Cerven
ohodnotit

Bílý drak

Fei hap siu baak lung

Další název:
White Dragon
Žánr:
Země:
Rok:
2004
Délka:
93 minut

Obsah filmu Bílý drak

 
Akční film ve stylu Klanu létajících dýk s prvky bojového umění a stylizovaných akčních scén. Mladá aristokratka se zamilovala do prince z císařské rodiny. Úplnou náhodou si osvojí dovednosti bojových umění Bílého draka. S novou nabitou silou pochopí, že konání dobrých skutků pod jménem Malý bílý drak má jisté výhody. Když se dozvídá, že proslulý vrah Chicken Feathers má v plánu zabít jejího milovaného prince, pokusí se tomu zabránit tím, že zabijáka dostane první. Po několika neúspěšných pokusech v ní ale začíná pozvolna růst pochopení a soucit se slepým zabijákem. Právě její rozhodnutí pomáhají odkrýt skutečné spiknutí, které se skrývalo...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Karius
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.12.2011
Tak o tuhle věc jsem náhodou zavadil na jedný z   komerčních televizí a jen a jen jsem   litoval!Zlatý,starý dobrý Shaolini nebo Mstitel   s píšťalou.Tohle nevim ani jestli byla   pohádka,akční film nebo komedie.Asi všechno   dohromady.Když mě kámoš vždycky na Facebooku   zaspamuje nějakým čínským popem jen,abych se   zasmál,tak po tomhle filmu i po tý hudbě si   říkam, zda v těch asijských zemích vůbec   ví, co je za rok a jaká je doba :)Oni jsou   prostě jiní,mají zvláštní zvyky,myšlení a   zvláštní představu o tom,jak zaujmout zbytek   světa.Tragickej děj,tragičtí herci,tragické   konverzace,tragické lítání vzduchem alá   Matrix,tragický všechno...nevim,prostě si   myslim,že naše světy jsou dost odlišný a že   některý věci od našich asijských přátel, by   neměly překročit jejich hranice a tenhle film   jedna z těch věcí rozhodně je :) Za   posledních docela zábavných 15 minut dam jednu   hvězdu,ale tim jsem skončil ...KATASTROFA!!!!
ancaz
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.12.2011
Velice zvláštní film. Nemůžu kritizovat   zápletku, ale co ty parodické pokusy? Působí   trapně a jsou mimo mísu. Jinak, když tyto   člověk pomine, se dá mluvit o celkem zdařilém   snímku.
Hugin
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.2.2008
Jako by sami autoři nevěděli co mají točit,   jestli parodii nebo melodrama. Hodnocení   jednotlivých scén by bylo vyšší, ale jako   celek působí film poněkud nesourodě. Příběh   slepého bojovníka a mstitele, to už tady   několikrát bylo a parodující scény působí   spíše trapně, ovšem až na vynikající   způsob přenosu síly.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Bílý drak (2004)Fotos copyright © China Star EntertainmentFotos copyright © China Star EntertainmentFotos copyright © China Star Entertainment
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Dobré chutnání, Vaše lordstvo!

Dobré chutnání, Vaše lordstvo!
Dobré chutnání, Vaše lordstvo!

Pláž (The Beach)

Pláž
The Beach

Angelo Badalamenti

Badalamenti Angelo

Helen Kim

Kim Helen

Snowboarďáci

Snowboarďáci
Snowboarďáci

Naposled navštívené:
Dobré chutnání, Vaše lordstvo!

Dobré chutnání, Vaše lordstvo!
Dobré chutnání, Vaše lordstvo!

Pláž (The Beach)

Pláž
The Beach

Angelo Badalamenti

Badalamenti Angelo

Helen Kim

Kim Helen

Snowboarďáci

Snowboarďáci
Snowboarďáci