Cerven
ohodnotit

Cabin Fever

Další název:
Smrtonosný výlet
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
93 minut, 98 minut (directort´s cut)
Popis / Obsah / Info k filmu Cabin Fever
Chtějí strávit část prázdnin v lesní chatě daleko od civilizace. Vysokoškolák Paul je zamilovaný do Karen, k nim se připojí další dvojice studentů Jeff a Mary, spolu s kamarádem Bertem. Lesní srub ale není to vhodné místo. Už při cestě se střetnou s jakýmsi vandrákem, který je nakažen virem, který rozežírá vnitřnosti a další tělesné orgány. Karen je nakažená virem a Jeff a Bert se rozhodnou vyhledat pomoc. Paul zůstane sám s dívkami a snaží se je utišit, Všechno je v pořádku, kámoši přivedou pomoc, prakticky se nic neděje. Ale známky nepříčetnosti se začínají projevovat nejen u Karen, ale i ostatních přátel, včetně těch, kteří se vrátili s pomocí.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Cabin Fever
POZOR SPOILER

Muž nese mrtvého králíka. Dochází k mrtvému psovi, a když s ním pohne, obstříkne jej jeho krev.

Pět mladých lidí jede na výlet. Přijedou k malému obchůdku, kde na lavičce sedí mladý blonďatý kluk. Bert si k němu sedne a kluk jej pokouše. Pětice pak pokračuje k chatě, kde mají strávit příjemný týden. Když dorazí na místo, užije si Jeff se svou přítelkyní Marcy sex. Paul s Karen jdou k vodě a Bert jde s puškou na veverky. Zde postřelí muže, ten prosí o pomoc, ale protože vypadá všelijak, Bert na něj zase vystřelí. Netrefí se, ale muž padá do jámy a Bert odchází. Večer u ohně se tu objeví mladík se psem, kterému říká doktor Mambo. On sám je Justy, ale říkají mu Grim. Zdrží se jen chvíli, protože blížící se déšť jej vyhání zpět k jeho stanu zachránit travku za 4 000 dolarů, aby mu nezmokla. Naše pětice se jde bavit dovnitř chaty. Pak někdo klepe, je to onen muž, na kterého střílel Bert. Snaží se jim ukrást auto a zvrací všude kolem krev. Oni jej, víceméně, nechtěně zapálí a on utíká pryč. Mrtvola končí ve vodě, ze které je tato čerpána do chaty. Jako první se jí napije Karen. Kluci se předtím vsadili, že budou až do konce pobytu pít jen pivo, takže jim nic nehrozí. Tedy, nemělo by. Jeff s Bertem hledají pomoc a najdou statek, kde žena kuchá prase. Tvrdí, že je vše nakaženo a oni zjistí podle fotky, že vlastně upálili jejího synovce Henryho. U chaty se objevuje zástupce šerifa Winston, na vše se vyptá a odjede. Když se pak Paul pokouší o Karen, zjistí, že je nakažená. Proto je zavřena do malé kůlny. Bert prohrává pivní sázku a Karen už sotva leze. Auto je totiž opraveno, ale ona už nemá sílu tam dojít. Bert s autem odjíždí sám a z místa prchá i Jeff. Marcy si to užije s Paulem. On pak nalézá mrtvolu ve vodě a drobátko tam taky spadne. Marcy opouští chatu a je napadena psem. Týž pak nahání i Paula. Také se sem vrací Bert a není sám. S ním se sem hrnou tři lidi z obchůdku, kde byl ten kousající kluk. Bert to odskáče, ale ti z obchůdku to odskáčou více. Paul na dalším útěku autem srazí srnu a pokračuje pěšky. Dorazí až ke skupině mladých s tím zástupcem šerifa Winstonem. Ten zrovna přijímá hlášení, že má na obyvatele chaty ihned střílet, právě kvůli nemoci. Dochází k potyčce a Paul se po ní dostane až k dálnici a odsud do nemocnice. Odtud jej odváží právě Winston, ale asi to nebude optimální převozník kamkoli. K chatě se vrací Jeff, ale je zastřelen policajty. Nalezena těla jsou naházena na hromadu a spálena.

(Jména jsem opsal ze závěrečných titulků, v některých dabovaných verzích se mohou lišit.)


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Cabin Fever
Skupina vysokoškoláků odjíždí na jarní prázdniny do chatky, která se nachází v lese. Během pobytu je napadne zohavený muž a zničí jim jejich auto. Studenti začnou panikařit a pokouší se vymyslet plán. Situace se ještě víc zkomplikuje, když jednomu z nich začne být špatně a nevypadá to s ním dobře. Když se ho ostatní snaží dostat pryč, najednou začne zvracet krev. A tak ho ukryjí v kumbálu. Jenže nemoc přichází i na další studenty. Jeden je nakonec rozkousán psem a druhý zastřelen místními obyvateli. I přesto jeden vyvázne a dostane se z nemocnice.


Autor: 261972

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Cabin Fever (2016)

 Cabin Fever (2016)
Cabin Fever n
 
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Travis Zariwny

(remake)

Cabin Fever: Patient Zero (2014)

 Cabin Fever: Patient Zero (2014)
Cabin Fever: Patient Zero n
 
Žánr: horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kaare Andrews

(pokračování)

Cabin Fever 2 (2009)

 Cabin Fever 2 (2009)
Cabin Fever 2 n
Cabin Fever 2: Spring Fever
Žánr: horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Ti West

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1993) [TV pořad]

06:59 - 09:00

29 minut již uběhlo
92 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky lidského génia

06:50 - 07:45

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

05:55 - 08:25

93 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:05 - 07:35

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Reklama