Rijen

Zajímavosti uživatele srklove

srklove

srklove zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet zajímavostí k filmům: 8
Duplicate
Přidáno: 19.1.2015
V písničce Ek Shararat Hone Ko Hai se objeví i pár záběrů z České republiky, přesněji z hlavního města Prahy, budova Národního muzea.


Zdroj: http://www.bollylocations.com/locations/National-Museum
Chennai Express
Přidáno: 15.7.2014
V tomto filmu je několik narážek nebo remake písniček ze starších filmů, kde hrál představitel hlavní role Shahrukh Khan. Mimo jiné jsou to filmy Láska z nebes, Jmenuji se Khan nebo Statečné srdce získá nevěstu.
Jmenuji se Khan (My Name Is Khan)
Přidáno: 10.12.2014
Scénu, kdy Rizwana Khana na letišti prohlížejí a zkoumají i jeho tělesné dutiny, zažil představitel této role Shahrukh Khan i na vlastní kůži. Po 11. září 2001 byli muslimové přísně kontrolováni a nevyhlo se to ani slavnému herci.
Jmenuji se Khan (My Name Is Khan)
Přidáno: 10.12.2014
Stejně jako Rizwan Khan, i jeho představitel Shahrukh Khan je muslim, který se oženil s ženou hinduistického náboženství.
Jmenuji se Khan (My Name Is Khan)
Přidáno: 19.1.2015
Rizvan Khan trpí aspergerovým syndromem. Takto nemocní lidé nedokáží projevovat emoce, například plakat, což je ve filmu i řečeno. Přesto si můžete v některých scénách všimnout, že Rizvan pláče (například při scéně v nemocnici, kdy ho obejme Mandira, se skutálí Rizvanovi po tváři slza). Je to proto, že herec Shahrukh Khan je velmi citlivýí člověk a do svých rolí se vžívá tak, že při emotivních scénách skutečně pláče (je známý tím, že mu nikdy nemusí vytvářet umělé slzy, pokud má jeho postava plakat). Bohužel, zrovna do tohoto filmu se to nehodilo, ale herec nebyl schopný to bez slz zahrát.
Láska z nebes (Rab Ne Bana Di Jodi)
Přidáno: 16.7.2014
Protože je herec Shahrukh Khan menší než herečka Anushka Sharma, musel herec celý film hrát na špičkách, aby se jejich výškový rozdíl vyrovnal (nejspíš měl v botách klín).
Láska z nebes (Rab Ne Bana Di Jodi)
Přidáno: 9.12.2014
Představitele hlavních postav, Shahrukha Khana a Anushku Sharmu, dělí věkový rozdíl 23 let. Když se film natáčel, Anushce bylo pouhých 20 let, zato Shahrukhovi bylo již 43 let.
Láska z nebes (Rab Ne Bana Di Jodi)
Přidáno: 9.12.2014
Pro Anushku Sharmu byl tento film premiérou jako pro herečku. Do té doby byla jen modelkou.