Cerven

Komentáře uživatele AliceCullen.com

AliceCullen.com

AliceCullen.com zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 24
Alenka v říši divů (Alice in Wonderland)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.3.2010
tak.Dnes jsem byla v kine na   Alence 3D a byla to vazne   perfektni podivana uz u   uvodnich titulku byla jasna   prace tima burtona pak dale   prefektni obsazeni hercu   klasicky Johny Depp Helen   Bonham Carter..perfektni   pojeti tohoto pribehu o   alence..Říše Divů byla   ůžasná jsem z toho vazne   unesena...tim burton nikdy   nezklame!!!!
Alpha Dog
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.12.2009
kdyz jsem se zacala divat na   tenhle film myslela jsem si ze   to bude zas nejaka blbost o   rapovejch hvezdeach nebo tak   neco ale byl to docela drsnej   pribeh podle skutecny udalosti   a justin byl fakt dobrej   dokonce jsem na konci brecela,   je videt jak sou američani   nekdy fakt stupidni a   pitomi..nemaji uctu k   lidem..byl to velmi poutavy   film s kvalitnim dejem..
Avatar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.12.2009
od kazdeho kdo byl na tomto   filmu jsem slysela   toto:nejlepsi film vsech dob   ktery vas strhne do deja, da   se u n ej brecet a i kdyz   nejdete na 3d verzi tak mate   pocit jako byste tam byli s   nimi..do kina na nej urcite   pujdu protoze ho chvali i lide   co maji velmi vybrany vkus na   filmy...
fajn tak uz   jsem na nem byla v kine, ze   zacatku jsem zasla kaorat nad   krasou pandory a lidu Naevi   ale nejlepsi byl vztah   hl.hrdiny s tou divkou a   konecna bytva mezi   "pandořany" a   pozemstany, tento film jsem   obrecela dvakrat, no zamokrila   jsem 3D bryle..xD jsem vazne   uchvacena byl to nadherny a   nezapomenutelny zazitek..
Dokonalý trik (The Prestige)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.12.2009
tento film je vazne perfektni   pozorovat jak se rozviji   nenavist mezi christianem   baleem a hughem jackmmanem je   vazne uzasna, jednou jsem   premyslela co je lepsi jestli   tohle nebo iluzionista..nejde   to srovnavat, triky jsou v   obouch filmech ale kazdy je   necim jiny..tento film je   vazne perfektni a da se nad   nim dobre premyslet, a vsimat   si detailu je velice   dulezite..
Harry Potter a Princ dvojí krve (Harry Potter and the Half-Blood Prince)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.12.2009
zfilmovani teto knihy jsem se   hodne bala ale nakonec se jim   to faktycky povedlo bylo to   sice dlouhe ale podle me mohli   upustit v cinestarech s tou   prestavkou uprostred filmu   vubec nebyla nutna jsem velmi   zvedava jak natoci ten   posledni..a brumbala jsem   oplakala i u knizky i u   filmu..ale u knihy vic..
Hitlerova elita (Napola - Elite für den Führer)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.5.2010
tak tenhkle film krasne   ukazuje jak to za hitlera bylo   je to drsny smutny a   vystizny...vzdycky na konci   brecim protoze je to vazne   hnus to jak se k nemu choval   jeho vlastni otec a po jeho   smrti jen řekne "byl moc   slaby" to uz je jako i na   me dost...
Hon na čarodějnice (Season of the Witch)
 
Přidáno: 2.3.2010
tak to jsem velmi zvedava jaky   tento film bude.ozvlaste na   nicolase cage ktery posledni   roky nataci same dobre filmy..
Iluzionista (The Illusionist)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.12.2009
perfektni film a eeward norton   je perfektni herec a tahle   role mu vazne padla, jen je   docela vtipne kdyz se snazili   z prazskeho hradu se zlatou   branou udelat schönnebrunn,   sice to pozna mozna jen   rakusak a cech ale i tak je to   docela sileny kdyz amerikani   zameni tyhle dve stavby, je   videt jak se vyznaji v hist.   pamatkach, ale jinak film   vazne excelentni plny zvratu a   tajemna..stejne by me zajimalo   jak to na konci udelal..
Jak vycvičit draka (How to Train Your Dragon)
 
Přidáno: 2.3.2010
trailer vypadal kouzelne tak   by to mohlo byt pekne...:o)tak   jsem zvedava jak to bude   nakonec vypadat...
Kletba Měsíčního údolí (The Secret of Moonacre)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.5.2010
nadherny pribeh plny magie   lasky pýchy a   nenávisti...mala holčička   jenž má zachránit celé   údolí přitom si připadá   tak bezmocná a přitom   nakonec najde sílu.moc   pěkné vřele doporučuji   všem co mají rádi fantasy   svět plný magie a pověstí.
Královna prokletých (The Queen of the Damned)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.12.2009
me se ten film libil uz jsem   ho videla aspon   čtřikrát..moc se mi libi a   hlavne je skvela hudba ta tomu   dodava říz..i dej je dobry a   akasha je vazne krasna lestat   je moc sexy..ale nejlepsi je   maharet...
Krev jako čokoláda (Blood and Chocolate)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2010
tenhle film se mi moc libil   seic neni nijak medialne znamy   ale ma skvele tema laska mezi   clovekem a vlkodlakem..je to   velmi skvele udelany filmecek   a herci ktere vubec neznam to   hrali perfektne..nemohu tomu   nic vytknout..nechapu jak to   mohl nekdo srovnavat s   underworldem-neni to tomu   vubec podobny ani to nema   stejny namet v tomhle filmu   nejsou zadni upiri..a a ni to   neni horor..
letopidy narnie jsem cetla..a   vsechny dily..po zfilmovani   dvojky(prince kaspiana) jsem   neverila ze by chtel nekdo   jeste tak zkazit nejaky dalsi   dil jako tento jdenicka byla   jeste dobra...sice velke   rozdily oproti knize ale   kdybych nehledela na tohle tak   byl film vazne skvely ale z   dvojky udelali romantickou   traparnu a totalne tam nicili   postavu krale Petra..takze to   bude jen dalsi propadak..radsi   to nemeli tocit..
Pád (The Fall)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.5.2010
podle zadni strany obalky   filmu jsem si myslela kdo vi   co po alexndrii roy nebude   chtit a nakonec z toho vzeslo   neco jineho bylo to   krasne..nadherne prolinani   smysleneho pribehu a   reality..mioc se mi libilo jak   mala petileta holcicka dala   dospelemu muzi silu zit no   nebo spis ho donutila...:)
Percy Jackson: Zloděj blesku (Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.2.2010
pred chvili jsem prisla z kina   moc me to nadchlo jsem zvedava   jak se to lisi od knihy tu si   co nejdrive prectu..opravdu   povedený snímek je poznat   kdo to reziroval(chris   columbus)
Pevné pouto (The Lovely Bones)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.12.2009
takze dneska jsem na tom byla   v kine sice jsme byli v sale   jen dva lidi ale bylo to   perfektni malem jsem trikrat   brecela susie byla vazne   uzasna jinak i ostatni hl.   role perfektni vykony a ta   hudba no uzasne..taky me vazne   mrzi ze nenasli to jeji   telo..Mark Wahlberg a Rachel   Weisz no perfektni   dvojice..nadherny film byla   jsem napnuta az do konce jak   to vlastne dopadne ale takovy   konec jsem take   necekala..skoda ze se nemohla   vratit mezi zive....:(
Příběh rytíře (A Knight's Tale)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.12.2009
perfektni film jak uz tu nekdo   rekla skvele zarazena hudba do   stredovekych kolbist obzvlaste   Queen-we will rock you..skvele   obsazene,a perfektni byl cerny   princ eduard, velmi skvela   postva, a rufus se proste hodi   jen na zaporaky..tahle role mu   strasne sedi..nejlepsi scena   je kdyz je heath(will) na   pranyri lide po nem hazeji   zeleninu, a najednou si princ   eduard sunda kapi a pomuze mu   tak jak on pomohl   jemu..nadhera..
Sherlock Holmes
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.12.2009
prave jsem prisla z kina velmi   vydareny snimek a perfektne   odvedene role Roberta Downeyho   jr.a Jundea Lawa a Rachel   McAdams, proste   uzasne..velkolepe a dramaticek   uzasny film..
Smrt čeká všude (The Hurt Locker)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.5.2010
z tohohle filmu jsem zatim   videla jen tak pulklu film je   to vazne dobry na to ze je   valecny ale nerekla bych ze by   to bylo přímo na oscara to   si opravdu nemyslim zaslouzil   by si to vice avatar nebo neco   jineho ale tohle nejak   nechapu..
Souboj Titánů (Clash of the Titans)
 
