Cerven
ohodnotit

2 zbraně

2 Guns

Další název:
Nezastaviteľní (SK); Ranaři
Žánr:
Rok:
2013
Délka:
109 minut
Premiéra v ČR:
10.10.2013
„Dva tajní agenti, každý z jiné organizace, jsou donuceni k útěku.“
Popis / Obsah / Info k filmu 2 zbraně
Po dvanáct měsíců jsou Robert “Bobby” Trench (Denzel Washington) a Michael “Stig” Stigman (Mark Wahlberg) nuceni neochotně spolupracovat. Jako členové protidrogového týmu pracují oba v utajení a ani jeden z nich nevěří tomu druhému stejně tak jako nevěří podezřelým subjektům, jež má každý z nich pokud možno dostat. Když se jim konečně podaří proniknout do mexického drogového kartelu, hodí je jejich šéfové přes palubu. Rázem se ocitají na druhé straně zákona – jedni je chtějí zavřít, druzí ještě lépe pohřbít. Musí se tak spoléhat pouze jeden na druhého. Do karet jim hraje fakt, že když si léta hrajete na padoucha, naučíte se trikům, které se vám určitě budou hodit.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 04.07.2014 HBO


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu 2 zbraně
Posledních 12 měsíců jsou agent Národního úřadu pro kontrolu obchodu s drogami Bobby Trench (Washington) a důstojník Americké námořní rozvědky Marcus Stigman (Wahlberg) i přes vzájemné antipatie odsouzeni nehnout se od sebe téměř na krok. Pracují v utajení jako členové drogového syndikátu a každý z nich svému partnerovi věří zhruba tolik jako zločincům, jejichž zadržením byli oba pověřeni. Když jejich pokus o proniknutí do mexického drogového kartelu a zabavení milionů dolarů selže, jsou Trench a Stigman svými nadřízenými ponecháni napospas osudu. Teď, když se je všichni snaží dostat za mříže nebo pohřbít, se mohou spoléhat pouze jeden na druhého. Jejich pronásledovatelé to ale nebudou mít jednoduché, protože když celé roky předstíráte, že patříte mezi padouchy, nemůžete se ubránit tomu, abyste se od nich něčemu nepřiučili.

zdroj: Falcon


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu 2 zbraně
Denzel Washington jako agent úřadu pro kontrolu obchodu s drogami (DEA) Bobby a Mark Wahlberg v roli důstojníka námořní rozvědky Stiga pracují v utajení, oba jsou přesvědčeni, že parťák je pašerák drog. Bobby je navíc ten, kdo „všechno zařídí“, jako například dodávku pětistovky falešných pasů drogovému bossovi Papimu Grecovi. Když se jim nepodaří usvědčit narkobarona přes drogy, rozhodnou se vyloupit banku, v níž má své peníze. Jenže se ukáže, že tam měl pěknou sumičku (přes třiačtyřicet milionů dolarů) někdo jiný a že na jejich lup mají zálusk i nadřízení obou mužů. Když vyjde najevo, že Bobby a Stig vlastně okradli CIA o ilegální úspory, jde jim po krku už kdekdo a oběma agentům nezbývá než spojit své síly. – Hollywoodský snímek islandského filmaře Baltasara Kormákura (nar. 1966) způsobem vyprávění nezapře komiksovou předlohu ani režisérovu inspiraci americkými akčními snímky sedmdesátých let či jeho smysl pro černý humor.
-kat-, Filmový přehled 2013/12


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Steven Grant

Grant Steven

Scott Vener

Vener Scott

Naposled navštívené:
Steven Grant

Grant Steven

Scott Vener

Vener Scott