Cerven

Komentáře uživatele panadero

panadero

panadero zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 10
2 blbouni v Paříži (Seuls two)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.5.2009
Trochu na hlavu postavená,   ale i tak místy zábavná   komedie. Nečekejte od toho   pecku, ani film, co vás po   shlédnutí nenechá spát. Je   to odlehčená podívaná, na   kterou brzy zapomenete a   nebudete mít důvod se k   tomuto dílku vracet.   Francouzský humor stál jako   vždy za to, ale věřím, že   v rukou zkušenějšího   režiséra by se z tohoto   tématu dalo vymáčknout   více.... Jako např. u série   filmů TAXI. Filmu 2 blbouni v   Paříži prostě chyběla   šťáva, elán a   propracovanější příběh.   Herecké výkony také nebyly   nijak mimořádné. Dávám   60% za formuli u Eifelovky :-)
88 minut (88 Minutes)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.12.2009
Parádní thriller
Al Pacino opět zahrál na   výbornou, zajímavý děj -   spousta podezřelých. Film   měl vše, co se od něj dalo   očekávat. Herecké výkony   ostatních sice nechaly Ala   vyniknout, ale i přesto   všichni zahráli tak, jak se   očekávalo. Napínavé,   strhující, skvělá   zápletka i rozuzlení :-)   Film, na ktrý bych se   určitě podíval s chutí   znovu.
96 hodin (Taken)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.2.2009
Starostlivý tatínek
Film 96 hodin mě od prvních   záběrů držel v křesle až   do závěrečných titulků.   Akční thriller ze zákoutí   obchodu s bílým masem,   zkorumpovanou policií,   násilím, ryzích pocitů   beznaděje, otcovskou láskou.   Po dlouhé době něco, co mě   nenechá spát. Vřele   doporučuji všem, co mají   rádi napětí a mrazivý   pocit v zádech z toho, jak to   celé skončí... Liam Neeson   zahrál na výbornou, role mu   padla přesně na tělo.   Dávám plný počet.
Dům na špatné adrese (Lakeview Terrace)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.2.2009
Pomáhat a chránit...
Thriller na úrovni, Samuel L.   Jackson v roli policisty,   který není ochoten se   smířit s novým sousedským   párem (běloch +   afroameričanka), který se   přistěhoval vedle jeho domu.   Není nad to mít za souseda   policistu, který se vás chce   zbavit - a je pr to schopen   "udělat cokoliv".   Jackson v roli   "záporáka"   zazářil, alespoň podle mě   to byl nezvyk, ale role mu   přesto sedla. Hluchá místa   film měl, ale nic, co by se   nedalo překousnout. Člověk   vždy jen trnul, s čím   Jackson mladý pár zase   potrápí... Doporučuji   shlédnout, minimálně pro   jedinečnost role kterou   Samuel předvedl.
Max Payne
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.3.2009
Slušná podívaná, na to   kolik negativních   komentářů jsem četl jsem   od filmu čekal spíš méně,   ale dostal jsem více.   Skvělé zpracování,   perfektní přechody mezi   jednotlivými scénami,   kvalitní hudba. Mark Wahlberg   mne překvapil stejně mile   jako ve filmu Odstřelovač,   který jsem měl možnost   shlédnout. Příběh Maxe   Payna v tomto filmu nelze   srovnávat se hrou, kterou se   inspiroval, přináší   prostě něco jiného. Dalo se   očekávat více akce, ale i   tak je to okouzlující   příběh, na který se v   budoucnu rád podívám znovu.   Dávám 80%
Nepřítel státu (Enemy of the State)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.2.2009
Vynikající thriller, nabitý   atmosférou. Will Smith jako   právník, který do rukou   nedopatřením dostal   materiál kompromitující   vysoce postavené vládní   agenty... Proč mu dát   možnost použít jej proti   nim, raději mu udělají ze   života peklo. Jediný, kdo mu   může podat pomocnou ruku je   bývalý agent "na   odpočinku" Gene Hackman.   Film poutavým způsobem   podává svědectví, jak   daleko může vláda zajít,   pokud jste pro ně   "nepohodlní".   Odposlechy, monitorování   satelity, štěnice, kamery,   vraždy z vypočítavosti - to   vše je ve filmu namířeno na   našeho hrdinu, a on chce   přitom jen jedinou věc -   žít jako normální   člověk. Tenhle film nutí k   zamyšlení, kam dospěje   náš svět za pár let...   Nebo už jsme pod hledáčky   kamer a satelitů nyní...?
Smrtící zbraň (Pistol Whipped)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.3.2009
Dobrý akční thriller s   Stevenem Saegalem, byl jsem   mile překvapen, jak kvalitně   ještě umí Steve zahrát.   Bojové umění skloubené s   přestřelkami, intrikami,   přátelstvím a zradou. Zní   to sice otřepaně, ale po   dlouhé době milé   překvapení.
Za nepřátelskou linií 3: Kolumbie (Behind Enemy Lines: Colombia)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.3.2009
Poměrně slušné akční   scény, film má politické   pozadí a skupinka amerických   vojáků zprvu jen na   "pozorovací akci"   se náhle ocitá ve střetu   zájmů a je nutné, aby se o   sebe postarala sama. Film na   mě působil realisticky,   poměrně smutně je udělaný   konec, který celý film   stahuje na úroveň   "nedodělávky".   Dávám 70% za pěkné akční   scény a přestřelky v   krásném prostředí   kolumbijské džungle.   Příběh ale celkově   zaslouží tak max 60%.
Ztracené město (Lost City Raiders)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.3.2009
Příliš snadné vítězství...
Film Lost City Raiders   nevyčnívá nad ostatní   filmy stejného žánru.   Herecké výkony odvedené   nezkušenými herci strhují   kvalitu, které by se dalo   dosáhnout. Takříkajíc do   očí bijící je   "příliš snadné   vítězství" hlavních   hrdinů a nedostatek napětí.   Akční scény mohly nabrat   větší spád, protože podle   mě tento žánr k tomu dává   mnoho příležitostí viz   Indiana Jones nebo Flynn   Carsen. Vtipné hlášky se   utápí v rozvleklém ději,   "záporáci" nejsou   tak záporní, jen prostě   stojí na druhé straně. Z   filmu podle mě pod vedením   zkušenějšího režiséra a   v lepším hereckém obsazení   mohl být trhák... Takto film   Ztracené město jen bude   další film, který upadne v   zapomnění filmové   mašinerie. Abych jen   nekritizoval, líbily se mi   počítačově dotvořené   zatopené části měst a   některé efekty. Dávám 60%
Železné srdce (Ironheart)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.3.2009
Co říct, je to další   kung-fu akční zábava ze   starších let. Nemůžu to   už adekvátně ohodnotit,   protože starší akčňáky   ve mě vyvolávají spíš   smích, než napětí. Dávám   60% z nostalgie, je to klasika   :-)

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:20 - 04:50

121 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Muži, kteří sází stromy

04:15 - 04:45

6 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

03:50 - 04:45

31 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Closer: Nové případy (2012) [T...

04:10 - 05:05

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce