Cerven
ohodnotit

Bez slitování

Poor Boy's Game

Žánr:
Země:
Rok:
2007
Délka:
104 minut
„Dva muži rozpálení touhou po pomstě.“
Popis / Obsah / Info k filmu Bez slitování
Donnie Rose se po devíti letech vrací z vězení, kam byl odsouzen za brutální zbití mladíka. Má namířeno zpět do stejně násilného a rasistického prostředí, jež od dětství utvářelo jeho osobnost. Moc dobře ví, že společenství patřící k postižené oběti mu nic nepromine. George Carvery zatím čekal devět let, aby konečně pomstil svého zmrzačeného syna vyžadujícího trvalou péči. Když se Donnie a George setkají tváří v tvář, uvědomí si, že sdílejí podobnou touhu překonat minulost. Jejich soukmenovci však touží po krvi. Nástrojem spravedlnosti má být Ossie Paris, sebevědomý a zničující talentovaný boxer, který vyzve Donnieho k utkání…

Úlohu bývalého boxera a trenéra George ztvárnil Danny Glover, roli násilnického Donnieho vytvořil syn známého herce Donalda Sutherlanda Rossif Sutherland.

Zdroj: ČT


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Bez slitování
Donnie Rose (Rossif Sutherland) byl odsouzen do vězení za brutální zbití mladíka, který zůstal postižený na celý život. O devět let později je Donnie venku. Vrací se zpět do stejně násilného a rasistického prostředí, které ho utvářelo. Společenství oběti chce pomstu. Nástrojem spravedlnosti bude Ossie Paris zničující talentovaný boxer, který vyzve Donniu k utkání. George Carvery (Danny Glover) čekal devět let, aby pomstil syna. Když se nakonec setkají tváří v tvář, uvědomí si, že sdílejí podobnou touhu překonat minulost. Jejich soukmenovci však touží po krvi v ringu. O budoucnosti se rozhodne s gongem prvního kola.
Zajímavost: Obrovská píle, odříkání, vytrvalost a těžká dřina dovedla romského boxera Pavla Polakoviče do profiboxu, kde dosahuje úctyhodných výsledků.

Magic Box


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - O chudém královstvíčku (1979) ...

13:50 - 14:55

44 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Pete a Tillie (1972)

13:50 - 15:30

44 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

NOVA - Apollo 13 (1995)

14:25 - 17:15

9 minut již uběhlo
161 minut zbývá do konce

Prima - Probuzení (2016) [TV epizoda]

13:25 - 14:45

69 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Reklama