Cerven
ohodnotit

Komentáře k filmu Beirut

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.10.2019
Horká půda v Beirútu,,,,
Tak film úplně špatný   není, ale srážejí ho dle   mého různé věci. Jednak   zbytečná ukecanost a víc   akce a napětí tam také   mohlo být a ačkoliv je   příběh celkem jasný,   vyznat se v politických   "manévrech" všech   zůčastněných je pro   normálního člověka asi   nemožné. USA, Izrael, jedna   frakce, další ozbrojená   skupina, tihle militanti,   támhleti potentáti a je v   tom rázem chaos, kdo co,   proč a jak? Jinak na jednu   čumendu 60%, ale znova to   vidět nemusím.
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.7.2018
Příběh se neobvykle   pohybuje na syrové   diplomatické úrovni, což   znamená, že je převážně   konverzační a svým smyslem   pro laiky dosti složitý.   Tohle by stačilo i na   komorní studiové   zpracování, ale je vidět,   že tvůrci na ničem   nešetřili a ohromnou plně   realistickou výpravou   dokáže divákovi vnutit onu   temnou atmosféru, strach   spojenou s odhodláním a   hlavně nejistotu. Takový   film tu skutečně chyběl a   vedle těch válečných,   poukazující především na   vojenské akce, působí   takřka jako zázrak.   Diplomaté a tajné služby.   Ti všichni rozehrávají   politické hrátky a intriky,   do kterých ani média nevidí   a tak přirozeně ani my,   kteří je sledují. Ohromná   autentičnost dává všemu   skutečně až realistický   pohled na veškeré dění a   byť se klasicky poukazuje   hlavně na americkou činnost,   čímž vůbec nepřekvapí   poslední záběr scenérie s   americkou vlajkou po boku, je   jednoznačně vidět, že   podíl na všem mají i   všechny ostatní strany   konfliktu. Takže tu máme   prostý příběh o únosu   důstojníka CIA a snahy ho   získat zpět. A ještě   jednou, to vše na   diplomatické úrovni, která   vyvrcholí typickým   thrillerovým napětím. Buď   jak buď, tohle se bez   osobního politického pohledu   prostě povedlo.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama