Cerven
ohodnotit

11. září [Video]

Loose Change: Second Edition

Další název:
Loose Change 2nd Edition
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
82 minut

Obsah filmu 11. září

 
Dokument Dylana Averyho se zamýšlí nad otázkou, komu mohl být ku prospěchu "atentát" na WTC - Světové obchodní centrum, a na Pentagon. Průzkum názorů vychází z přesvědčení, že tento útok naplánovala sama vláda USA.

Celý dokument začíná v roce 1962, kdy předseda sboru náčelníků štábu gen. Lyman Lemnitzer naplánoval „letecký“ útok na Kubu, nazvaný Operace Northwood. Když tento plán předložil tehdejšímu ministru obrany McNamarovi, ten tento plán okamžitě zamítl a Lemnitzer byl odvolán přímo americkým prezidentem Johnem Kennedym.

Rok 1984 – NASA záměrně zničila letadlo Boeing, aby zjistila, co se děje při vznícení kerosinu.

Rok 1987 –...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Dylan AveryDylan Avery  
scénář:
Dylan AveryDylan Avery  
Jason BermasJason Bermas  
Korey RoweKorey Rowe  
hudba:
DJ SkoolyDJ Skooly  
Nick Tha 1DaNick Tha 1Da  
 Swae Swae  
 Smoke Smoke  
střih:
Dylan AveryDylan Avery  
Jason BermasJason Bermas  
Korey RoweKorey Rowe  
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[Video]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby surround
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu 11. září >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

miratskyl
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.7.2010
Proč by to tenkrát nemohlo být zrovna nějak   takhle. Rozhodně po shlédnutí tohoto filmu   začnete pochybovat o tzv. oficiální verzi.
Le_Chuck
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.7.2007
Tento demagogicky sploštelý a jednostranný   pohľad na nejasnosti okolo 11-teho septembra sa   nemohol obajviť vo vhodnejšiu dobu (Flight 93,   United 93, World Trade Center). Pre priaznivcov   konšpiračných teórii látka ako stvorená, pre   ostatných "len" veľmi zaujímavý   dokument (s dobrou muzikou), ktorý netreba brať   až tak doslovne, ako si pýta. Každopádne, ale   stojí za pozornosť!
Faye
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.7.2007
Dokument, který nevěří oficiální verzi   týkající se tragických událostí 11. září.   2001 a předkládá svoji vlastní. A přestože   já sama nejsem příznivcem konspiračních   teorií, určitě stojí za pozornost. V každém   případě je v lecčems velmi znepokojující a   to je to jediné co k tomu mohu říct já. Názor   si každý musí udělat vlastní. Takže si z   něj půjčím jen pár vět ... "Netvrdím,   že znám pravdu o tom co se ten den stalo. Pouze   pátrám po někom, kdo měl motiv,   příležitost, kdo měl vybavení, kdo měl tu   vůli. Strávil jsem dost času uvnitř Bílého   domu během kampaní a poznal jsem dobře lidi,   kteří se o tyhle věci starali, abych věděl,   že zveřejněná verze událostí ve skutečnosti   není nikdy taková jak se doopravdy udála."   P.S. Mé hodnocení není důležité. Nicméně   film nabízí jedno děsivé (ale podle mě   logické) vysvětlení i z oboru, který mě pár   let živil a ve kterém se tahle záhada   mnohokrát rozebírala. Ocel se sice v žáru   chová nevyzpytatelně, ale pokud Amerika   používá podobné standardy jako Evropa bylo pro   mě a je (pokud bych měla věřit oficiální   verzi) velmi nepochopitelné, že se   železobetonová monstra zřítí jako věž ze   sirek a v tak krátkém čase. Jak už jsem řekla   na začátku, v lecčems velmi znepokojující !!!


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama