Zari

Komentáře uživatele Ef

Ef

Ef zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 10
30 dní dlouhá noc (30 Days of Night)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.7.2010
wtf:/
Jak tady čtu ty komentáře,   asi jsem koukala na nějakej   jinej film. Neskutečná nuda,   vážně jsem měla pocit, že   ten film trvá 30 dní a ne   113 minut. Ten konec budiž,   mělo to docela dobrou   myšlenku, ale za tu patří   plus body komiksu, ne   nedotaženýmu filmu. Celkově   na tom nemůžu najít skoro   nic, za co bych pochválila   režiséra a ne   autora..zklamání.
Anglický pacient (The English Patient)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.8.2010
Bohužel nemůžu jinak než   hodnotit pouze průměrně.   Konec to sice zachránil, ale   začátek a zvlášť   prostřední pasáž mě   neuchvátila vůbec. S   milostnou dvojicí jsem   začala trochu cítit až při   závěrečném odchodu z   jeskyně, jinak mi téměř   lezli na nervy. Těšila jsem   se na Colina Firtha, no ten   bohužel moc prostoru   nedostal. Hlavně ta jeho   poslední scéna mi přišla   zbytečně strohá. Na to, jak   neskutečně rozvleklej film   to je, mi tato část přišla   až odfláknutá. Krásná   hudba a velmi příjemné   scény s Juliette Binoche pro   mě snímek zachraňují od   podprůměru, výš ho ovšem   vyšvihnout nezvládly.
Deficit (Déficit)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.8.2010
škoda, škoda... škoda   nevyužitého scénáře, a   tím pádem i téměř škoda   času nad tímhle filmem   stráveného. Určitý   potenciál tam byl, v jednom   místě film dokonce velmi   pěkně graduje, aby se ovšem   vzápětí propadl do   prázdna, a zmatený divák   nechápe.. Nemá to konec, a   příběhově v podstatě o   ničem. Herci až na   režiséra za tenhle snímek   asi moc zaplaceno nedostali,   jinak si ty   "výkony" odůvodnit   nedovedu. Jediné pozitivní   na tomto počinu je Bernalův   kukuč a celkem pěkná   kamera.. No, zklamání:(
Moje borůvkové noci (My Blueberry Nights)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.8.2010
Takový borůvkový koláč -   docela dobrý, vypadá   lákavě a chutná   příjemně, ale zůstává na   talíři jako poslední,   jelikož si vždycky můžete   smlsnout na něčem lepším.
Muž, který plakal (The Man Who Cried)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.8.2010
Jedna hvězdička za úžasnou   úvodní scénu v Rusku a tu   rozkošnou malou holčičku,   druhá za Johnnyho Deppa,   kterého ale obsadili zřejmě   úplně prvoplánově proto,   ať diváci (divačky) od   filmu neodchází (která by   taky odolala pohledu na   cikánského prince na bílém   koni s tak uhrančivýma   očima, že, dámy!), a   třetí za hudbu. Jinak   bohužel nevidím důvod proč   hodnotit výš, nebo proč si   to pustit ještě jednou.
Obraz Doriana Graye (Picture of Dorian Gray)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.8.2010
Nejtragictejsi mozna   adaptace...Tohle si Wilde   vazne nezaslouzil. Nejtezsi   zlocin tohoto filmu je ten, ze   byl vubec natoceny. Totalne me   donutilo prehodnotit zebricek   nejvetsich braku, co jsem mela   tu smulu videt.
Pýcha a předsudek (Pride & Prejudice)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.1.2012
pouštět výhradně v angličtině!
překlad asi vytvářel   zdrogovaný orangutan po   přetěžkém flámu, jinak si   takovou donebevolající   prasárnu nedovedu vysvětlit.
Sedm (Seven)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.8.2010
Dobrý film, bezpochyby,   ačkoliv některé scény byly   na můj žaludek dost   názorné:) ovšem konec mě   docela zklamal: nejdřív se   příběh 100 minut táhne v   jedné linii, ke konci už   docela zdlouhavě, až to   začne nudit i hlavního   padoucha. Dál to vypadá   docela napínavě a slibně,   ale najednou je po   všem...nevím, konec mi   přijde slabý,   nedotažený...čekala jsem,   že poslední dva hříchy   odskáče jiná dvojice.. že   to bude akčnější. Ale i   tak to stálo za zhlédnutí:)
Valmont
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.8.2010
Ma to cenu? Ma to cenu!
Navzdory mnohym komentarum   vychvalujicim Nebezpecne   znamosti a hanicim Valmont,   musim rict, ze Formanova   adaptace je mi mnohem blizsi.   Ackoliv jsem k filmu vzhledem   k vseobecnym nazorum   pristupovala dost skepticky,   rychle si me ziskal. Ve   srovnani s (Velmi)   Nebezpecnymi znamostmi mi   prijde vtipnejsi, zivejsi,   lidstejsi. Velmi nebezpecne   znamosti byly naprosto o   nicem, za neco stoji opravdu   jen ten soundtrack. Nebezpecne   znamosti maji sice demonickeho   Malkoviche, ale stejne na me   pusobi moc..umele, strojene..   Forman k vytvoreni kvalitniho   snimku nepotrebuje pro   dnesniho divaka proflaknute   obliceje Umy Thurman ci Keanu   Reevese, a stejne nedokazete   odtrhnout oci. Colin Firth mi   v hlavni roli vubec problem   nedelal, naopak, vnesl do   Valmontovy postavy zivot,   jakousi mladickou nevinnost,   dal sve postave novy rozmer.   Libi se mi i pocatecni   zapletka, kdy se markyza de   Merteuil (brilantne zahrana)   tepve v prubehu filmu dozvida   pravdu o spadech sveho   milence, kdezto v jinych   adaptacich Glenn Close ci M.   Gellar proste suse oznami, ze   se chteji pomstit. Zkratim to   a skoncim doporucenim: urcite   Valmonta nezavrhujte, at uz   jste predtim videli/cetli   cokoliv. Rozhodne stoji za   videni ;)
Velmi nebezpečné známosti (Cruel Intentions)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.8.2010
Nejdriv jsem byla z tohoto   filmu nadsena, ale pak jsem   videla oba predchudce -   Nebezpecne znamosti i   Valmonta, a s politovanim   musim konstatovat, ze tato   verze pribehu je rozhodne   nejslabsi. Dej dost   zjednoduseny az o nicem, a   treba s Malkovichem se Ryan   Phillippe bohuzel ani   srovnavat neda. Na teto verzi   ovsem ocenuji konec, kde   Gellar vazne dostala prostor   hrat, narozdil od Glenn Close.   A jak nemam rada Reese   Witherspoon, tak porad byla   lepsi nez ta otresna herecka z   Valmonta. Mno a VNZ kazdopadne   na cele care vitezi, co se   skvele hudby tyce. Tento   soundtrack jen tak nic   neprekona ;) Kazdopadne,   doporucuju shlednout vsechny   verze a porovnat...pak dejte   vedet, jak se libi:)

TV Program

ČT1 - F.L. Věk (1970) [TV seriál]

10:55 - 12:00

46 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Usáma bin Ládin zblízka

11:10 - 12:05

31 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2011) [TV ser...

10:25 - 11:55

76 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Partie Terezie Tománkové (2020...

11:00 - 11:55

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce