Cerven

Komentáře uživatele rarak94

rarak94

rarak94 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 12
Baba na zabití (Duplex)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.8.2009
Vážně skvělá a zábavná   komedie!!! Ve filmu je také   spousta vtipných scén!!!   Podle mě tento film musí   bavil většinu lidí, co   mají rádi legraci!!!
Bylo nás šest
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.8.2009
Bylo nás šest
Docela dobrý a někdy i   zábavný seriál o skupince   šesti vysokoškoláků. Není   to sice nic moc   překvepivého, ale určitě   je jeho děj při nejmenším   zajímavý!!!
Helverova noc
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.12.2009
Navštivte Helverovu noc!!!
Myslím, že je tato hta jedou   z nejlepších her, který se   v současné době hrají v   Divadle v Celetné!! V   listopadu jsem na tom byl a   bylo to úplně ohromné   představení!!! moc lidí si   sice na to svou cestu nanašlo   (byly jen dvě řady   divíků), ale i tak myslím,   že byli ti divácí co   přišli nadšení!!! Je to   samozřejmě škoda, že na to   chodí tak málo lidí, ale   zase lidi chodí radši na   komedie a tohle zrovna není   typické představaní na   pobavení!! má dost smutné   téma a jeho celkový děj je   také velmi smůtný, ale pár   vtipných okamžiků se i zde   našlo!!!
Ještě k   tomu tak úžasné herecké   obsazení. Hrají zde sice   pozde jen dva hercí, ale zato   opravdu skvělí!! Hraje zde   Petr Lněnička, kterého jsem   si už všimnul na Plešatá   zpěvačce, a skvělá Monika   Zoubková (Tereze z Ordinace v   růžové zahradě 2), která   se do své role Karly umí   opravdu dobře a velmi   přesvědčivě vžít!!
Všem můžu toto   představení tedy jen   doporučit! Je vážně   skvělé! Jestli nebydlíte   daleko Prahy, tak si na   Helverovu noc určitě do   divadla zajděte a pomocte   zvýšit návštěvnost!!!   Určitě nebudet zklamaní!!!
Hezké chvilky bez záruky
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.8.2009
Tenhle film by nebyl zas tak   špatny, ovšem kdyby nebyl   tak psychologický. Jinak to   byl určitě dobrý nápad   natočit něco podobného!!!
Chyťte doktora!
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.8.2009
Velmi zábavná komedie   režiséra Martina Dolenského   v hlavní rolích báječné   Tatiany Vilhelmové jako   manželka a milenka a zpěvák   Chinaski a vystudovaný herec   Michal Malátný jako doktor   Goldberg. U tohoto filmu se   každý určitě musí hodně   nasmát!!!
Maska a tvář
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.2.2010
Maska a tvář
Hra, odehrávající se v   prostředí Itálie, začína   v okamžiku, kdy je parta   přátel na jakémsi večirku,   kde se začnou bavit o tom, co   by udělali se svojí   manželkou, když by zjistili,   že je svému muži nevěrná.   Jeden z přátel - Paolo -   říká, že kdyby mu byla   jeho žena nevěrná, tak by   jí zabil. Nebude dluho trvat   a opravdu se tak stane. Bude   jí chtím zabít pistolí,   ale přátelé mu jí vezmou a   manželčin milenec uteče.   Když všichni odejdnou jeho   manželka Savina se vrátí,   on jí bude chtít zabít, ale   nakonec to nedokáže a řekne   jít, že musí odjet z   města, vystupovat pod   falešným jménem a už se   nikdy nevracet.
Když   tak učinil, řekl všem, že   Savinu opravdu zabil a schodit   ji do jezera. Timto končí   první část. V druhé   časti, se pak Paolo vrací po   roce od soudu, který ho   konečně propustil z vězeni,   protože uznal, že byl v   právu. K propuštění mu   také dopomohl jeho nejlepší   přítel a také, světe div   se, Savinin milenec. Po   nejaké době také najdou v   jezeře mrtvolu nějáké   ženy, jejiž tělo nelze   identifikovat. Paolo označí   tělo jako Savinino, i když   ví, že to není možné.   Poté se Savina najednou   vrátí a oznámí Paolovi,   že žije v Londýně a že   má nové jméno.
Poté   končí druhá část   představení, po niž   začíná poslední třetí   část. V této části se hra   postupně rozhřešuje. Paolo   zjistí, že Savinin milenec   byl jeho kamarád. Vše se   připravuje na pohřeb   "mrtvé" Saviny.   Paole nakonec Savině   odpustí, všichni přátelé   se dozvědí, že je Savina   živá a oba spolu musí   utést, protože by musel jít   Paolo do vězení za to, že   lhal, že je jeho žena   mrtvá.


Myslím si, že je to   velice zábavná a zdařilá   inscenace. Spousta věcí se   mi zde líbila, něco ale   méně. Vcelku si jinak   myslím, že je to super hra a   komedie. Všem doporučuji!!
On je žena!
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2009
Mě se tento seriál strašně   moc líbí!!! Je vážně   strašně moc vtipný a   zábavný!!! Vždycky jsem se   na něj hrozně rád   podíval!!!
Ošklivka Katka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.8.2009
Ošklivka Katka byl moc dobrý   seriál, na který jsem se   vždy rád podíval.   Představitelka Ošklivky   Kateřina Janečková byla   vážně k nepoznání.   Škoda, že to mělo takový   divný a nehodící se konec.
Plešatá zpěvačka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.8.2009
Velmi dobrá hra, možná   dokonce jedna z nejlepších v   současnosti. Je to prostě   absurdní divadlo v celé své   kráse!!!
Taková normální rodinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.8.2009
Zábavná Taková normální rodinka!!!
Velmi zábavný film, podle   scénáře reřiséra a   uměleckého šéfa Studia   Dva, Patrika Hartla. Moc lidem   se ale tato zábavná komedie   nezdála moc dobrá, protože   ji neustále srovnávali se   stejnojmeným seriálem. Ten   jsem buhužel neviděl, ale   podle mě se filmová Taková   normální rodinka velmi   povedla!!!
Všichni   herci skvěle předvedli svůj   talent, ale nejlepší byla   podle mě ústřední dvojice:   Monika Zoubková jako   Kateřina a Jiří Mádl jako   Zdeněk!!!
Tele Tele
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2009
Tete tele mě vždycky hrozně   moc bavilo, bylo to vážně   vtípné a zábavné!!!   Škoda, že dnes už takové   pořady nejsou!!!
Všichni do jednoho
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.8.2009
Je to moc zajímavý nápad na   film, ale musím se přiznat,   že při konci jsem se trochu   bál.
Jinak je to   určitě dost autentické!!!

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

26 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Fotbal: Chance Národní Liga 20...

17:20 - 19:30

36 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:45 - 18:55

11 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

1 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Luigi Lo Cascio

Cascio Luigi Lo

Shuzhen Zhao

Zhao Shuzhen

Petr Skala

Skala Petr

Čapí film

Čapí film

Naposled navštívené:
Luigi Lo Cascio

Cascio Luigi Lo

Shuzhen Zhao

Zhao Shuzhen

Petr Skala

Skala Petr

Čapí film

Čapí film