Duben

Komentáře uživatele elaphe

elaphe

elaphe zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 34
2012
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.2.2015
Huráááá mám to za sebou
Nebudu to zdržovat - jediná   slušná věc na tomhle filmu   jsou efekty. Všechno ostatní   je slabota. Země jde do   hajzlu tak co uděláme ?   Zachráníme politiky a   bohatý lidi, nebo ne, bohatý   tu necháme. A pak má někdo   z politiků svědomí a   pustěj i boháče na palubu a   protože zničení celé   planety je malej problém, tak   si vytvoříme ještě jeden s   dveřma, který nejdou   zavřít. Nakonec všechno   dobře dopadne a celou   debilitu filmu podtrhuje   poslední věta, kterou   pronese sedmiletá holčička   tatínkovi:"už nenosím   plínky".
A zase jedna Popelka (Another Cinderella Story)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.10.2014
škoda
opravdu nejde dát záporné   hodnocení ?
škoda,   dal bych -10.
I pro   puberťáky je to strašně   slabý. Vůbec nechápu proč   by na to někdo koukal.
Amazing Spider-Man (The Amazing Spider-Man)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.11.2012
očekávání bylo ....
tak tohle původnímu   spidermanovi nesahá ani po   kotníky.
Trapný   způsob, jak se dostane do   supertajný laboratoře,...   jak ho kousne jeden z tisíce   panouků (proč vůbec na něj   spadli ?)
A jak zjistí   že má super schopnosi při   jízdě na skateboardu, a asi   milión dalších drobností.   Tohle už nevylepší ani   celkem poveden záporák a   slušný efekty. Škoda   táááák jsem se na to   těšil :(
Amazing Spider-Man 2 (The Amazing Spider-Man 2)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.5.2014
Hurá, dokoukal jsem to :(
Původnímu spidermanovi   nesahá ani po kotníky.   Spiderman je jenom   exhibicionista který   předvádí salta a otočky.   Garfield je tak nudnej, že   jakmile sundá masku můžete   si jít udělat kafe a o nic   nepřijdete. Osborn vypadá   jak mladej Hitler a Gwen   (proč to není MJ jako   normálně ???) vypadá jak   šlapka a ještě o 15 let   starší než Peter P. Smát   už se pak musíte americký   úchylce na nástěnky a   patetickým kecům.   Zdlouhavost a nudnost   nezachrání ani vtípky   spidermana ani slabý   padouši. Je to prostě   "amazing" špatný.
Avengers: Age of Ultron (The Avengers: Age of Ultron)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.5.2015
Zklamání
Pokud Vám stačí perfektní   triky a trošku jednoduchej   humor, budete nadšení. Pokud   čekáte promyšlenej   příběh ani na to   nekoukejte. Spousta věcí tam   není vysvětlená, prostě   Vám tvůrci řeknou:"tak   to je a hotovo".
Bathory
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.4.2013
10%
těch 10% je za kostýmy,   jinak je to nuda od začátku   až do konce. zapomeňte na   herectví, napětí nebo   cokoliv co by vás mohlo   zaujmout, nic z toho tam není   :(
Drákula: Neznámá legenda (Dracula Untold)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.2.2015
smajlík jak bleje
Děláte si prdel ? Jak tomu   někdo může dát víc než   1* ??? Žádný scénář,   žádný děj, žádný   napětí, žádný triky (nebo   špatný), souboje tak   špatně natočený a   sestříhaný že není nic   vidět. Celý film je ztráta   času a není ani tak špatný   že by jste se mu smály od   začátku do konce jako Třem   mušketýrům (2011).   Některý filmy jsou tak   špatný, že stojí za to je   vidět, tenhle je tak špatný   že nestojí ani za to.
Elysium
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 1.9.2013
slabota
Klasickej film, bohatý   bojujou o moc, chudý o   přežití. Léčení leukemie   za 3 vteřiny. Tolik klišé   že se Vám chce zvracet a   roztřesená kamera to ještě   podpoří, takže se z toho   nakonec opravdu poblejete.
Godzilla
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.6.2014
Škoda času
Dvě hodiny nudy, klišé a   efektů, jinak nic. Ani Amíci   nemůžou být tak blbý, aby   na potvoru, která se živí   radiací použili atomovku.
Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená (Hotel Transylvania 3)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.7.2018
????
Směs rádobyvtipných gagů,   rádobyvtipných hlášek a   rádobyvtipných hudebních   soubojů. Jak říká drak:   "ble, ble, ble".   Nebo spíš jenom blééé.
Kouzla králů
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.9.2014
-10*
Nedokoukal jsem.   Příšernost, zhovadilost,   kravina.
Jestli můžu   radit, tak tuhle rádoby   pohádku obejděte obloukem.   Nevím jestli pan Abrahám byl   po mozkové mrtvici, ale   tenhle herecký výkon tak   vypadá.
Martin a Venuše
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.10.2015
?
Nedokázal jsem to dokoukat.   Neskutečná nuda, kravina a   stupidita. (jsem otec na   mateřský tu krávu bych   poslal do...)
Na vodě
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.2.2016
neeeee
Těšil jsem se na něco jako   "čtvrtá hvězda"   nebo dokonce "okresní   přebor". Dostal jsem   slabý mix "ulice" a   "ordinace". Proboha   proč mí oblíbení herci   berou role v takhle špatných   kusech ???? Nenašel jsem na   tom ani jediný procento   pozitiva. Jestli chcete hrát   ve špatných filmech, nechte   se najmout Troškou. Jeho   filmy jsou sice špatný a   slaboduchý, ale na druhou   stranu se člověk alespoň   občas zasměje. U tohoto jsem   brečel :(
Ong-bak
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.11.2012
1*
za bojové umění +10*
za nesmysly a za   opakované scény při   soubojích -2*
za   slaboduchý scénář -4*
za "herce"   (spíš neherce) -2*
za   dementní poselství od   umírajícího idiota -1*   (pilně se uč a najdi si   slušnou práci)

