Cerven

Komentáře uživatele x-gill

x-gill

x-gill zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Petra Hlavackova

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 16
500 dní se Summer ((500) Days of Summer)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.10.2010
komedie z běžného života
Od této pohodové komedie   jsem vůbec nic nečekala,   což určitě napomohlo tomu,   že se mi film ve finále   líbil. Film není zpracovaný   zrovna megazábavným stylem   (film jsem měla rozkoukaný   na více dní), tže občas   můžete mít chuť provádět   při sledování dalších XXX   věcí zároveň:))Námět je   nicméně zfilmovaný trefným   způsobem. Nejvíc se mi   určitě líbila závěrečná   část (konečně trochu   změna od ostatních   amerických romantických   komedií:))) a pak mě dostala   úplně poslední věta filmu   :-)))
Bílá smrt (Whiteout)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.11.2010
průměrný triler z Jižního pólu...
Obsah filmu mě velmi zaujal a   musím přiznat, že i dost   nalákal. Zpočátku jsem se u   filmu nenudila (plno napětí,   akce) zajímavě se   rozjížděl, nicméně s   blížím se koncem tento film   naprosto ztrácel dech...Pokud   počítám tedy to   kompletního hodnocení i   závěrečnou část, jednalo   se spíše o zklamání...
Box (The Box)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.5.2010
jedno velké zklamání...
Tak tenhle film me dost zaujal   svym psychologickym nametem,   navic i trailer byl   povedeny... jenze tot asi tak   vse....:(((( Namet super!, ale   jeho pokracovani, pribeh (spis   nepribeh)dost katastrofalni.   Vetsinou netusite, co se deje,   snazite se premyslet, co ze   jste to jen prehledli,   preslechli??? kdepak...V   zaveru pak jeste z poslednich   sil doufate a doufate a   doufate, ze treba TED, TED to   prijde...pro vas treba   ano...nebudu vam brat   nadeji:)Pro me tento film   predstavuje jedno opravdu   velke zklamani... Je to skoda,   namet byl skorogenialni:),ale   jeho zpracovani se vubec   nevyvedlo...
Cizinec (The Tourist)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.3.2011
americka verze filmu Anthony Zimmer...
Na tento film jsem se opravdu   moc tesila. Bohuzel jsem z nej   nakonec mela spise negativni   dojmy.... Hned v uvodu pribehu   jsem totiz rozpoznala   francouzsky film Hledejte   Antonyho (Anthony Zimmer),   ktery jsem jiz videla pred   nekolika lety a moc se mi   libil. O to vic jsem se tak   nudila u The tourist, nebot   hlavni dejova linie byla   naprosto predvidatelna a temer   "kopirovala"   francouzske movie vcetne   zaveru?!?! Ja osobne davam   prednost francouzske verzi se   Sophii Marceau. Pokud se tyka   Angeliny (za kazdych okolnosti   s perfektnim make-upem i   outfitem) a Johnnyho,   nezaregistrovala jsem mezi   nimi zadnou chemii ani   jiskreni (byt predstirane:-)
Dál než se zdálo (Going the Distance)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.2.2011
Moc příjemný film, na   který se pěkně dívá a   vůbec se u toho   nenudíte:-)Taková   netradiční komedie   líčící nástrahy vztahů   na dálku.
Muž ve stínu (The Ghost Writer)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.4.2011
Na film jsem se moc těšila,   ale jak to pak bývá,   dostavilo se mírné   zklamání. Děj filmu se   rozjíždí pomalu a v   popředí jsou hlavně   politické šachry-machry.   Příběh je režírován   poutavě, napínavě, ale   dosti zdlouhavě...o to méně   času pak zbývá na konec a   závěrečnou pointu. Pro mě   trochu zklamání, čekala   jsem větší a   originálnější   závěrečné odhalení...
Nádech (Inhale)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.4.2011
Poutavě a akčně natočený   thriller, který má již od   počátku velký potenciál.   Kamera velmi originální, i   když chvílemi jsou záběry   až moc dynamické a   zmatené..Skvělé herecké   výkony. Závěr každopádně   netypický, do jisté míry   překvapivý.
Písně o lásce (Les Chansons d'amour)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.1.2011
Jedno velké   zklamání...Nuda, podivné   situace a znovu nuda...   Jediná věc, která se mi na   tomto filmu opravdu líbila,   byla hudba a písničky.
