Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Brownian Movement

 
Charlotte je mladá lékařka, která žije se svým mužem architektem Maxem a malým synkem Benjaminem ve zdánlivě spokojeném manželství. Charlotte pracuje jako lékařka v laboratoři a přednáší mladým studentům. Mezi svými pacienty si vybírá milence, se kterými sexuálně experimentuje v pronajatém sterilním bytě. Její milenci jsou vesměs fyzicky neatraktivní, ale pomáhají Charlotte prožít emoce, které postrádá v manželství s Maxem.

Když je její počínání prozrazeno, je vyloučena z lékařské komory. Rozpad manželství se snaží společně s Maxem zachránit pomocí terapeuta. Charlotte není schopna vysvětlit své jednání a zůstává ve stavu mentálního...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Oficiální stránka:
www.brownianmovement.d...
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazykové verze:
anglická, francouzská, srbochorvatská
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Brownian Movement >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.9.2017
Charlotte je introvertní žena, která svoje   sexuální experimentování ani snad nebere jako   manželskou nevěru. Je otázka, zda si úmyslně   vybírá za milence tak odporné chlapi nebo je to   náhoda. Na mě film působí jako vyumělkovaná   studie ženské sexuality, ale rozhodně bych ho   neoznačil za erotický. Dlouhé záběry na   pronajatý byt, na hlavní hrdinku, většinou   beze slova, také nepřispívají k rychlejšímu   ději filmu.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Brownian Movement (2010)Brownian Movement (2010)Brownian Movement (2010)Brownian Movement (2010)
Reklama