Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Abominable

 
Americký filmový horor, jehož hlavní postavou je Preston Rogers (Matt McCoy), který se po půlroce vrací do hor, na místo, kde při tragické nehodě zahynula jeho žena a on skončil na invalidním vozíku. Jenže to, co bylo naplánováno jako součást jeho léčebného procesu, se rychle změní v boj o holé přežití, když se zjeví záhadné stvoření s krvavýma očima.

Autor: klasifikátor
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal trailer
Barevný:
Ano
 
 
Formát:
1:1,85
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Abominable >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Robinson
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 31.8.2012
Pane bože! Takhle neuvěřitelně impotentní a   zpackaný film jsem už dlouho neviděl. A přitom   to mohla být taková zábava. Nebudu se rýpat v   tom, že to celý vypadá hodně amatérsky (o to   víc překvapily známá herecká jména), ale   proboha, vždyť je to film o Yettim. Copak je tak   těžký natočit pár scén v lese? Tohle mě   fakt vytočilo, tomuhle se říká výprava, celou   dobu vidíme McCoye sedícího s dalekohledem za   oknem, který sleduje, jak potvora likviduje holky   v chatě. Nic jinýho, žádná hudba, žádný   napětí, žádný gore, nic. V padesátých   letech by to možná obstálo. A to hodnocení na   IMDb? To je špatný vtip.
leunka592
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.9.2011
Náhodou celkem zajímavý film u kterého se i   párkrát dost leknete. Jediné co bych vytkla,   že netvor je v jednom záběru velký skoro jako   dům, takže se dívá do okna v druhém patře a   v dalším bez problému prochází dveřmi...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Abominable (2006)Abominable (2006)Abominable (2006)Abominable (2006)
Reklama