Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Buon funerale amigos!... paga Sartana

 
Pistolník Sartana je svědkem brutálního masakru, při němž je zabit majitel pozemku s nalezištěm zlata a několik jeho dělníků. Sartana přijíždí do městečka Indian Creek, ve kterém žijí všechny osoby, které měly na smrti Bensona zájem. Může to být nepoctivý bankéř Hoffman, majitelka místního saloonu Mary nebo provozovatel kasina Lee Tse Tung. Sartana, který se rozhodne vypátrat vrahy, nemůže důvěřovat ani šerifovi a jeho pomocníkovi.

Když do města přijede Bensonova neteř a jediná dědička Abigail, přesvědčí ji Sartana, aby zděděný pozemek neprodávala, dokud nebude vrah dopaden. Pistolníka čeká mnoho přestřelek, než dojde k nečekanému...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.5.2021
Pěkný pohřeb, přátelé... platí Sartana
Průměrný spaghetti western, na kterém hlavně   oceňuji překvapivý a neobvyklý závěr   příběhu, který nebudu samozřejmě   prozrazovat, ale rád bych, abych nalákal   nějakého diváka. Malou slabinou jsou italské   exteriéry, je vidět rozdíl od natáčených SW   v krásném španělském prostředí. Gianni   Garko hraje postavu Sartany podruhé a ještě se   s postavou setkal. Nevýhodou herce je, že je   takový "prcek", když srovnám se   Sabatou Lee Van Cleefa. Jinak film obsahuje dobré   narážky a průpovídky v nezvyklém množství   na tento filmový žánr. Zapojení Číňanů do   westernu se také často nevidí, většinou se   někde mihnou jako dělníci na trati, tady rovnou   bohatý majitel kasina. Líbí se mi hudba Bruna   Nicolaie, to jeho "Ku... ku..." mi   chvilku bude znít v uších.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Sartana hrobař (1969)

 Sartana hrobař (1969)
Sartana hrobař n
Sono Sartana il vostro becchino
Žánr: western / mysteriózní
Země: Itálie
Režie: Giuliano Carnimeo

(pokračování)

Když potkáš Sartanu, modli se za svou smrt (1968)

 Když potkáš Sartanu, modli se za svou smrt (1968)
Když potkáš Sartanu, modli se za svou smrt n
Se incontri Sartana prega per la tua morte
Žánr: western
Země: Francie / Itálie / NSR
Režie: Gianfranco Parolini

(pokračování)

Reklama