Cerven
ohodnotit

Android Cop

Další název:
Hammond
Žánr:
Rok:
2014
Délka:
90 minut

Obsah filmu Android Cop

 
R. 2045 detektiv losangeleského policejního oddělení a jeho nový partner – robot pro boj se zločinem – mají za úkol nalézt uprchlého androida, obsahujícího mysl starostovy dcery, která netuší, že je lidskou myslí v těle stroje. Pátrání zavede neobvyklé partnery do srdce Zóny – obrovské ozářené oblasti Kalifornie, vzniklé zemětřeseními před lety, kde starostovu dceru naleznou, ale jsou zrazeni zkorumpovanými policisty a cestou ze Zóny musejí bojovat v ghettech mutantů, teritoriích gangů a dokonce i s LAPD…

Autor: SvoKar
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Formát:
16:9
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Android Cop >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.4.2016
Byť se snímek chytře jmenuje ´Android Cop´ ,   nelze upřít, že se jedná o Mockbuster remake   filmu ´Robocop´ natočený ve stejném roce. Na   svědomí ho má jako obvykle Asylum se svou   skromností, jednoduchostí a horou   nelogičností. Tvůrci se snažili o akci,   dojetí, dramatu i nějakou tou citovou   lidskostí, ale jako celek to nepřekvapujíce   vůbec nedrží pohromadě. Vizuální a dějovou   stránkou to hodně připomíná přelom 80. a   90.let, kdy po uvedení a následné slávě   velkorozpočtového snímku ´Terminátor´   vznikali béčkové videosnímky o androidech a   cyborgách jako na běžícím pásu. Shlédnout   se to dá, ale jako obvykle u tvorby Asylumu u   toho raději nepřemýšlet, jinak je zkažený   celý zbytek dne.
enejčel
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.6.2014
Tak tohle je velká blbost. Snímek i začíná   nějak divně. Děj nás ani neseznámí s   postavami a koukáme na Whitea a jeho kolegu jak   plní svou misi a k tomu ještě ta příšerná   muzika a kamera a akční scény! Ble! Nikde není   vysvětleno, co je to za budoucnost, nebo co se   stalo se světem a proč film vůbec začíná   takhle. Z námětu se dalo vyždímat víc, ale to   by u kamery nesměl sedět béčkový režisér,   který scénáristicky a zpracováním selhal.   Film je tedy béčko. K tomu příšerná   atmosféra a hrozné herecké výkony, včetně   pana Androida. Michael Jai-White snímek může   podržet svým bojovým uměním, nikoli   herecky.

Běčko ve všech směrech. Dvě   hvězdičky dávám za Whiteovo bojcvé triky a   kulisy, které nevypadaly zle. Každopádně toto   dílo nemůžu brát, jako film, natož dílo.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Allerseelen

Allerseelen
Allerseelen

Naposled navštívené:
Allerseelen

Allerseelen
Allerseelen