Cerven
ohodnotit

Bolševikova slabina

La Flaqueza Del Bolchevique

Další název:
The Weakness of the Bolshevik
Rok:
2003
Délka:
95 minut

Obsah filmu Bolševikova slabina

 
Pablo Lopez (Luis Tosar) je obyčejný třicátník. Pracuje v investiční bance a všechno mu leze na nervy. Jednoho rána v dopravní zácpě narazí do vozu Evy, největší „snobky“ z celého Madridu, které se každý raději vyhne obloukem. Aby se Pablo vyhnul opletačkám s policií a pojišťovacími agenty a taky aby si užil trochu legrace, rozhodne se Evě vlichotit a začít milostnou aféru. V okamžiku, kdy jeho tokání konečně přináší plody a Eva ho začíná nudit, se seznámí s její sestrou Máriou (Mária Valverde). Cynický Pablo ani netušil, že může potkat ženu, která dá jeho životu nový smysl. To světlo, ta nevinnost! Ale copak je správné zamilovat se do...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.5.2012
Stále častější téma naší doby o lidech,   kteří nežijí, přesto, nebo právě proto, že   disponují všemi prostředky k radostné   existenci, a tak je lehce očaruje svěžest   mládí se všemi svými atributy, jimž kraluje   žízeň po životě. Nic zde nevyznívá   směšně, neboť otázka tělesnosti probublává   až někde hluboko pod povrchem nerovného vztahu,   který nám příběh nabízí. Vizuálně se   staví na detailech dvou tváří - Pablovy   lhostejné, symbolizující cynismus a flustraci -   Mariiny dychtivé, oduševnělé a nevyzývavé,   jako objektu hodného platonického   zbožňování, které může být krásnější,   ale i mnohem krutější, než další podoby   lásky. Jímavě krásný hudební doprovod   přihazuje další důvod, proč film stojí za to   vidět.
xebece
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.3.2007
Moc hezký film o lásce, která nemůže dobře   skončit. Všechno, co děláme, má následky a   snaha někomu ublížit může nejvíc zranit   právě nás, aniž si to uvědomujeme, aniž by   nás to vůbec napadlo. A tak malá a banální   příhoda dokáže obrátit život naruby.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Maxime Jacques

Jacques Maxime

Lady Macbeth

Lady Macbeth
Lady Macbeth

Laurent Lucas

Lucas Laurent

Naposled navštívené:
Maxime Jacques

Jacques Maxime

Lady Macbeth

Lady Macbeth
Lady Macbeth

Laurent Lucas

Lucas Laurent