Cerven

Komentáře uživatele adalpri

adalpri

adalpri zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 8
Andílek na nervy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.12.2015
Po delší době se konečně   dalo na něco zase koukat. Dle   komentářů jsem film ani   vidět nechtěl, ale včera   běžel na Markíze tak jsem   se tedy podíval a byl velice   dobrým zpestřením jinak   nudných televizních Vánoc.   Přijde mi, že většina   zdejších rádoby kritiků   film ani neviděla a rovnou je   odsoudila. Já dávám za   plných deset.
Balkánská hranice (Balkanskiy rubezh)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.4.2020
Stojí za to
Na pozadí skutečných   událostí vymyšlený akční   snímek, který však opravdu   stojí za to. Možná lepší   než některé současné   digitálně vylepšené   západní projekty a to nejsem   žádný rusofil a jsem fanda   všech těchto snímků ať   už mluví jakoukoliv řečí.   A když tady někdo začne   politikarit doporučuji si   přečíst a tehdejších   událostech a doporučuji s co   nejvíce zdrojů a pak si o   všem udělat obrázek
Co ste hasiči
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.7.2021
A já jsem s tímto seriálem   spokojený. Znám spoustu   dobrovolných hasičů ve   svém okolí a mnohdy je to ve   skutečnosti ještě horší   než v seriálu. Ve své praci   se s nimi často setkávám a   tak jako profíci (hasiči) se   i já nestačím kolikrát   divit co dokažou!! Většinou   se potrefená koza ozve a tak   jako to bylo zprvu s Okresním   přeborem, kdy se vesničtí   fotbalisté rozčilovali, že   jsou zesměšňováni tak to   bude i s tímto veledílkem.  
Jsem z vesnice a byl   jsem v mládí též hasičem   i fotbalistou.
Nouzový let (Ekipaž)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.7.2019
Proč ne
Tak trochu jiné i stejné   remake filmu Posádka v   ohrožení z roku 1979. Když   si odmyslím různé slušně   řečeno různé   nedokonalosti, musím napsat,   že mně film bavil. Škoda,   že letěli jiným typem   letadla a nemohli ťím pádem   zopakovat slavnou scénu s   drátováním trupu za letu,   ale i tak spokojenost.   Původně jsem si myslel, že   roli kapitána hraje i po   těch letech stejný herec,   což je samozřejmě blbost,   ale podoba tu je.
Případy 1. oddělení
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.1.2014
Malý pitaval po třiceti   letech. Také jsem sloužil   tak vím. Po dlouhé době   konečně realistický krimi   seriál na který se dá   koukat.
Smrtihlav (HHhH)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.12.2017
Právě jsem zhlédl tenhle   film. Těšil jsem se na   další zpracování naší   historie. Bohužel z této   historie jen volně vychází   ( skutečně žijící postavy   a některé události ). A   tím mě docela zklamal. Nemá   cenu vypisovat všechny   nepřesnosti a vymyšlenosti.   Kdo aspoň drobet část   našich dějin zná tak na to   přijde sám a kdo je nezná   tomu to bude stejně jedno.   Tak a konec kritiky. Jako film   jinak velice dobře natočen a   dalo se na něj i koukat. Co   se týče hlavních rolí,   Jason Clark jako Heydrich   koukatelný a bývalá   bondgirl Rosamunde Pike jako   jeho manželka ještě   lepší. Bohužel   parašutisté byli všichni   stejní a těžko   rozeznatelní. Je to pátý   film, který jsem viděl a kde   je znázorněn atentát na   Heydricha, ale původní   česká Atentát z roku 1960   opět nepřekonal. Jen pro   nezasvěcené uvedu filmy o   atentátu nebo, kde se aspoň   vyskytl - Atentát (1960),   Operace Daybreak (1975),   Lidice (2011), Anthropoid   (2016) a Smrtihlav (2017)
Speciální jednotka (Forces spéciales)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.6.2012
Slzy slunce, Černý jestřáb   sestřelen, Námořní   pěchota a něco z Čety vše   dohromady. Ale jinak celkem   dívatelný film.
Spectre
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.11.2015
Utahaný, úvodní píseň nic   moc. Po dvou psychologických   dílech už by mohl přestat   řešit sám sebe a měl by   opět začít zachraňovat   svět. Až si to pustím znovu   na DVD a nebude mě při tom   bolet zadek z kina tak si   tenhle film užiju víc a   přijdu mu snad na chuť.   Bondovky znám nazpaměť, ale   tahle mezi top patřit nebude.

TV Program

ČT1 - To byl Jiří Sovák

22:40 - 23:34

18 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Řeka zlého muže

21:50 - 23:20

68 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Blíženec (2019)

22:45 - 01:05

13 minut již uběhlo
127 minut zbývá do konce

Prima - Základní instinkt (1992)

22:40 - 01:15

18 minut již uběhlo
137 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Patrick Loungway

Loungway Patrick

Joseph Lucien

Lucien Joseph

Ticky Holgado

Holgado Ticky

Julian Casey

Casey Julian

Tohle Drc neumí

Tohle Drc neumí
Tohle Drc neumí

Pěstírna

Pěstírna
Pěstírna

Pouta

Pouta
Pouta

Naposled navštívené:
Patrick Loungway

Loungway Patrick

Joseph Lucien

Lucien Joseph

Ticky Holgado

Holgado Ticky

Julian Casey

Casey Julian

Tohle Drc neumí

Tohle Drc neumí
Tohle Drc neumí

Pěstírna

Pěstírna
Pěstírna

Pouta

Pouta
Pouta