Cerven
ohodnotit

Blesk z čistého nebe

Thunderstruck

Další název:
Z nuly superhrdinom (SK)
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
90 minut
„Basketbalová hvězda přijde zničehonic o svoje hráčské dovednosti.“

Obsah filmu Blesk z čistého nebe

 
Hvězda americké NBA Kevin Durant si zahrál sám sebe v tomto akčně laděném rodinném filmu. Ten pojednává o tom, jak hvězda basketbalové ligy přijde o své hráčské dovednosti, které se zázračně přenesou na jeho šestnáctiletého fanouška. Když se na Briana zázračně přenesou hráčské dovednosti jeho sportovního hrdiny Kevina Duranta, stane se z něj hvězda středoškolského týmu. Kevin Durant však najednou není schopen ani trefit koš a zachránit tak svoji kariéru. Play-off se blíží a Brian začíná chápat, že aby se stal opravdovým vítězem, musí začít pracovat především sám na sobě. Proto se rozhodne udělat konečně správnou věc a pokusí se zabránit...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Blesk z čistého nebe >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.1.2020
Svěží rodinný film se sportovní tématikou,   ve kterém se hlavní zápletka, jako obvykle na   tento žánr, neobejde bez patřičného kouzla.   Příběh je o dospívajícím chlapci Brianovi,   který nějakým zázrakem získá schopností   basketbalové hvězdy Kevina Duranta a to v době,   kdy se oba současně dotknou basketbalového   míče. A začnou se dít věci. Ve škole je   Brian, který byl do té doby všem spíše pro   smích, náhle hvězdou basketbalu a z Kevina se   naopak stane tak nejneschopnější hráč,   jakého kdy bylo v NBA k vidění. Až je div, že   ho z profesionálního sportu nevyhodili. A to je   vše. Plejáda různých sportovních a humorných   situací, se sem tam nějakou hláškou a moudrem,   může začít. Ano, je to hloupé a naivní, ale   když je to určené pro celou rodinu, tak nakonec   proč ne. Chce to jen cit pro představivost a   smysl pro fantazii. Jen tak se dá snímek, v   rámci poklidného odpočinku u televize,   náležitě užít. A snažit se příběh   nepředvídat, byť je to v tomto případě   hodně těžké.
curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.2.2014
Dobrý sportovní film a pro mě obzvlášť,   protože mám rád basket a zejména NBA. A tady   vystupuje opravdu jedna z největších hvězd   Kevin Durant. Jeho herecký projev je sice   prkenný, ale to už u sportovců bývá. Bavil   jsem se dobře, i když jde vlastně o pohádku v   americkém provedení. Objevuje se i můj   oblíbený James Belushi v roli namyšleného   trenéra středoškolského filmu, což je pro mě   další plus.

V popisku nejsou zatím uvedeni   tvůrci, takže režíroval John Whitesell, a   hrají v hlavních rolích: Kevin Durant, James   Belushi, Taylor Gray, Brandon T.Jackson, Larramie   Doc Shaw.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Obušku, z pytle ven!

Obušku, z pytle ven!
Obušku, z pytle ven!

25 km/h

25 km/h
25 km/h

Hannjo Hasse

Hasse Hannjo

Pouta lásky (Bonds of Love)

Pouta lásky
Bonds of Love

Únos

Únos
Únos

Supertajná zbraň (Steel)

Supertajná zbraň
Steel

Kallan Holley

Holley Kallan

Jason Longo

Longo Jason

Naposled navštívené:
Obušku, z pytle ven!

Obušku, z pytle ven!
Obušku, z pytle ven!

25 km/h

25 km/h
25 km/h

Hannjo Hasse

Hasse Hannjo

Pouta lásky (Bonds of Love)

Pouta lásky
Bonds of Love

Únos

Únos
Únos

Supertajná zbraň (Steel)

Supertajná zbraň
Steel

Kallan Holley

Holley Kallan

Jason Longo

Longo Jason