Cerven

Komentáře uživatele Ki-gy

Ki-gy

Ki-gy zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 7
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.8.2009
Viděl jsem to snad 10x a   vím, že až to uvidim   popadesáté, budu stejně   spokojen... Butlerovo charisma   se dokonale hodí ke královi   Leonidovi. Navíc je film   natočen tak, že ty   nejlepší scény a efekty   ještě víc vyniknou. Pro mě   bezpochyby nejlepší film   posledních let.
Beowulf
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.8.2009
Moc jsem se na film těšil a   o to víc jsem byl zklamaný.   Animace a efekty jsou fakt   skoro dokonalý, ale při   křičení hlášek typu ´Já   jsem Beowulf´ mi bylo docela   trapně za tvůrce. A byla to   docela i nuda...
Drive Angry
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.8.2011
Cage předvedl svůj standart   za poslední léta: nic. Ale   ani dobrý herecký výkon by   tohle nezachránil. I akční   scény byly nudný. Účetní   byl dobrej, proto dávám 2   hvězdy, všechno ostatní je   hrůza!
Drž hubu! (Tais-toi)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.8.2009
Výborný! Skvělý herecký   výkony, vtipný hlášky a   hlavně scény, u kterých   jsem musel film zastavit a   počkat než se dosměju...   Fakt parádní práce!
Kawasakiho růže
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.1.2010
Když pominu první,   přibližně třetinu filmu,   která byla tak nudná, že   jsem chtěl odejít z kina,   byl to celkem zdařilý film.   A podle mě je jedno, kterou   historickou částí se   zabývá. Historické filmy   jsou přece stejně kvalitní,   jako třeba sci-fi.   Každopádně od scény, kde   se objevila ona informace,   doplňující složku o   ´Doktorovi´ děj nabral   obrátky a mě osobně se   líbil dost. A dokonce mě   překvapilo, že měl film i   celkem ucházející konec,   což v poslední době   českým filmům chybělo...   Takže super!
Pokrevní bratři (The Boondock Saints)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.10.2011
Super nápad, dobrý   obsazení, výborně zahráno.   Zabil to dementní   scénář... Je to škoda,   film měl hodně dobrej   potenciál.
Řidič (Drive)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.1.2012
...
Jeden z pěti nejhorších   filmů, co jsem kdy dokoukal   do konce. Primitivní   scénář, špatný herecký   výkony, hudba o ničem a   hlavně hrozná nuda.