Cerven
ohodnotit

Asphalte

Další název:
Macadam Stories
Žánr:
Země:
Rok:
2015
Délka:
100 minut

Obsah filmu Asphalte

 
Postarší muž na vozíku, osamělá noční sestra, usoužená herečka, dospívající chlapec bez dozoru, americký astronaut a slepě milující matka odsouzeného zločince. Šest různých lidí, tři odlišné příběhy. A jedno sídliště.

Zvláštní krása studené městské krajiny. Vítr a neony, prázdná geometrie. Starý skrblík na invalidním vozíku potká během noční eskapády osamělou ošetřovatelku. Usoužená herečka, jejíž kariéra upadá, okouzlí puberťáka, který je věčně sám doma. Americký astronaut, který spadne z vesmíru na střechu věžáku, je ubytován osamělou ženou, milující matkou odsouzeného zločince. Z obyčejných věcí se stávají neobyčejné v tomto příběhu o...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
francouzská
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Asphalte >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.1.2018
Kaleidoskop příběhů několika životů z   jednoho pařížského předměstí a z jednoho   paneláku. Smutné i veselé žití se v několika   případech protne a vše je protkáno jemným   humorem. Originální název filmu je   "Asphalte" možná lépe vystihuje téma   filmu, ale i český distribuční název není od   věci. Humorný je osud amerického astronauta,   který přistane na střeše paneláku a uchýlí   se do bytu k alžírské důchodkyni. To je až   absurdní příběh. Mě nejvíce zaujala Isabelle   Huppert v roli stárnoucí herečky Jeanne, která   naváže přátelství s mladým sousedem. Její   výkon ve filmu je jako vždy excelentní.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Asphalte (2015)Asphalte (2015)Asphalte (2015)Asphalte (2015)
Reklama