Cerven

Komentáře uživatele azenka

azenka

azenka zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 37
7 trpaslíků (7 Zwerge)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.6.2011
7 trpaslíkům dávám (jak   jinak) 7 bodů. Tento film mě   po prvním shlédnutí   naprosto dostal, něco   podobného se často nevidí.   Je to, podobně jako třeba   Shrek, pohádka nejen pro   děti. Úplně nejlepší je   sledovat tento film v   originálu, v němčině,   většina vtipných situací   tak vynikne lépe, i když   český dabing samozřejmě   dělá co může a je v tom   brilantní. Hey, Zwerge, go go   go!!! :))
Ajťáci (The IT Crowd)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.6.2011
Tohle je prostě klasa. Podle   mě nejvtipnější seriál ze   všech těch soudobých, a to   ty ostatní (jako HIMYM a   TBBT) považuji za   vyjímečně povedené. Tři   hlavní protagonisté i jejich   hlášky jsou geniální a   seriál pobaví nejen   počítačové experty.
Amélie z Montmartru (Le febouleux destin d'Amélie Poulain)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2011
Naprosto úžasný film,   nevím ani, jak ho   vynachválit slovy. Je   založený spíše na   úsměvných situacích, než   na scénáři, je tam trochu   něčeho smutného, trochu   veselého, trochu   romantického...a dohromady   tato mozaika tvoří skvělý   film. Podle mě patří k těm   nejlepším, které byly   natočeny.
Rumburak rocks!!! :-D Dříve   na mě tento seriál   samozejmě dělal velký   dojem, ale i dnes stále   ještě baví...dokáže i   pěkně rozesmát.
Báječná léta pod psa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.6.2011
Docela věrné zpracování   knihy s výborným hereckým   obsazením, které   zpříjemní zpracovávání   povinné četby.
Bylo, nebylo (Once Upon a Time)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.1.2012
Velmi poutavý moderní seriál.
Zaujal mě ihned nápadem   zkombinovat svět pohádek se   světem novodobým...pilotní   díl diváka doslova pohltí -   "Pohádkové bytosti se   octly ve světě, kde všechny   jejich šťastné konce byly   ukradeny. Našem   světě."
Líbí   se mi hlavně to, jak tvůrci   jdou vlastně k pravé   podstatě pohádek, kterou se   do nich snažili vložit už   bratři Grimmové, že jde o   vysvětlení skutečných   lidských problémů,   sociálních situací; v čem   se skrývá záludné zlo...  
Uvidíme, jak dlouho   nás tento napínavý seriál   bude překvapovat...
Čarodějův učeň (The Sorcerer's Apprentice)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.6.2011
Film mi přijde nápaditý a   vtipný, Nicolas Cage   legrační, a celkově je to   docela záživná podívaná.   Akční scéna hned na   začátku, moderní   prostředí i hudba...prostě   "not bad". :-)
Ďábel nosí Pradu (The Devil Wears Prada)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.7.2011
Pohodový odpočinkový film z   módního světa, s výborným   hereckým obsazením - Maryl   Streep je samozřejmě   bezkonkurenční, ale Anne a   Emily jsou také senzační.   Ano, je to film spíše pro   dámské publikum, ale stojí   za to.
EuroTrip
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.6.2011
Na tomhle filmu je asi   nejlepší hudba. Ale i   některé situace jsou dost   vtipné...některé méňe,   ale to už tak v amerických   komediích bývá. A český   divák si v tom může najít   i jiný druh pobavení, který   v Americe nepochopí.
Gulliverovy cesty (Gulliver's Travels)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.6.2011
Zajímavá ukázka, jak může   být klasická americká   komedie povznesena výkony   britských herců. Je to   zábavné, má to zajímavé   téma a ty občasné   trapnější vtípky pro   americké publikum jsou   vykompenzovány obsazením   oblíbeného Chrise O'Dowda,   který skvěle baví ve své   záporné roli.
Hairspray
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.7.2011
Oddychovka. Velmi   optimistický muzikál,   dynamický, má spád.   Travolta mě ve své roli   malinko rozčiloval, ale jak   je libo...:) Je to prostě   veselé od ucha k uchu. :-D
Harry Potter a Relikvie Smrti – část 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.7.2011
Až na pár scén, které ve   filmu být nemusely a mohly   uvolnit místo těm, které   jsou v knize, se tvůrci s   tímto dílem HP vypořádali   poměrně dobře. Oceňuji   hlavně to, jak jsou   ztvárněny pocity hlavních   aktérů (protože teď už je   to opravdu psycho).:-)
Harry Potter a Relikvie smrti – část 2 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.7.2011
Po shlédnutí traileru jsem   ani nečekala, že vše bude   přesně podle knihy, jak jsme   si na to koneckonců už   zvykli dávno. V některých   momentech to oprvdu musí   knižní fanoušky bít   přímo do očí (např.   finální střetnutí Harryho   s Voldemortem), nikdy   nechápu, co vede tvůrce   filmu k tomu, změnit   některé pasáže, když by   to, podle mě, šlo podle   předlohy udělat stejně   dobře. Ale, na druhou stranu,   byly tam i scény, které mi   evokovaly knižní verzi.   Filmaři určitě dělali co   mohli, i když, čekala bych,   že se v posledním dílu z   posledních vyřádí víc.   Dokonce i polibek Rona a   Hermiony byl v knize   vášnivější.:-) Film   nádherně dokazuje, jak je   čtenářský zážitek   nepřekonatelný, a kdo to   nečetl, nemůže se divit,   že má z filmu pak podivné   dojmy. (Takže, čtěte,   děti!):-D Ale naopak, někde   jsem ocenila, že filmaři   trochu zmírnili emoční   scény. Kdyby např.   vylíčili Fredovu smrt tak,   jako jsme o ní četli, buleli   bychom všichni jako   želvy.:-)
Hotel Very Welcome
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.7.2011
Na tomto filmu je zajímavé   to, že je německo-anglicky a   je natočen zcela bez   příkras, spíše takový   dokument. Snaží se   poskytnout podněty k   přemýšlení, a snad se mu   to i daří.
I.Q.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.1.2012
Nádherná romantická   komedie...prostě sladká...a   nejvíc mě vždy potěší,   jak si filmaři střílí z   experimentálních   psychologů! :)
Jak jsem poznal vaši matku (How I met your mother)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.6.2011
Je mi jedno, jestli Ted někdy   konečně potká tu svou   Vyvolenou (ale asi bude muset,   pokud jeho děti nejsou   adoptované), hlavně, že je   tam Barney! :)) Seriál je to   už kultovní a baví někdy   víc, někdy méně. Ale   přirostl mi k srdci.
Kletba bratří Grimmů (The Brothers Grimm)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.7.2011
Roztomile děsivý a   strašidelný film, ponurá   atmosféra podporovaná   monotónními tmavými   barvami, které vysvitnou (jen   tak jakobynic) v poslední   scéně. Sice si film dělá z   Grimmů spíše legraci, ale   to se dá překousnout. A je   hezké sledovat výkony   českých herců po boku Matta   Damona a Heatha Ledgera.
Královna Viktorie (The Young Victoria)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.6.2011
Film mě mile překvapil a   určitě zaujme všechny   milovníky Anglické historie.   Je to také romantická love   story, podle mě   romantičtější než ta o   Williamovi a Katherine.:)
Malá Miss Sunshine (Little Miss Sunshine)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.7.2011
Tak tenhle film jsem si   opravdu užila. Příběh o   rodině, která je opravdu   povedená (přestanete si   myslet, že ta vaše je   divná:-)) A malá slečna   Olive je vážně kouzelná.
Marley a já (Marley & Me)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.7.2011
No...ne, že bych neměla   ráda pejsky, ale takového   Marleyho bych tedy doma mít   nechtěla.:-) Je to spíš   odstrašující příklad, jak   se pes vychovávat nemá   (vlastně ho nevychovávali   vůbec). Film mi přijde   zajímavý spíš z toho   hlediska, že mapuje život   jedné rodiny v průběhu   několika let, s běžnými   starostmi a problémy.
Neřízená střela (Wild Target)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.6.2011
Hodně dobrý film.   Neotřelý, s hvězdným   obsazením a vtipnými   momenty. Občas se sice   člověk musí přenést přes   to, co není úplně   "košér", ale ve   výsledku je to docela   roztomilá podívaná.:-)
Odcházení
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.1.2012
Absurdní drama na plátně.   Dobře šílené. Food for   thought. Přehlídka   excelentních herců.   Výborné repliky. Havel   forever! :-D
Odpočítávání (Unthinkable)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.2.2012
Originální název -   Unthinkable - je pro film   výstižnější. I když mě   znechutil brutálními   scénami a výjevy, nešlo   než vydržet se dívat až do   konce, protože zvědavost,   jak tohle může asi dopadnout   byla větší...člověk také   celou dobu přemýšlí, kdo z   hlavních aktérů je větší   zloduch - a odpověď je   naprosto otevřená. Smutné   na tomto filmu je, že to   není stoprocentní sci-fi...
Piráti na vlnách (Boat that Rocked)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.6.2011
Pěkný retro film se skvělou   hudbou, která nabízí   zajímavou ochutnávku ze 60.   let. Závěrečná scéna je   strhující a tak trochu   dojemná. Sice si z tohoto   filmu člověk neodnese moc   morálních ponaučení, ale   alespoň může nahlédnout do   podstaty hesla "Rock and   Roll!!!"
Piti Piti Pa (L´Homme Orchestre)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.7.2011
Tenhle film jsem si zamilovala   už v dětství a stále mě   baví. Hudební komedie s   Funesem - co víc si přát?   :-)
Poslední legie (The Last Legion)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.7.2011
Pěkný historický akční   film se známými tvářemi.   Závěr je roztomilý. A Colin   Firth jako římský   hrdina...moc zajímavé.:-)
Prázdniny pana Beana (Mr. Bean's Holiday)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.7.2011
Skvělá pohodová věc, na   prázdniny se opravdu   hodí...nebo spíš jako   odreagování ve všedních   dnech...potěší vidět Karla   Rodena v takovémto filmu a   Bean je samozřejmě   okouzlující jako vždy   (zvláště při svém sexy   tanečku) :D :D
Příběh rytíře (A Knight's Tale)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.6.2011
Tenhle film je vtipný.   Příběh je sice zasazen do   historického prostředí, je   o lásce i o boji proti   nespravedlnosti, ale vše je   zároveň bráno s nadhledem,   což dokazuje mimo jiné   výběr hudby.( We Will Rock   You v podání sedláků na   turnaji nás navnadí hned v   úvodu.) :-)
Pýcha a předsudek (Pride & Prejudice)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2011
Krásné zpracování ještě   krásnější knížky.   Vynikající herci, nádherné   záběry, film má styl a   úroveň. Kdo má rád tvorbu   Jane Austen, určitě si tento   film jaksepatří vychutná.
S čerty nejsou žerty
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.6.2011
Legendární pohádka.   Legendární hlášky.   Melodické písničky.   Skvělí herci. Klasika.   Takhle mají pohádky vypadat.

TV Program

ČT1 - Komisařka Florence

20:10 - 21:45

36 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

ČT2 - Paříž v zrcadle času

20:00 - 21:00

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

20:20 - 21:40

26 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Polda (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:30

31 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce