Cerven
ohodnotit

3022

Žánr:
Rok:
2019
Délka:
91 minut
Popis / Obsah / Info k filmu 3022
Je rok 2190 a čtveřice astronautů vedená kapitánem Johnem Lainem je na desetileté misi na vesmírné stanici Pangea, která slouží jako zásobovací mezistanice na cestě ze Země na kolonii Europa. Osamělost, uzavřenost a stísněnost místa mají samozřejmě psychologické dopady na všechny členy posádky. Jednoho dne, zhruba po pěti letech trvání mise, Pangeou otřesou strašlivé rázové vlny, jejichž příčinu nikdo nezná. Pravda se časem ukáže hrozivější, než si kdo kdy dokázal představit...


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu 3022
POZOR, SPOILER

V roce 2190 začíná vesmírná mise na stanici Pangea mezi Zemí a Evropou 1, což je první budovaná mimozemská kolonie lidstva na třetím měsíci Jupitera. Uběhne zhruba pět let…

Momentálně jsou ve službě Richard Valin, Lisa Brownová, Jackie Millerová a černoch John Raymond Laine. To je kapitán, který se začíná chovat moc divně ke své milence Jackie Millerové, která s ním začala po nějaké době pospávat. John je vyšetřen Richardem a ten konstatuje ukončení mise.

Se Zemí nelze navázat kontakt. A pak dochází k explozi. Nejvíce to "odskákala" Lisa. Má zranění na hlavě. Tentokrát se chová divně zase Richard.

Přístroje hlásí že Země zmizela. Registrují jen nějakou kometu. Lisa na svá zranění umírá. Jackie se pokusí opustit Pangeu v záchranném modulu, ale nepodaří se jí to a Jack jí při tom zachrání život.

Uběhnou tři měsíce. Jackie navrhuje oddělení obou oddílů Pangey. Ne všichni jsou pro. Richard si bere skafandr a Pangeu opouští. Je zde sice možnost jeho záchrany, ale on zpočátku nechce. Když pak změní názor, je pozdě. Když si oba zbylí kosmonauti chtějí vzít tabletku na věčný spánek, objeví se za oknem raketoplán Apollo. V něm jsou další dva lidé a kapitánka Diane Ures. Ale ta tvrdí, že také nic neví o tom, proč se zmizel signál ze Země ani co přesně to způsobilo. Další dva zachránění z Apolla jsou doktor Thomas Dahan a Vincent Bernard. Jenže pak je vypočítáno, že pět lidí poškozená Pangea utáhne v omezení necelý měsíc.

Jackie chce stále zpět na Zemi, kde doufá najít svou dceru. Ale Diana přiznává, že viděla zánik a rozpad celé zeměkoule. Takže je jediná cesta k záchraně je to, nějak se dostat na Europu 1.
Jenže dochází k dalším konfliktům a Vincent dokonce bere do ruky nůž. Nezabíjel v kosmu poprvé. A ani naposledy, protože nyní usmrtí Dianu. Začíná boj o holý život. Při něm ze stanice rozdělí a Jackie zůstává sama v jedné části. John vyhazuje do Vesmíru Vincenta a pokusí se zachránit Jackie. Jenže to nebude jednoduché, pokud to vůbec půjde...


Autor: Pitryx

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Objektiv (1987) [TV cyklus]

10:25 - 10:55

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Kronika starověkého Egypta

10:40 - 11:35

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2011) [TV ser...

10:25 - 11:55

28 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Prima - Polda (2016) [TV seriál]

09:45 - 11:00

68 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jiří Huška

Huška Jiří

Peter Brook

Brook Peter

Mandy May

May Mandy

 Yvonne

Yvonne

Naposled navštívené:
Jiří Huška

Huška Jiří

Peter Brook

Brook Peter

Mandy May

May Mandy

 Yvonne

Yvonne