celkem za 1 bod :)
Plán útěku (Escape Plan)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.11.2013
škoda času
Takovou kravinu už jsem   dlouho neviděl. Jeden nesmysl   za druhým. Dostat se ze   samotky pomocí mlíka byl jen   začátek a pak už se to   jenom nabalovalo a   zhoršovalo. V celim filmu   nebylo nic zajímavýho a   rambo závěr byl úplně   mimo.
Podfukáři (Now You See Me)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.9.2013
čím jste blíž, tím větší je to kravina
Za první polovinu filmu bych   dal klidně 100%. Zábava,   napětí prostě super.   Třetí čtvrtina byla   naprosto nesmyslná a   zmatená. Čtvrtá už jenom   konstatování, že jsme   všichni idioti a zločinec   mohl být kdokoliv. A proč to   všechno ??? Kvůli 30 let   mrtvýmu kouzelníkovi.
Jestli můžu poradit,   koukněte jenom na polovinu   filmu. Budete nadšený a   tím, že neuvidíte ten   trapnej konec si film zachová   i trochu tajemství a   nápaditosti.
Popelka (Cinderella)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.3.2016
Hezký kostýmy, hezký   barvičky, hezký triky a to   je vše. Celý film je   neskutečná nuda. Jediná   výjimka je když Popelka   ujíždí z plesu, budete se   bavit celých 10 vteřin.   Radši bych si pustil plyn,   než na to koukat znovu.
Poslední skaut (The Last Boy Scout)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2012
klasika
Nemůžu si pomoct, ale tohle   je klasika a tu miluju.   Myslim, že poslední dabing   na Nově tomu docela   ublížil, ale co naděláme,   prachy jsou prachy ...:(
Robocroc
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.8.2014
to asi nebyla prdel, co ?
nerad hodnotím film po 10   minutách sledování, ale   tohle se fakt nedá (smajlík   kterej zvrací (nevim jak se   dělá))
Salt
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.12.2014
ne, ne, ne
příšernej film,   příšerná Angelina. Někde   jsem četl, o realistických   scénách, tak na to   zapomeňte, desetimetrový   skoky jsou běžný. Celý je   to přitažený za vlasy a   když už to konečně   skončí, jenom si řeknete:   "proč jsem na to k***a   koukal ?".
Sedm životů (Seven Pounds)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.8.2014
?
I když Willa miluju,   nedokázal jsem najít ani   jediný důvod dokoukat tuhle   kravinu. Zvládnul jsem cca 40   min. Pokud mě během takové   doby film nezaujme, tak   prostě na konec čekat   nebudu.
Signál
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.10.2012
:(
Tak jsem se na to těšil a   ...
Větší sračku   už jsem dlouho neviděl.   Super obsazení a nic z toho.   3/4 filmu se neděje vůbec   nic, všechno zábavný je v   traileru.
Smrtonosná past: Opět v akci (A Good Day to Die Hard)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.6.2013
už néééé
hezký efekty (hlavně ze   začátku), dementní děj a   ještě horší dialogy.
miluju jedničku, dvojka   ujde, pak už to jde z kopce a   teď bych se přimlouval, aby   další díly už netočili.
Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.3.2015
Já vím, ...
... filmy by se neměly   srovnávat s knižní   předlohou, ale já bohužel   četl první knihu a na film   jsem se moc těšil. Proto to   zklamání. Ve filmu chybí   cca 80% vtipných a   úžasných dobrodružství a   místo toho tam jsou přidány   úplně zbytečné a ubohé   scénky. Styl filmu ... jak to   napsat, skoro mi to přišlo   že herci byli spíš neherci.   Tempo filmu, na to jak měl   být nabytý, tak mě spíš   nudil. Prostě zklamání.   Příště nebudu číst   knížku před filmem, moje   blbost :(
Světová válka Z (World War Z)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.9.2013
nevím proč...
... ale mě to bavilo.   Napínaví od začátku do   konce (skoro). Super efekty   (uvěřitelné (v rámci   zombíků)). Útoky zombíků   ve stylu valící se vody jsou   tak úžasný, že stojí za   to kouknout na celý film.
Take me out
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.10.2017
5 minut stačí
Totální dno TV zábavy.   Není nic co by se dalo   pochválit. Doufám že za to   Prachař dostal alespoň pár   mega jinak nechápu proč to   vzal.
Temný případ (True Detective)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.8.2014
?
Po dvou dílech opravdu nevím   co to je :(
Zajímavě   udělaný, dobrý herecký   výkony, temný, pozadí   hlavních postav, ale v těch   prvních dvou dílech se v   podstatě nic nestalo a byla   to neskutečná nuda. U   každýho dílu usínám, tak   zatim jenom 2 *.
Teorie velkého třesku (The Big Bang Theory)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.11.2012
+ další 3* za český dabing
Miluju sitcomy, a tenhle je   nejlepší. Někdo říká,   že je v originále lepší,   ale já anglicky neumím a   číst titulky na anglické   technické termíny je brutus   a český dabing se mi líbí.
Tři bratři
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.12.2014
To snad ne :(
Nejhorší pohádka poslední   doby. Suše převyprávěné   tři klasické pohádky, bez   jakéhokoli nápadu.   Vypravěč, který občas   vstupuje do děje spíše   ruší. V podstatě je to   muzikál pro školky, alespoň   podle rýmů, které jsou na   tak nízké úrovni, že níž   už to opravdu nejde. Hudba je   pořád stejná a navíc   okopnutá. Vtipů je spousta,   ale bohužel jsou tak   křečovité, že se jim smát   prostě nedá. U první   pohádky se jenom nudíte. U   druhé žasnete, jak v   dnešní době může někdo   takhle doprasit efekty. U vlka   se mi fakt chtělo zvracet (i   Hurvínek měl lepší a   živější grimasy). O   pedofilním myslivci se nebudu   rozepisovat, názor si udělá   každý sám. Třetí pohádka   už je jenom napodobování   Marfušky z Mrazíka.
Tři mušketýři (The Three Musketeers)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.4.2012
To snad ne
Tenhle film jsem nedokázal   dokoukat v jednom kuse.   Vždycky jsem musel na chvilku   zastavit abych se nepoblil.   Chudák Dumas.

