Cerven

Komentáře uživatele MarsiL

MarsiL

MarsiL zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 7
Everwood
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.1.2012
Dávám stejně jako freddy 10   hvězdiček. Na tenhle seriál   jsme se dívali s chutí,   včetně tehdy našich   pubertálních dětí. Seriál   se může zdát rozvláčný,   ale má spoustu myšlenek, nad   kterými je dobré se   zamyslet. Je rozhodně   přínosnější, než spousta   blbin, kterými se obrazovka   dnešní doby jen hemží.
Marley a já (Marley & Me)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.8.2010
Pro pejskaře je to skvělý   film, u kterého jsme se   dobře bavili - celá rodina.   A konec vehnal slzy do očí   opět všem. Zábavné,   krásné, jen ten konec je moc   smutný. Takový už je ale   život. I ten psí.
Nezapomeň na mě (Remember Me)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.8.2010
Film, který člověka   přinutí k zamyšlení nad   životem, nejenom svým   vlastním. Robert Pattinson   navíc ukázal, že hrát   umí.
Ten večer (Evening)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.3.2011
Zvláštní film. Občas jsem   měla nutkání ho vypnout,   ale něco - nevím co, mně od   toho vždy odradilo a tak jsem   to dokoukala celé. Nelituji.   Teď po čase si stále   vybavuji, o čem film byl,   což se mi u mnohých filmů   poslední doby tak často   nestává.
Tupíři (Vampires Suck)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.8.2010
Jsem fanoušek ságy   Stmívání a tahle parodie   mě vůbec neurazila, naopak.   Pobavila mě a dokonce i   potěšila, a to hlavně   proto, jak ukázala, že sága   je natolik zajímavá, že   stojí někomu za to se jí   dál věnovat a udělat na ní   třeba i parodii. Fascinuje   mě, kolik lidí, kterým   sága leží v žaludku muselo   vidět originál, nebo si   přečíst knížky. Je   úžasné, kolik lidí vidělo   první díl, na netu ho pak   zkritizují a přesto jdou   znovu na další díl, který   opět podrobí tvrdé a   nepřátelské kritice a   přesto si opět nenechají   ujít díl třetí. A   věřím, že si nenechají   ujít ani díl čtvrtý a   pátý.
Nemám ráda   spoustu filmových žánrů a   do kina na ně prostě   nechodím a nedívám se na   DVD. Mě by třeba nic   nepřimělo jít do kina na   sci-fi. Nemám potřebu ty   filmy ani nikde kritizovat,   prostě mě nezajímají. Ale   jako fanoušek Stmívání mě   opravdu těší, jaký zájem   vyvolává a že přiměje ke   sledování i odpůrce. Mají   můj obdiv, že chodí do kina   na něco, co se jim protiví.  
Každá parodie   předpokládá znalost   původního námětu a autoři   téhle si dali opravdu   záležet.
Vážně   jsem se dobře bavila.
Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.12.2011
Nad očekávání skvělý film
Nejsem šílená fanynka,   prostě se mi knižní   předloha líbí. Filmy beru   jako třešničku na dortu.   Bez znalosti knih bych byla   asi na rozpacích, ale o to   víc by mně to lákalo si   knihy přečíst.
Rozbřesk měl velká   očekávání a myslím, že   je naplnil.
Jediná   výhrada - hloupé   bazírování na   přístupnosti a naivita   odpovědných, že 13ti letá   děvčata je třeba před   sexuálními scénami   chránit. Porodní scéna v   nich myslím zanechá mnohem   hlubší stopy, než   rozšířené milostné   scény, o které byl film   bohužel ochuzen. (A to i   podle samotných herců ty   lepší scény zůstaly   vystřižené kdovíkde pod   stolem - nebo snad skončily v   soukromých archivech šéfů   filmové společnosti?)
Týden bez závazků (Hall Pass)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.7.2012
Oddechovka
Je to jednoduchá,   nenáročná komedie. Nic víc   jsem od toho ani nečekala.   Má své zajímavé momenty,   které stojí i za   zamyšlení. Vyložená nuda   to ale nebyla, spíš bych   řekla, že v dnešní době   už lidi máloco pobaví.

TV Program

ČT1 - To byl Jiří Sovák

22:40 - 23:34

6 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Řeka zlého muže

21:50 - 23:20

56 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Blíženec (2019)

22:45 - 01:05

1 minut již uběhlo
139 minut zbývá do konce

Prima - Základní instinkt (1992)

22:40 - 01:15

6 minut již uběhlo
149 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Fešák Hubert

Fešák Hubert
Fešák Hubert

Policejní historky

Policejní historky
Policejní historky

Čas jeřabin

Čas jeřabin
Čas jeřabin

Sergej Jurskij

Jurskij Sergej

Mei Yong

Yong Mei

Žně míru

Žně míru
Žně míru

Besipky

Besipky
Besipky

Naposled navštívené:
Fešák Hubert

Fešák Hubert
Fešák Hubert

Policejní historky

Policejní historky
Policejní historky

Čas jeřabin

Čas jeřabin
Čas jeřabin

Sergej Jurskij

Jurskij Sergej

Mei Yong

Yong Mei

Žně míru

Žně míru
Žně míru

Besipky

Besipky
Besipky