Proměna (Ne te retourne pas)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.6.2010
film plný zmatenosti...
Obě hlavní představitelky   zde podávají přesvědčivé   herecké výkony, nicméně   film sám o sobě jedna velká   překombinovanost. S každou   minutou se stává drama   zmatenějším a   zamotanějším...na závěr   se dočkáte pokusu!!! o   nějaké to rádoby   vysvětlení, naše obecenstvo   (6 diváků) to ale ani z   části neuspokojilo :(((   Film, který je takový   nijaký... Kamera velmi   bizardní...
Půjč mi svou ruku (Prête-Moi Ta Main)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.10.2010
prima komedie
Příjemná a pohodová   francouzská komedie s   originálním a zábavným   námětem:) Určitě stojí za   zhlednutí!
Rozhovory s mým zahradníkem (Dialogue avec mon jardinier)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.5.2010
film, který vás dostane... :)
Vynikající herecké výkony   (a nezapomenutelné   hlášky:-) obou hlavních   představitelů! Příběh   založen na chytlavých   dialozích, humoru a   lidskosti, odehrávající se   v nádherné atmosféře   francouzského venkova. Již   po prvních minutách jste   naprosto nenuceně vtaženi do   děje a nemůžete se dočkat   přístích rozhovorů :-)
Sexuální rekonstrukce (The Shape of Things)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.10.2010
Na tento film jsem se   podívala hlavně z důvodu   naprosto odlišných   recenzí...na jedné straně   negativní kritika, na straně   druhé ódy publika...Už   samotné reakce naznačují,   že se bude jednat o film   dosti specifický... velmi   závisí na individuálním   pohledu a hlavně na tom, zda   se ztotožňujete s hlavní   hrdinkou, jinými slovy   "umělkyní" ....   Musím přiznat, že tento   film je bizardním způsobem   zajímavý, nadruhou stranu   však nemohu říct, že by   mě děj filmu nějak pohltil,   zaujal...Většinou jsem měla   na věc naprosto odlišné   názory...nebo jen nerozumím   "umění" (v   podání R. Weisz...:)))? V   každém případě je   herecký (dábelsky   manipulační!) výkon Rachel   Weisz opravdu přesvědčivý.
Světlušky v zahradě (Fireflies in the Garden)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.6.2010
stojí za vidění
S předešlým komentářem   plně souhlasím, jsem   stejného názoru! I mě   překvapilo, že k tomuto   filmu není moc komentářů,   recenzí a přitom je to   opravdu hodně dobrý film. Po   jeho skončení ho prostě z   mysli nevypustíte, nedovolí   vám to :)Perfektní herecké   výkony, opravdu stojí za   vidění!!!
Včera v noci (Last Night)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.7.2011
S komentářem naprosto   souhlasím! Film reálně   líčí naše nevyřčené   touhy, pocity a zároveň   zrnka pochybnosti, které   může mít každý z   nás...Zajímavé zpracování   psychologie vztahů...K   zamyšlení...aneb Jak by jste   se zachovali v podobné   situaci vy?:-)
Zabijácké rekviem (Requiem pour une tueuse)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.2.2012
velmi slibny zacatek...
Velmi zajimavy a poutavy   zacatek, v podstate i nasledny   prubeh filmu, ktery vas drzi v   napeti pred obrazovkou.   Nicmene rekneme posledni   tretina, vyusteni filmu   "da vsemu korunu".
Život Davida Galea (The Life of David Gale)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.10.2010
Film, který stojí za to vidět!
Tak tenhle film mě opravdu   dostal. Film skončí, ale   vaše myšlenky uhání,   přeskakují a neustále   přemítají o dokonalosti   tohoto příběhu, o smyslu   života hlavních hrdinů, o   jejich odhodlanosti,   přesvědčení, chcete-li...   Jedná se o úchvatný   příběh, který navíc   podtrhují skvostné herecké   výkony hlavních   představitelů (Spacey,   Linney a samozřejmě   Winslet).Výborný triler,   skvělá hudba!

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1993) [TV pořad]

06:59 - 09:00

41 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

ČT2 - Svět zvířat

07:40 - 08:35

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

05:55 - 08:25

105 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:20 - 07:45

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce