Cerven

Komentáře uživatele Olafa

Olafa

Olafa zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 6
Chuck
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.5.2010
Špioni, jak je známe ze   starých dobrých filmů s   Jamesem Bondem - ano, včetně   těch klišoidních situací,   kterými jsou např. zbraně   ukryté všude potěle,   mikrofon v hodinkách a   takřka nadlidské schopnosti   hlavních špionů. A zlouni -   no to jsou teprv postavičky!   Podobně jako James Bond, i   toto je podáno s grácií a   narozdíl od Bonda,   "Chuck" tak trochu   tohle všechno paroduje (nebo   si spíš všechno to SEXY z   Bonda vypůjčil). Titulní   postava, Chuck Bartowski, je   pak sympaťák k nakousnutí a   ani sexy agent Sarah Walker   nebo neustále nabroušený   agent John Casey nejsou vůbec   špatně napsané postavy.   Větší předností seriálu,   nežli akce, je pak   nezaměnitelný humor.   Překousněte prvních pár   dílů a okolo cca 15. dílů   1. série se stanete   závislými.
Iron Man
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.5.2010
Stylový kousek. Největším   tahounem nejsou ani tak   příjemný humor, příběh   nebo výborné počitačové   efekty, jako spíš samotný   představitel Iron Mana,   Robert Downey, jr. - i   tentokrát si svým šarmem   omotá publikum okolo prstu a   nepustí.
Jmenuji se Earl (My name is Earl)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.5.2010
Vidláci z Emeriky
Hlavní postavy jsou   američtí burnaští   maloměšťáci, kteří   chrlí hlášku za hláškou.   Je to jiné a je to zábavné.   Joy a její držkatost (a   vlastně i její   "držka") mě   vždycky dostanou do kolen;   Randyho zpomalenost je   neuvěřitelně roztomilá;   Krabák je nenápadný borec;   a pak Earl - obrovský   smolař, který se dostává   neustále do absurdních   situací, ze kterých se   následně snaží jakoliv   vybruslit... na tento seriál   mě prostě baví se dívat a   nijak mi zážitek nekazí ani   český dabing. Doporučuju.
True blood - Pravá krev (True Blood)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.5.2010
Velice originální seriál,   který ve svém žánru nemá   obdoby. Něco jako Twilight   pro dospělé (předloha   napsána několik let před   Stmíváním) + zpletitý děj   a složitější postavy.   Mysteriózní a poetické a   přesto brutální. Drama s   trochou humoru a plno sexu.   Ano, tohle mě hodně baví!
Upíří deníky (The Vampire Diaries)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.5.2010
Guilty Pleasure
Skoro se stydím, ale ono mě   to fakt baví! Překonejte   úvodní znechucení s   podobnosti s Twilightem   (předloha k VD byla napsána   myslím již v roce 1991, tedy   o více než 10 let dříve   než Twilight) a stanete se   závisláky. Narozdíl od   Twilightu taktéž   očekávejte složitější   zápletky a pozadí postav.   Nejsem fanoušek již výše   zmíněné konkuretní ságy,   ty filmy mě vlastně nudí,   ale tohle mě kupodivu baví.
Xena (Xena: Warrior Princess)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.5.2010
Srdcovka
Možná jsem seriál   ohodnotila tak kladně,   protože je to srdcovka z   mého dětství - každá jsme   chtěla být Xenou! Měla jsem   nedávno možnost vidět   reprízu seriálu a skoro se   stydím, ale bavilo mě to i   tentokrát. Ano, bojové   scény a většina efektů   jsou srandovní (např.   "lítání"   některých postav nad zemí)   a Xena se většinu času   tváří, jako by měla   zažívací potíže, ale   pořád je to poměrně   ucelený seriál, který si   umí udělat srandu i sám ze   sebe.

TV Program

ČT1 - Komisařka Florence (2015) [TV ...

20:10 - 21:40

42 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Paříž: Hlavní město gastronomi...

20:00 - 21:00

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

20:20 - 21:40

32 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Polda (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:25

37 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce