Cerven

Komentáře uživatele Wojta.albert

Wojta.albert

Wojta.albert zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 9
Děkujeme, že kouříte (Thank You For Smoking)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.1.2012
Neni důležitý abych měl   pravdu, ale abych vás   dokázal přesvědčit, že vy   jí nemáte. Myslim, že tohle   ten film dokonale vystihuje.  
Pár vtipnejch   scének, zajímavej nápad,   občas klišé dialogy, ale   občas tam z Aaronových úst   docela perly, který   "bohužel" jsou v   dnešní době všeobecnou   pravdou. A docela názorně to   ukazuje, jak to dneska   funguje. A že pravda je to,   co si dokážete obhájit nebo   o tom přesvědčit ostatní.   Jinak kromě těch dialogů to   zas tak úchvatný neni (abych   jenom nechválil)
7/10
Hra o trůny (Game of Thrones)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.1.2012
Čekal jsem od toho cokoliv,   ale rozhodně ne to, že to   bude takhle masakroidně   kvalitní seriál. Ještě   před poseldním dílem jsem   si tu knížku musel letět   koupit, a po přečtení   můžu s klidnym srdcem   konstatovat, že to je jedno z   nejlepších zpracování, co   znám.
Nechybí tomu   snad nic. Napětí, vtipné   hlášky občas, do detailů   propracovaní postavy, a   dramatické zvraty. Myslim,   ež nic tak dobrýho se na   poli serialů dlouho   neobjevilo a asi ani dlouho   neobjeví (nepočítaje druhou   serii, o který snad nikdo   nepředpokládá, že by byla   proapdákem)
Láska je láska
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.2.2012
myslim, že kdyby tenhle film   nevznikl, tak bychom vlastně   vůbec o nic nepřišli.
Ale ona česká   kinematografie bohužel nic   jinýho než takovýhle   pseudokomedie asi   nevyprovokuje....:((
Moneyball
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.1.2012
Myslim, že 9/10 o tomhle   filmu něco vypovídá.   Ačkoli podobnejch nápadů   už tu pár bylo, jak udělat   za málo peněz nejlepší   tým, ale tenhle film se v   provedení od ostatních   přece jenom trošku   odlišuje. Nehraje si to na   nic extra. Neni tady kladen   důraz na efekty a letící   míčky skrz kapky deště,   ani žádný vtipný   zabijácký hlášky tu   nelítaj. jak Brad tak Jonah   do té role parádně pasují   a dokonce jim to lze i   uvěřit.

Spoiler: A co bych   zhodnotil jako další plus   tohodle filmu, je, že v   rozhodujícím zápase to   nedopadá podle typického   amerického scénáře č.17 a   v poslední sekundě zahrajou   vítězný úder. Ale celkově   ten konec má velmi, ale velmi   dobrej nápad.
Přepadení (L'assaut)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.1.2012
Původně jsem očekával, že   to bude něco ve stylu SWAT a   podobnejch šíleností, ale   už po pár minutách jsem byl   velmi mile překvapen. Přece   jenom dneska už se hraje   akorát na efekty, výbuchy,   zabijácký hlášky, a dobrou   realistickou a smysluplnou   myšlenku aby člověk   pohledal. A tohle bylo sakra   realistický. Hlavně ten   konec. Samozřejmě, že se   tam objevilo pár věcí,   který jako divák (ani jako   zapálený filmový fanoušek)   prostě nepochopim, ale, ale   stejně to bylo něco z tý   kolonky "dost   dobrejch" filmů.

8/10
Stopařův průvodce po Galaxii (The Hitchhiker's Guide to the Galaxy)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.1.2012
Zařadil bych to do kategorie   silně průměrných filmů,   ovšem s tim, že na tenhle se   dá kouknout i po   několikátý a a těm pár   vtipů, co tam jsou se zasmát   znova. Ale jinak nic extra (na   což to parametry vzhledem k   předloze mělo) :((
Tintinova dobrodružství (The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.3.2012
Nenadchlo, ale hlavně   neurazilo. Po technické   stránce to bylo perfektní   (jak už tu pár lidí psalo),   ovšem obsahově a   scénáristicky to taková   krása, jak jsem očekával   nebyla. Škoda. Ale jako   pohádka...nějaký   pohádkový parametry to   má.

Možná to   bude patřit k těm filmům,   na který se po letech   podívám rád znova, ale v   nejbližší době asi ne.
75%
Underworld: Probuzení (Underworld: Awakening)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.1.2012
Je pravda, že po druhym dílu   už si nějak vyplejtvali   autoři munici a pořádně   už neví co s tim, ale prachy   to nese, tak se holt musí   pokračovat. Tomu taky   odpovídá kvalita. Nepřijde   mi, že by herecký výkony   byly kdovíjak oslnivé, ale   Kate v tom latexovym oblečku   je prostě....k sežrání

(troška spoileru   - i když nechápu, jak jí po   těch 12 letech moh furt   padnout)

A   možná bych ještě ocenil   skutečnost, že na další   díl, kterej určitě bude, si   připravili závěr. Že to   nebude to klasický vaření z   vody, kdy si tam vymyslej   ještě nějakou další   zápletku, která v tom filmu   ani neni, aby mohli   pokračovat.
5/10
Železná lady (The Iron Lady)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.2.2012
Docela jsem na ten film byl   zvědavej. A nemohu říct,   že by mě zklamal. Nápad na   provedení byl velmi   zajímavý. Trošku   zaspoiluju, jestli nevadí, ty   flashbacky byly velmi   povedené, ovšem ta   současnost mi přišla   chvílema trošku zdlouhavá a   některý části bych možná   i vypustil, ovšem já ten   film nedělal.
Kdybych   to vzal i z jiného než   filmového hlediska, tak tam   úplně vypustili tu část,   kdy se z parlamentu dostala   až na místo ministrině, ale   to vzhledem k plynulosti asi   nebylo nic zajímavého, co by   za zmínku ve filmu stálo.  

Celkem vzato,   líbilo se mi to. Docela dost,   ale nějaký převratný dílo   bych z toho nedělal, i když   Maryl byla velmi   přesvědčivá, teda   rozhodně přesvědčivější   než ten film.
75%

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

18:00 - 18:25

1 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Fotbal: Chance Národní Liga 20...

17:20 - 19:30

41 minut již uběhlo
89 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:45 - 18:55

16 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

6 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Moneyball

Moneyball
Moneyball

Erin Pickett

Pickett Erin

Naposled navštívené:
Moneyball

Moneyball
Moneyball

Erin Pickett

Pickett Erin