Cerven
ohodnotit

Aterrados

Další název:
Terrified
Žánr:
Země:
Rok:
2017
Délka:
87 minut

Obsah filmu Aterrados

 
POZOR SPOILER

Clara Blumettiová slyší v dřezovém sifonu podivné zvuky. A svému muži tvrdí, že tam slyšela i hlasy. Ten se domnívá, že to mohlo jít od souseda Waltera, který dělá nějakou přestavbu.  
V noci však muž slyší údery, a tak na souseda vběhne. Jenže pak zjistí, že to není od něj, ale že to jde z jejich koupelny. To, co tam uvidí je opravdu děsivé… 
Blumetti se ocitá před třemi lidmi. Dvěma muži a ženou. Navštívili jej v kriminále, kde bručí za zmizení Clary. Ti tři tvrdí, že mohou mít důkazy o jeho nevině. Chtějí jen spolupráci a aby vypověděl vše co se stalo.  
On vypráví o svém sousedovi Walterovi Carabajalovi. Ten neustále...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.5.2020
 
Nu, musím připustit, že některé scény   byly podány opravdu solidně a s nezkušeným   divákem by mohly pěkně zacloumat. Doporučuji   sluchátka a tmu. Zacloumá to i s vámi. Ve   velké většině duchařských filmů to pak   skoro vždy brzdí vyšetřování jevu jako   takového. Tedy, je to zajímavé, samozřejmě,   ale dostane to diváka z té atmosféry ven,   vytáhne ze tmy na světlo (obrazně) a celé   kouzlo hororu jde do háje. Zde je však   vyšetřování pojato jinak. Rozhodně ne obvykle   nudným způsobem. Stále se něco děje a   překvapení není nouze. Takže pro mne velmi   dobrý snímek a jako jeden z mála duchařských   dostává osmdesátku.  
  


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Aterrados (2017)Aterrados (2017)Aterrados (2017)Aterrados (2017)
Reklama