Cerven

Komentáře uživatele Matinka

Matinka

Matinka zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 11
50x a stále poprvé (50 First Dates)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.3.2009
Skvělý film a skvělý   námět a ještě skvělý   obsazení. Adam Sendler tomu   dal úžasný nádech jako   vždycky :). ,,Neskrotný   muž,, kterýho zkrotí až   Demi Moore . :)
Blbý a blbější (Dumb and Dumber)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.1.2009
no dlouho jsem ho nemohla   sehnat, ale už jsem ho   viděla. Líbil se mi, i když   to někdy bylo až moc   přidrzlý, ale to patří k   výkonům Jimmyho. Je skvělej   a tak dodal tomuhle filmu   štávu. ;)
Božský Bruce (Bruce Almighty)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.1.2009
Skvělý nápad a ještě   lepší obsazení obsazení.   Jimm Cerry je skvělý herec a   komik a jako vždy zde zahrál   skvělou roli.
Cesta kolem světa za 80 dní (Around the World In 80 Days)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.12.2008
Cestu kolem světa za 80 dní   mám ráda hlavně kvůli   Jacki Chanovi. Do filmu vnesl   určitě hodně jak vtipu tak   i všeho. Ale film mám ráda   celkově kvůli nápadu vtipu   a zpracování. Neni to   obyčejný ,,komerční   holywoodský film,,. Má to   něco do sebe.
Hannah Montana
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.12.2008
souhlasím!!
Patří mezi moje   nejoblbíbenější seriály   je suprový. Umírám smíchy   při každým díle těším   se na film Hannah Montana už   aby byl!!
Holka na hlídání (The Nanny Diaries)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.3.2009
Příjemný film, který je   zajímavě udělaný (   vypravování v muzeu). Je tam   vtip i jakési ponaučení.   Film se mi líbil, ale   přišlo mi až ironický, že   z paničky závislé na   penězích se během takové   krátké doby stal normální   člověk.
Máj
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.12.2008
Já film Máj rozděluju do   dvou skupin. Ta první jako   film sám o sobě bez žádný   předlohy. Film jako takovej   se mi líbil, i když někdy   tam moc převažoval kýč,   ale to se dalo překousnout.   Ta druhá skupina je film   podle knižní předlohy Máj   a tam jsou docela nedostatky   nebo scény-děje, které moc   nesouhlasej s právě knižní   předlohou.
Petr Pan (Peter Pan)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.12.2008
Petra pana jsem si hned   oblíbila viděla jsem ho   jednou, když mi bylo asi 9 a   moc se mi líbil ale potom   jsem ho všude hledala,   protože jsem ho hrozně moc   chtěla vidět. Potom ho   dávali v televizi tak jsem si   ho hned natočila ated ho   mám. Takže se můžu koukat   pořád dokola a myslím, že   mě to neomrzí. ;)
Poslední prázdniny (Last Holiday)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.3.2009
Líbilo se mi hlavně   obsazení a to, že to bylo   točené u nás částečně,   ale i tak bylo moc průhledné   jak skloubili náký sceny   takhle velké hory, co by tu   dělali ?? :) Ale film se mi   líbil, skvělá komedie.
Tenkrát na východě (Shanghai Noon)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.12.2008
Tak tenhle film jsem segnala a   viděla hlavně kvůli   Jackimu. Jeho herecké,   bojové výkony jsou   úžasné. Filmy, kde hraje se   snažím sehnat abych jich   měla co nejvíc a to je jeden   z nich. a jsem ráda, že jsem   ho viděla. Wilsona moc   nemusím, newím proč, ale   newmám ho moc v oblibě, ale   do téhle role mi padl jako   ulitej. Takže tenhle film se   mi moc líbil.
Zelená je tráva (Kicking & Screaming)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.3.2009
Film se mi moc líbil. Zaujal   mě už od začátku.   Příběh, který by se mohl i   stát a to se u amerických   filmů moc nevidí:). Will   zahrál roli moc dobře jeho   chování bylo až k pláčï,   když hrál maniaka. Až tak   to hrál dobře :).   Doporučuju skvělá komedie.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Mária Procházková

Procházková Mária

Alisha Morrison

Morrison Alisha

Josh Cunliffe

Cunliffe Josh

Naposled navštívené:
Mária Procházková

Procházková Mária

Alisha Morrison

Morrison Alisha

Josh Cunliffe

Cunliffe Josh