Cerven
ohodnotit

Obsah filmu All Hallows' Eve

 
POZOR, SPOILER!

Mladá Sarah hlídá dvě děti - Tiu a Timma. Rodiče jsou někde na oslavách Halloweenu. Timmy se cpe sladkostmi z výslužky a najednou narazí na balíček, ve kterém je videokazeta. Sarah ji odmítá pustit, ale děti ji přemluví.

Nějaká dívka někde čeká a čte si. Najednou se zde objeví klaun a dá jí umělou kytku se šváby uvnitř. Následně jí píchne injekci. Děvče se probouzí v nějaké sklepní chodbě s řetězem na krku. Již jsou zde dvě dívky a jedna z nich je po chvíli za řetěz odtažena, a pak i druhá. Následně je i ta poslední odtažena mezi hodně divné tvory…

Sarah posílá děti spát. Sama si pak pouští film dále.

Mladá žena...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.5.2019
Nooooo, velmi příjemné překvápko. Absolutně   jsem netušil do čeho že to lezu, podle názvu   jsem čekal béčkovou koninu. A kupodivu jsem jen   koukal a koukal, jak se to dá udělat i levně. Z   mé strany naprostá spokojenost, jen škoda, že   ta provázanost postrádala logiku. Masky mohly   být lépe udělány, a to jak nápadem, tak   technicky. Ale jinak pro mne chuťovčička na   večer.
brizaa
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.10.2015
Uf, to byl zase hrůzostrašnej zážitek a opět   jsem se utvrdil v tom, že jsem zřejmě   založením masochista, když dokážu tyhle   čípoviny dokoukat. Jediná věc, co za něco   stojí, jsou možná masky, když teda pominu   křížence ufouna z 51 a predátora, přičemž   výsledek vypadá jak kostýmek z vše za 39,-
1*
Steawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.6.2015
Klauny rád nemám, ale tohle byl totální   extrém. Neuměl jsem si moc představit, co mě   čeká, teď jsem z toho lehce v šoku. Nebudu tu   psát, jak moc se mi líbilo zpracování, prostě   se mi líbilo, bylo to něco neobvyklého a to   mám rád! Co ale musím vyzdvihnout, byl klaun.   Nezdá se to, ale vryje se Vám do paměti   pokaždé, když se na obrazovce objeví + ta jeho   smečka, co s ním spolupracovala, to byla také   perla, nic hezkého na pohled. Měl jsem z něho   nepříjemný pocit, mrazení na zádech a hloupou   doměnku, že mě někde pozoruje a směje se mi.   Závěr mi nahnal strach a i se mi trochu sevřel   žaludek, takže za mě deset a palec nahoře.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

All Hallows' Eve 2 (2015)

 All Hallows' Eve 2 (2015)
All Hallows' Eve 2 n
 
Žánr: horor / povídkový
Země: Spojené státy americké
Režie: Elias Benavidez, Andrés Borghi, Jay Holben

(pokračování)

Reklama