Cerven
ohodnotit

Obsah filmu 55 dní v Pekingu

 
V červnu 1900 ohrožují delegace 11 zemí v Pekingu fanatičtí boxeři, skupina teroristů odhodlaných vyhnat cizí ďábly z Číny. Podporováni císařovnou vdovou Cchü Hsi a jejím poradcem princem Tuanem se boxeři přesunou do města a zavraždí německého velvyslance. Přestože většina vyslanců hlasuje pro útěk z Pekingu, britský velvyslanec sir Arthur Robertson je přesvědčí, aby zůstali a postavili se na odpor. Legáti mají k dispozici pouze omezené možnosti a jsou závislí na vedení majora americké námořní pěchoty Matta Lewise...

Autor: Petrkey
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Erkul
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.8.2011
Slušná pokoukaná, tak trošku zjednodušující   skutečné děje, ale herci si vedli dobře.   Akční scény se blíží reálným bojům.
Hugin
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.5.2008
Další z nekonečné řady filmů o „hodných,   spravedlivých a odvážných Američanech   bojujících proti zlým, hloupým a zbabělým“   nepřátelům. Stále se připomíná   propagandistické zaměření českých filmů   vzniklých v éře socialismu a přitom je spousta   amerických filmů prosáklá propagandou až na   celuloid. Film měl i některé světlé stránky,   např. úvodní scéna s vyvěšováním vlajek   či výtvarný podklad pod úvodními titulky.   Také jsem nepochopil význam zařazení hudební   předehry a hudebního epilogu. Svým   zpracováním film nijak nevybočuje z řady   kostýmních amerických filmů z 60. let.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
55 dní v Pekingu (1963)55 dní v Pekingu (1963)55 dní v Pekingu (1963)55 dní v Pekingu (1963)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
7 dní života (Seven Days to Live)

7 dní života
Seven Days to Live

Miluji tě k sežrání (Just Friends)

Miluji tě k sežrání
Just Friends

Naposled navštívené:
7 dní života (Seven Days to Live)

7 dní života
Seven Days to Live

Miluji tě k sežrání (Just Friends)

Miluji tě k sežrání
Just Friends