Cerven
ohodnotit

Anděl [TV film]

Rok:
2011
Délka:
15 minut
„Hlídejte si svého strážného anděla, protože bez něj to není ono.“
Popis / Obsah / Info k filmu Anděl
Máte už dost nebeské blaženosti? Nudíte se v rajských zahradách? Staňte se strážným andělem! Zajímavá práce bez rizika pro ty, kteří hledají nový smysl existence... Právě tak začíná režisér Karel Janák příběh o strážném andělovi, který se proti svému očekávání musí vypořádat s úkolem mnohem náročnějším, než slibovala úvodní lákavá nabídka. Jeho svěřenec, devítiletý Hugo, je velký uličník, kterého ani nenapadne, aby na sebe dával pozor. Hugo totiž odjakživa spoléhá na to, že jemu se nic nemůže stát. Nemá ani tušení, že je to jeho strážný anděl, který ho ochraňuje před každým nebezpečím a při tom věčném zachraňování každou chvíli přijde k úhoně. Při jedné zvlášť nebezpečné Hugově akci anděl opět zasahuje a poraní si křídlo. A to je právě ta chvíle, kdy se anděl rozhodne, že už toho má dost a Huga opustí. Hugo zpočátku vůbec nechápe, co se vlastně stalo. Velmi brzy ale zjistí, že přijít o strážného anděla není jen tak. Následky na sebe nenechají dlouho čekat a Hugo má jen jednou šanci – anděla najít a přimět k návratu. Jenomže anděl se vrátit nechce a Hugo musí napnout všechny síly, aby ho získal zpět.

Zdroj: Česká televize


Popis / Obsah / Info k filmu Anděl
Hlavní hrdina příběhu, devítiletý Hugo, je velký uličník, kterého ani nenapadne, aby na sebe dával pozor. Odjakživa totiž spoléhá na to, že se mu nemůže nic stát. Nemá ovšem ani tušení, že strážný anděl, který ho ochraňuje před každým nebezpečím, při věčném zachraňování Huga každou chvíli málem sám přijde k úhoně. Při jedné zvlášť nebezpečné Hugově akci anděl opět zasahuje a poraní si křídlo. Tehdy přichází chvíle, kdy se rozhodne, že už má všeho dost, a Huga opustí. Chlapec zpočátku nechápe, co se mohlo stát. Velmi brzy však zjistí, že přijít o strážného anděla není jen tak. Následky na sebe nenechají dlouho čekat a Hugo dostane jen jednu šanci, aby našel svého anděla a přiměl jej k návratu. Jenomže anděl se vrátit nechce a Hugo musí napnout všechny síly, aby ho získal zpět.
Film Festival Zlín 2011


Popis / Obsah / Info k filmu Anděl
Pro letošní ročník připravuje Česká televize film Anděl – příběh devítiletého Huga, kterého jednoho dne opustí jeho strážný anděl. Hugo je totiž velký uličník a ani ho nenapadne, aby na sebe dával pozor. Spoléhá na to, že jemu se nic nemůže stát. Samozřejmě netuší, že je to jeho strážný anděl, který ho ochraňuje před každým nebezpečím a sám při tom věčném zachraňování každou chvíli přijde k úhoně. Při jedné zvlášť nebezpečné hře, kdy anděl opět zasahuje a poraní si křídlo, mu dojde, že už toho má dost. Huga opustí, ale ten nejprve vůbec nechápe, co se vlastně stalo. Brzy ale zjistí, že bez strážného anděla je úplně nemožný. Má jen jednu šanci – anděla najít a přimět k návratu. To je ovšem úkol daleko těžší, než by se mohlo zdát.
Chytrá žena


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Hitparáda televizní zábavy (20...

09:50 - 10:40

33 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Egyptské mumie - skutečnost či...

10:15 - 11:10

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

NOVA - Dáma a Král (2017) [TV seriál]

09:40 - 10:55

43 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Malý pitaval z velkého města (...

09:30 - 10:45

53 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Reklama