Cerven
ohodnotit

Arnoldovy patálie

Hey Arnold! The movie

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
76 minut
„Hlavu má podivně placatou, ale plnou nápadů. Dokáže zachránit rodnou čtvrť před zbouráním?“

Obsah filmu Arnoldovy patálie

 
Hrdina z Nickelodeonu s hlavou jako ragbyový míč ovládl filmové plátno a chystá se na vaše obrazovky se zábavným příběhem plným dobrodružství, který potěší celou rodinu! Bezcitný podnikatel má hrozivý plán: srovnat Arnoldovu čtvrt se zemí a postavit obrovské nákupní středisko. Čas ubíhá a všichni volají po zachránci. A tím je právě Arnold. Společně s Helgou, věrnou copatou kamarádkou, která ho tajně miluje, a Geraldem, nejlepším přítelem, Arnold poznává pravý význam pokroku a nachází nové radosti ve staré dobré čtvrti, která se jmenuje "domov".

<BR>oficiální text distributora

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.8.2010
Tak Arny má hlavu pořádně placatou, ale ty   nápady! Snaží se zabránit odkupu pozemků   místních obyvatel pro stavbu jakéhosi   megamarketu. Původní televizní seriál byl   podle mě lepší.
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.2.2009
Arnolda a jeho patálie si pamatuji ještě z dob,   kdy vysílala dětská televize Supermax. Nejvíce   mě zaujal díl, kdy se Arnold učil karate kvůli   sebeobraně. Pak nechtěně zmlátil člověka,   který se chtěl Arnolda zeptat, kde je zastávka.   Věřte nebo ne. Pamatuji si to dodnes a to je   tomu tak 6 let zpátky, co jsem to viděla.   Graficky a animačně byl seriál výtečně   zpracován.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama