na   Moravu k babičce a ta bydlí   taky v kraji s vinicema. Bylo   to pro mě jako bych se   vrátila do prázdnin. Moc se   mi líbí Kryštof Hádek, ten   hraje hodně dobře.
Andělé a démoni (Angels & Demons)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.7.2009
Páni tenhle film je fakt   naprostá bomba! Vůbec jsem   nečekala, že by mě to   chytlo. Knížku jsem si   přečetla až potom, co jsem   film viděla. Asi mi to budete   mít za zlý, ale já viděla   napřed film a přijde mi   prostě skvělejší než   zbytečně tlustá knížka.   Je v ní hromada   nepodstatností a to filmaři   vypustili. Hanks je fakt   dobrej a to já ho nikdy   neměla ráda:-) Jak už tu   někdo psal, tak hudba je fakt   výborná. Šifra taky nebyla   špatná, ale tohle je   totální pecka. Navíc   krásný prostředí. Asi si   za maturitu dopřeju výlet do   Říma:-)
Anglické jahody
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.8.2009
Mě politika nikdy nezajímala   a ten rok 1968 už teprve ne.   Aby si to někdo nevyložil   špatně, že když jsem   mladá, že tomu nevěřím,   ale prostě mě to nebaví.   Navíc ten film byl takovej   křečovitej, nic moc se tam   nedělo. Nejvíc mě tam   prudila ta Táňa, jak pořád   řešila, jak se zbavit toho   dítěte, co čeká. Takový   to bylo hloupý.
Bílá Masajka (Die Weisse Massai)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.8.2009
Mně se to taky hodně   líbilo. Dostalo mě, že je   to podle skutečný události.   Hned jsem naklusala k nám do   knihovny si půjčit knížku.   Tam mě překvapilo, že   vyšly ještě dva díly, jak   už ta hlavní hrdinka byla   zpátky v Evropě i s tou svou   černošskou holčičkou.   Možná by to taky stálo zato   zfilmovat. Já o tomhle nikdy   moc nepřemýšlela, ale   tenhle film je dobrý k   zamyšlení nad tím, jestli   je dobrý, aby se míchaly   dvě rozlišné kultury.
Copak je to za vojáka...
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.11.2008
Tohle je film, co se nikomu   neokouká. Je fuk, jestli ho   reprízujou pořád dokola.   Mě baví. Jiří Langmajer   patří k mým oblíbencům a   Karel Roden mu výborně   nahrává. Někdo říká, že   je tenhle film pod vlivem   minulé doby, ale já si ji   moc nepamatuju, protože jsem   byla dítě. Proto tenhle film   vnímám jako bezvadnou a   naprosto relax komedii.
Discopříběh
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.11.2008
Když jdu na diskotéku a   hrají tam písnička M.   Davida z tohohle filmu,   vládne velké nadšení. Ač   naše generace nevyrostla   spolu s tím kominickým   učněm Jirkou, nepovažujeme   přesto super písničky z   Discopříběhu za vykopávky.   Vykopávkou není ani tento   film. Je skvělej. Písničky   se neoposlouchají a když   slyším kominickýho mistra,   když se ptá Kulíška, jak   se koule spouští. On   odpoví, že do díry, tak to   prostě nemá chybu. Myslím,   že jenom přepjatého suchara   tenhle film nemůže bavit.
Dvojčata (Twins)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.12.2008
Hodně dobrá komedie, podle   mýho názoru to tvůrci   naprosto geniálně vymysleli,   když vedle velkýho Arnieho   postavili malýho Dannyho.   Tenhle film mě pořád hodně   baví, i když se možná   časem okouká. No ale pořád   je to jedna z nejlepších   amerických komedií.
Gilmorova děvčata (Gilmore Girls)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.1.2009
Já mám tenhle seriál taky   ráda. Skoro se mi líbí víc   máma než dcera. Ta je někdy   taková ubulenka. Máma je   správňácká. Nový série   jsou lepší než ty první.   Akorát nemám ráda   nafoukanou babičku a dědu.
Gympl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.1.2009
Ten pán tady píše, že se   Gympl může líbit jen   odkojencům současných   slátanin. Je prostě pro   mladou generaci no. Mně se   líbí moc. U nás na gymplu   to rozhodně takhle brutálně   nechodí. Tykat třídnímu   nesmíme a to je taky mladej.   Mě mrzí, že hodně   starších lidí doslova   tomuto filmu věří. Pak nás   mladé posuzují podle toho.   Jenže nejsme tak zkažený,   jak si někdo myslí. I když   možná tenhle tak trochu   kazí nám mladým pověst,   mám ho ráda. Nejlepší je   určitě Jirka Mádl a   správně nervní ředitelka   Eva Holubová.
Hannah Montana (Hannah Montana: The Movie)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.7.2009
Skvělej film fakt! Bavila   jsem se naprosto dokonale.   Hlavní hrdinka sice nebyla   vysloveně krásná, ale   možná o to víc vypadala   jako obyčejná holka. Je to   takový pohádkový a   nadsazený, ale na pobavení a   zasmání naprosto dokonalej   film.
Hlídač č. 47
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.2.2009
Další film, co jsem viděla   spíš dobrovolně povinně   kvůli maturitě. Ale jo,   nebylo to špatný. Kdyby se   tam hlídačovi nevracely ty   vzpomínky z války a film byl   o něco kratší, bylo by to   lepší. Tohle mi přišlo   takový rozvleklý. Nejlepší   byl určitě Karel Roden. Svou   roli hrál fakt   přesvědčivě. Ten co hrál   milence jeho ženy byl takovej   divnej. Moc se na to nehodil.   Naopak hustej byl hrobník -   Vladimír Dlouhý. Líbila se   mi ta zasněžená krajina.   Ponurá hudba tomu taky sedla.
Horečka sobotní noci (Saturday Night Fever)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.7.2009
Já teda patřím mezi mladou   generaci a tak nesouhlasím s   georginou. Mně přijde   Horečka naprosto skvělá. Je   jiná než Pomáda, ta mě   dřív víc. Horečka je   smutná, jak tam umře ten   kluk. Ale je taková prostě   jiná. Líbí se mi, že se tu   víc tancuje. Travoltovi to   tady hodně slušelo. Moje   mamča ho zbožňovala.   Nečekala bych, že mě to   bude tak moc bavit, ale fakt   Horečka nemá chybu
Houbičky (Shrooms)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.7.2009
Skvělej horor, co je   napínavej od začátku až do   konce. Mě teda horory až tak   nebaví, ale tohle je dobře   udělaný film. Je určitě   daleko lepší než ta trapná   Záhada Blair Witch. Akorát   se mi zdálo, že ten konec   mohl být víc srozumitelnej.
Hříšný tanec (Dirty Dancing)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.12.2008
Jeden z mých oblíbených   hudebních filmů. Taková   nadčasovka. Jennifer Greyová   je naprosto skvělá a Patrick   Swayze ji skvěle doplňuje.   Poprvý jsem tento film   viděla asi v šesti letech,   kdy jsem mu moc nerozuměla (a   mamce se taky nelíbilo, že   na to chci koukat), ale   líbilo se mi, jak tam   krásně tancujou. No a   pozdějc už jsem to vnímala   celkově jako hodně dobrej   příběh, co by se klidně   mohl odehrát kdykoliv. Jo a   móda 60. let měla rozhodně   svoje kouzlo nejen hudbou, ale   i třeba těma nadýchanýma   šatičkama:-)
Král Artuš (King Arthur)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.11.2008
Můj nejoblíbenější   velkofilm s podobnou   tématikou, vedle Tróji. Je   tam krásná výprava a   výborný herecký výkony.   Legenda o Artušovi mě nikdy   moc nebavila, ale po   shlédnutí tohohle filmu jsem   se začala o to trošku   zajímat. Líbí se mi, že   tvůrci filmu neudělali z   Artuše napůl bájnou   postavu, ale vycházeli z   toho, kdy Artuš mohl žít a   jak to mohlo ve skutečnosti   být.
Kriminálka Miami (CSI: Miami)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.1.2009
