Cerven
ohodnotit

Brácha

Hermano

Další název:
Brat
Země:
Rok:
2010
Délka:
97 minut
„Jednoduchý a silný příběh o dvou chlapcích.“

Obsah filmu Brácha

 
Danielovi a Juliovi, kteří vyrůstají ve slumu jako nevlastní bratři, jež sní o kariéře profesionálních fotbalistů. Zatímco Daniel je výjimečný útočník a naprostý fenomén, Julio je rozený vůdce a stojí v čele týmu jako kapitán. Oba hrají za svůj rodný slum La Ceniza. Jednoho dne se jim však naskytne životní šance – lovec talentů z Caracaského fotbalového klubu jim nabídne, aby si zahráli s jeho týmem. Do cesty se jim však postaví nečekané události a chlapci otřese tragédie, která vyřkne jasný ortel – nikdy se z téhle díry nedostanou. Co je však důležitější – jednota rodiny, nebo uskutečnění životního snu?

Zdroj: HBO Europe
Vysílání:...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Oficiální stránka:
www.hermano.com.ve/
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
španělská
 
 
Distribuční verze:
česky, s titulky
 
 
Zvuk:
Dolby surround
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Brácha >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

teta.Essie
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.3.2011
Byl jsem na tom v kině se třídou a jako velký   nadšenec takovýchto filmů ze slumů kde je   vysoká kriminalita a prodavani drog apod.,jsem   myslel že to bude dobrý.Ovšem film u mě   změnil názor už jen v okamžiku kdy jsem   zjistil že je to celý jen o nějakým debilním   footballu.Ať se na mne nikdo nezlobí ale tyhle   filmy já nenávidím.Všichni maji football a   hockey jako něco úžasného a na vysoké   společenské úrovni.Sakra co je tak vohromnýho   na tom že umí kopnout do balonu a když ne tak   do soupeře?OOO a dokoce se trefí do brány no to   je upe brutuus!!!Na celym svete radi drogy a   soudní mafie,unáší děti a lidé umírají   předčasně kvůli kriminalitě a své rase a   svět se musí posrat z toho jak jeden hispánec   kopne debilní balon do brány!!!

Nemluvě o   kameře filmu=hrůza děs!Uznávám že tyto filmy   si vyžadují jiný styl kamerování a záběry   nad městem o výhledu jsou velmi krásné,ale   když se dva hádají tak kameraman místo na   obličej jim tu kameru dá na bradu a na   krk,nehledě na to že ten film místo stativem   točili na pračce.Než se dostala kamera do onoho   obrazu děje tak jsem na hodinkách počítal   desetiminuty,z čehož rovněž vyplívá že u   spousty scén díky tomuhle divákovi chvíli   trvá než vůbec pochopí co se děje   vlastně.

A o střihačovi se raději   vyjadřovat nebudu.

Když jsem se dověděl že   je tohle je film co bojoval o nominaci na Oscara   tak se mi zvedal žaludek,že jsem ho cítil až   na jazyku.No můj názor je prostě NE!Tento film   se mi nelíbí!!!

Doporučuju si to   pustit...věřte mi za tu zkušenost to stojí.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Brácha (2010)Brácha (2010)Brácha (2010)Brácha (2010)
Reklama