Cerven

Komentáře uživatele Muchowitz

Muchowitz

Muchowitz zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 6
Marťan (The Martian)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.1.2016
bez napětí
no čekal jsem akci sci-fi   komedii. a co tam bylo možná   to sci-fi, ale jinak co tam   bylo vtipné? akce proste pro   mě žádná. ale co jsem   nejvíce postrádal je   napětí dobrodružství to   tam není! když to bylo   vsazeno na Mars tak mohlo tam   to přežití udelano úplně   jinak. pro mě tam mohli dat   aby přežil vypatra tam   mrtvou civilizaci někde v   podzemí atd treba.prostě pro   mě nuda nevyužitý   potencionální možnost   udělat dobrou sci-fi ! s   hororovými kousky. mě se   třeba líbil Prométheus ,tam   bylo takový dobrý prekvapko   že je to vlastně úplně   první díl vetřelce. bylo   tam vše tady . tady je že   sci-fi jen to že SOU na   Marsu,a pěstuje erteple tím   to konci.tím konci vlastně   vše. dva body dávám jen za   vizuální zpracování .více   jak dvě hodiny kde se dá   dívat tak na 15 min.
Mordparta
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.5.2017
druhá série na h...o
První série celkem šla šla   ta druhá , mě to vyzni jako   konec nápadů a jen natahovat   první sérii , prostě také   snaha napodobit ty debilní   nesmysli USA.
Prezidentův muž (The President´s Man)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.7.2015
ala chuck
je to tak nadpřirozené zase.   Myslím že měl na lepší   film!? i u té herečky je   vidět že neumí ani moc   běhat.co sem mohl čekat ala   Chuck Boris. uznáván na 60   let dobrej, ale proč to   netoci tak aby odpovídalo   reálu , myslím že rok 2000   je dal než filmy ala mstitel   z píšťalou.
Přežil jsem svou smrt
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.4.2015
kvalita
film o těžkých a   tragických věcech co   dokáží hrát a bohužel   dokázali zahrát jen   opravdoví herci paní herec   pan Peterka byl opravdu velmi   věrohodný a preji mu ještě   mnoho let a děkuji ze se stal   hercem. dal nejen me ale i   jiným mnoho skvělich let   zábavy a radosti. dekuji.
Případy 1. oddělení
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.3.2015
super
vůbec nejlepší ser. co se   natočil jako detektivní,co   je reálný . A ne komisarka   co dělá vše pitva forenzní   a navíc nakope 30 nabouchanej   muklu. je opravdu dobrý a   měli by pokračovat ale ve   stejném duchu a ne tam dat   stil USA. Jestli bude   následovat pokračování.
Zabijácká elita (The Killer Elite)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.4.2015
dost průměr
na tu dobu vzniku je dosti   průměrný film. jsem zvyklí   ze stara klasika bývá   dobrá, ale toto mě dosti   zklamalo. rádoby i humor od   hlavního hrdiny, ale prostě   bez kvalitní zápletky děje   a pak i ninjove to ne !. Na   film s tematikou špionáž   CIA je to horší než   nesmrtelnej Segal styl!   Dávám jen a to max 4 . Dá   se říct škoda se na to   podívat o nic nepřidete .

TV Program

ČT1 - Na cestě po Champagni (2010)

17:00 - 17:30

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr (2013) [TV cyklus]

16:50 - 17:20

26 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:45

16 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito

16:45 - 17:55

31 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Charles Grodin

Grodin Charles

Naposled navštívené:
Charles Grodin

Grodin Charles