Přidáno: 2.3.2010
trailer vypadal velmi poutave   stare zpracovani tohoto fiomu   jsem videla snad tisickrat   takze jse velmi tesim az toto   pujde do kin stoprocentne na   to zajdu..
Twilight sága: Nový měsíc (The Twilight Saga: New Moon)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.12.2009
uplne zazdil stmivani, tento   dil je vernejsi knize o to ale   vice uspechany v kine jsem na   tom byla dvakrat, kristen   stewart, pattinson a hlavne   take taylor lautner to zahrali   perfektne ta bellina deprese   jacobovi vybuchy vzteku, no   proste nadhera brecela jsem   kdyz jsem to videla prvne tak   dvakrat a p¨na podruhe jen   jednou, na konci filmu jsem   bellu nenavidela a bylo mi   strasne lito jacoba...pro   fanousky teto sagy musim   rict:stoprocentne na to jdete   do kin aje to perfektni ale   spise pro holky kluci u toho   bud spi a nebo pukaji smichy   nad digitalnimy triky(hlanve   vlkodlaky)-ty byly fakt   desny...
Twilight sága: Stmívání (Twilight)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.12.2009
uzasny film skvele triky,   skveli herci perfektni hudba,   poutavy dej co vice si lze od   kvalitniho filmu prat, nez tak   podarene obsazeni ahudbu ktera   perfektne sedi do situace ci   nalady sceny??uzasne..i kdyz   se docela dost lisi od knizky   tak se na nej muzu porad divat   dokola, lsisi se docela dost   ale je velmi dobre udelany,   doporucuji pro romanticke   duse, spise pro zeny..a   divky..
Upírův pomocník (Cirque Du Freak: The Vampire's Assistant)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.12.2009
jsem zvedava jak zkazi tento   pribeh..uz ti herci vubec   nesedi do roli jez byly   vybrani myslim ze z toho   udelaji komedii jako ze   Stormbreakera od Horowitze-to   byla knizka spickova   film-trapna parodie..bude to   propadak a dalsi dily ani   nenatoci...to se klidne   vsadim...
a ta sedma   fotka co je v galerii neni z   tohohle ale z filmu pevne   pouto..to se nekdo trochu   sekl...
Vánoční koleda (A Christmas Carol)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.12.2009
i kdyz jsem byla po praci moc   unavena a malem jsem v pulce   filmu usmula tak me donutila   zvedavost film dokoukat cely,   je prefektni a ne jen pro deti   sama jsem uz dospela a moc se   mi tato animovana pohadka   libila, dychla na me tu pravou   atmosferu vanoc, ktera na me   letos ne a ne prijit, vrele   doporucuji a vemte ssebou i   nejake to ditko...
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Cinema 3

Cinema 3
Cinema 3

Ian Sears

Sears Ian

Michel Lemieux

Lemieux Michel

Jake Picking

Picking Jake

Naposled navštívené:
Cinema 3

Cinema 3
Cinema 3

Ian Sears

Sears Ian

Michel Lemieux

Lemieux Michel

Jake Picking

Picking Jake