TV Program

ČT1 - Z metropole, Týden v regionech

01:15 - 01:45

6 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Boxer (1997)

00:25 - 02:15

56 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

01:05 - 02:05

16 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

00:45 - 01:50

36 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190738
Osobností: 698276
Fotografií: 765267
Plakátů: 377392
Obsahů a biografií: 178549
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Ruby (1992)

Ruby
I když název by mohl   svádět k očekávání, že   půjde o životopisný film,   je to v podstatě   čistokrevný politický   thriller, který více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Fatal (2009)

Fatal
Průměrná francouzská   komedie, která mě opětovně   přesvědčila, že doby   šedesátých a sedmdesátých   let, kdy se natáčely   výborné komedie více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Donniny kalhotky (2001) [TV epiz...

Donniny kalhotky
Eric při basketu na dvorku s   kámošema stáhne Donně   kalhotky, ta se urazí, ale   dělá že né. Kelso jde za   Laurie, ale ta tam má jinýho   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Kdo to chce víc? (2001) [TV epiz...

Kdo to chce víc?
Donna má s Ericem hodně   sexu, ale pak se pohádají a   každý dělá uraženého,   kdo vydrží bez sexu déle?   Red si uvědomí, že je   protivný a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Dnes o půl jedenácté (1949)

Dnes o půl jedenácté
Jsem si vědom, že v roce   1949 filmová detektivka asi   jinak natočit nešla, ale to   bohužel nic nemění na tom,   že je to jako film sotva   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10