Kriminálka N. Y. je určo   lepší než Miami, ale i na   tohle se ráda koukám,   protože je to takovej dobrej   relax v době po příjezdu ze   školy. Akorát se mi zdá,   že je to docela někdy moc   zbytečně rozvleklý. Kdyby   ty díly byly kratší, nebylo   by to na škodu. Jestli   používaj kriminalisti nový   nebo starý metody nemůžu   posoudit. V tom se fakt   nevyznám:-) Já to posuzuju   po stránce záživnosti a po   týhle stránce mě to celkem   baví.
Kvaska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.11.2008
Tenhle film je jeden z   nejlepších v poslední   době. Skvělej muzikál a   konečně něco pro nás   mladý. Trapná Helena   Vondráčková by se měla   jít zahrabat, protože její   neteř Lucka je tisíckrát   lepší zpěvačka i herečka   než Helena. Dan Landa je   fenomén. Jeho hudba je jedna   z nejlepších. Líbí se mi,   když je v muzikálu taneční   choreografie. Jo, děj je   jednoduchej, ale je to hlavně   o hudbě a tanci, ne? Po   týhle stránce je to   dokonalost sama.
Lenssen & spol. (Lenßen und Partner)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.1.2009
Pro Martinu 21 - ahoj, já   mám taky ráda tenhle   seriálek, je fakt skvělej a   vy co tady píšete že je   špatnej tak se na něj   nekoukejte. Já mám taky   ráda Chrise a Sandru, no ale   jinak je mi jedno, kdo zrovna   vyšetřuje. Nechápu, co se   někomu na tom nelíbí, je to   ze života. Tyhle blbý věci   se stávají a nemůžeme   koukat jenom na pohádky. Je   dobře že tohle dává jak   Nova tak i Nova Cinema a   doufám, že se nenechají   odradit těma, co se jim to   nelíbí a vysílání   nestopnou. Jo a Lenssenovi   náhodou ten knírek   sluší!!!!
Líbáš jako Bůh
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.7.2009
No já nevím, tenhle film   není sice špatný, ale až   taková paráda to taky není.   Já moc na český filmy   nejsem a asi to hodně   ovlivňuje, když je posuzuju.   Občas jsem se zasmála, ale   víc už to asi vidět   nemusím.
Mamma Mia!
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.12.2008
Jj...ABBA...oblíbená skupina   mojí mamči. Origoš dývko   bylo sice trošku dražší,   ale zakoupila si ho. Mně se   to kupodivu líbilo taky, ani   bych nečekala, že mě hudba   ABBY tak chytne. Meryl fakt   bodovala. Senzační taneční   výkony, to byla pecka. Hudba   byl nářez sám o sobě. Jen   mě tak napadlo, kdo vlastně   byl pravej taťka tý   holčiny...To je na test   DNA:-)Jo, bylo to super!
Medvídek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.11.2008
Tenhle film jsem teď koupila   na DVD hlavně kvůli mamce,   která ho chtěla vidět.   Spíš z nudy jsem se koukala   s ní. Myslela jsem si, že   mě to moc bavit nebude, ale   nakonec jsem se hodně dobře   bavila. Fakt hodně dobrý.   Mně to přišlo hodně ze   života. Ty partnerský   vztahy, nevěry a vůbec to   všecko. Hodně lidí nadává   na současný český filmy,   ale já si nemyslím, že jsou   až tak špatný. Jo, občas   se objeví něco, na co se   nedá koukat a ani u tohohle   filmu jsem si nic neslibovala,   ale je to fakt bomba. Hodně   se mi tam líbí Táňa   Wilhelmová jako nervózní   mamča, co fakt krutě   nestíhá.
Moderní Popelka (A Cinderella Story)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.3.2009
No je fakt že jsem čekala od   Moderní Popelky asi krapítek   víc, takovou možná větší   šlehu, ale jinak se mi to   docela líbilo. Začátek byl   dost nudnej, taky ta její   moderní macecha mi přišla   dost uměla. Možná by to   mohlo být kratší. Pak se to   celkem vybralo a závěr byl   fajn.
Můj auťák Brouk (Herbie: Fully Loaded)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.1.2009
Jeden z mých hodně   oblíbených filmů. Lindsay   L. je tady skvělá. Tuhle   holčinu mám moc ráda a   myslím si, že není taková   feťačka, jak píšou v   bulváru. Skvělá komedie   fakt a je určená hlavně pro   mladý lidi.
Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník (High School Musical 3: Senior Year)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2009
Jak koukám, tak Muzikály ze   střední se hodně lidem   nelíbí. Já to beru. Jenže   mě taky mrzí, že hodně   diváků nechce pochopit, že   je to prostě film pro mladý.   Jsou tam skvělý písničky,   výborný tanenční scény a   že děj je jednoduchej? To je   často i u filmů pro ty   starší. Generace mojí mamky   žrala Pomádu, my zase máme   Muzikály ze střední.   Hudební filmy jsou prostě   fajn.
O život
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.1.2009
Super ztřeštěná komedie   pro mladý. Fakt jsem se po   dlouhý době hodně bavila.   Naštěstí vyšlo dývko, v   kině jsem tento film totiž   loni prošvihla. Kotek nemá   chybu, jen mu mohli dát   mladší a hežčí partnerku.   Ta Nvotová je taková prostě   no divná. Ale celkově to   bylo fajn. Hlášky, uhozený   momenty ale důležitý bylo,   že jsem se bavila. A když to   vezmu tak trochu z morální   stránky, je to možná i   poučení pro ty, co vlítnou   na sex s někým, koho   neznají. Žádná ochrana   nemusí být stoprocentní:-)
Odložené případy (Cold Case)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.1.2009
Nej!
Super krimi seriál. Jenže se   mi kryje se školou, tak ho   můžu sledovat jen v době   chřipky:-) Vyšetřování   těch starých zločinů po   letech mě hrozně baví.   Hlavně díl, kdy se řešila   vražda z roku 1929, byl   vyloženě super. Ta   vyšetřovatelka Lilly je   skvělá. Vypadá jako   modelka, ale je pomalu   větší tvrďas než   chlápci. Hodně se mi líbí   pak konec, kdy se prolíná   starej a novej děj. K tomu je   vždycky na podbarvení   nějaká hodně dobrá   písnička.
Ordinace v růžové zahradě
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.5.2009
Tohle je určitě nejlepší   seriál, co se u nás dává.   Snažím se ho sledovat   pravidelně, ale pokaždý to   taky nejde. Líbí se mi, že   je to ze života a jsou tam   dobré i špatné vztahy.   Přesně takhle to chodí.   Moje mamča sice říká, že   v nemocnicích to ve   skutečnosti není takhle   idylický. Prý jsou i nevrlí   doktoři a sestřičky. Tak   asi jo, ale možná proto je   hezký na Ordinaci koukat a   říkat si, že by to tak   mohlo být i normálně, ne?
Osobní strážce (The Bodyguard)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.1.2009
Tohle je hlavně oblíbenej   film mojí mamky. Mě to až   tak moc neřekne. Je to   romantický, ale možná až   moc dlouhý. Někdy je to   braný jako hudební film, ale   možná by pomohlo víc   písniček. Slušelo to tady   Kevinu Costnerovi.
Ošklivka Katka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.7.2009
Mně se Ošklivka Katka   líbila. Zdá se mi, že se   lidi stydí přiznat k tomu,   že by na to někdo vůbec   koukal. To je smutný. Každý   tvrdí, jak se podíval na   jeden díl a dost. Přitom   věřím tomu, že na to   tajně přepínal o hodně   častějc. Bylo to fajn,   odpočinkovej seriál, Katka   Janečková byla užasná a   správně praštěná. Já ji   obdivuju, že ze sebe   dobrovolně udělala maškaru.   Akorát teda mohli jí vybrat   hezčí protějšek.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Hollywood Boulevard

Hollywood Boulevard
Hollywood Boulevard

Steve Kish

Kish Steve

Naposled navštívené:
Hollywood Boulevard

Hollywood Boulevard
Hollywood Boulevard

Steve Kish

Kish Steve