Cerven
ohodnotit

Akta X 14: Biogeneze [Video]

The X Files : File 14 - Biogenesis

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
125 minut

Obsah filmu Akta X 14: Biogeneze

 
Teorie některých vědců o vzniku života hovoří o tom, že životaschopné buňky se na Zemi dostaly z kosmu. V moři u afrického pobřeží je nalezen důkaz, který by tuto teorii mohl podpořit. Nález záhadné destičky je navíc provázen nejen vraždou a zmizením, ale i nakažením agenta Muldera smrtelnou nemocí.
Biogeneze volně navazuje na televizní seriál Akta X. Každá epizoda na vidue stejně taj jako Akta X - Film má vlastní ucelený příběh, ale mimo to sleduje i celkovou linii seriálu a více či méně se na prostoru dvou hodin pouští i do jemného odjhalování zákulisí oficiálního vyšetřování. Uvádění na videu si autoři Akt X mohou dovolit hned z...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Rob BowmanRob Bowman  
hraje:
David DuchovnyDavid Duchovny.....Mulder [39]   
Gillian AndersonGillian Anderson.....Scullyová [31]   
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[Video]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby surround
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Akta X 14: Biogeneze >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.10.2012
Další mytologie seriálu Akta X řeší otázku   původu lidstva a další možný zánik naší   planety. Skládá se ze tří epizod: Biogeneze,   Šestý zánik I a II: Amor Fati. V USA jsou   ukradeny destičky věštící konec světa a   agent Mulder se nakazí vzácnou chorobou a je na   smrt nemocný. Díky tomu potkává svou sestru   Samanthu i Muže z Pentagonu a neví, čemu má   věřit... Agentka Scullyová se mu mezitím   snaží pomoci. Jedna z nejlepších mytologií   celého sériálu (doposud asi nejlepší),   tvoří dramatický přechod mezi šestou a sedmou   sérií seriálu. Pro fandy povinnost, tyhle   mytologie jsou vždycky zárukou kvality, přece   jen je to hlavní kostra celého sériálu.   Bezvadné tři díly, jasně za 100%. U Biogeneze   musím vyzdvihnout i atmosféru a opět   vynikající hudba Marka Snowa.
rankinfitch
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.5.2009
Na Pobřeží Slonoviny bylo nalezeno něco, co   může být spojováno s mimozemskou inteligencí.   Mulder je smrtelně nakažen a tak Scullyové   nezbývá, než na vlastní pěst přijít všemu   na kloub. Trojdílná epizoda, tvořící   dohromady tento "film". Jedná se o   závěr 6. a počátek 7.sezóny seriálu.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Akta X (1993) [TV seriál]

 Akta X (1993) [TV seriál]
Akta X n
The X Files
Žánr: sci-fi / drama / mysteriózní
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: David Nutter, William A. Graham, Rob Bowman

(spin-off)

Reklama