Duben
ohodnotit

Cena lidské duše

The Humanity Bureau

Další název:
Osudový verdikt
Žánr:
Země:
Rok:
2017

Obsah filmu Cena lidské duše

 
V blízké budoucnosti bude naše vláda rozhodovat, kdo je postradatelný.

SPI International

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Rob W. KingRob W. King  
hraje:
Nicolas CageNicolas Cage.....Noah Kross [53]   
Sarah LindSarah Lind.....Rachel Wellerová [34]   
Jakob DaviesJakob Davies.....Lucas Weller   
Lorne CardinalLorne Cardinal.....Border Ranger [53]   
Vicellous Reon ShannonVicellous Reon Shannon.....agent Porter [46]   
David LovgrenDavid Lovgren.....Irving Ravetch [47]   
scénář:
Dave SchultzDave Schultz  
hudba:
Todd BryantonTodd Bryanton  
kamera:
Mark DobrescuMark Dobrescu  
střih:
Jackie DzubaJackie Dzuba  
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Cena lidské duše >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

corea
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.3.2019
Cage je podprůměrný herec, který si jméno   udělal na silně přeceňovaných filmech - to mi   nevymluvíte. Nejpíš nejsem s tím názorem   sám, protože Cage je sice herecky stále velmi   plodný, ale jsou to už, hmm..., díla na úrovni   seagalovek ze stejného období, chybí mu už jen   nabrat 30-40 kilo :-) The Humanity Bureau (viděl   jsem pod názvem Osudový verdikt) je bohužel   pokračování toho směru. Příběh se   odehrává v blízké budoucnosti, kdy USA   zasáhla ekonomická krize, klimatické změny,   hladomor a občanská válka. Po tomto úvodním   prohlášení jsem čekal něco roztomile   vtipného, třeba jak Venezuela a Kuba posílají   ussákům humanitární balíčky a zubožení   rapeři se o ně perou s vícehvězdičkovými   generály. Tak nic, zase to vzali existenciálně   vážně, a pic ho, namísto úřadu pro   rozdělování zahraniční pomoci je prý v USA   nejmocnější Úřad pro populaci, který se   stará o občany, co nejsou dostatečným   přínosem pro společnost. Takoví jsou odvezeni   z jejich vidláckých domovů do města nazvaného   Nový ráj. Cage je jedním z úředníků,   kteří na místě ověřují, že osoby   vytipované úřadem se o sebe nedokážou   postarat a měly by být přemístěny. Při   jedné z kontrol narazí na svobodnou matku se   synem, a jeho názory i postavení se začnou   hroutit... Klidně i z tohohle by se dal udělat   koukatelný film, ale s mnohem lepším   scénářem a herci. Co je to za poničený svět,   kde údajně nefunguje výroba zboží a potravin,   voda je neskutečně drahá, ale jakési město   bez problému funguje, Cage i ostatní si jezdí   auty, všichni vypadají dobře živení.. Čím   se teda živí, když nás film každou chvíli   krmí pohledy na vyprahlou krajinu s nějakou   kostrou krávy? Měl jsem jistou teorii, ale tu mi   film nepotvrdil. Paní svobodná matka sice prý   nemá co k obědu, ale harant (mimochodem obludně   protivný) nacvičuje ve škole představení, kde   přísahá USS vlajce. Bože, jsem vážně   jediný, kdo by v takovém případě radši vylez   z baráku a hledal po okolí housenky, semena,   cokoliv co nesežere mně? A to jsme pořád   někde v třetině filmu, ujišťuju vás, že pak   scénárista přidal ke šňupání i vaječinu z   lysohlávek. Kromě nesmyslného světa se i   postavy chovají, jako by jim velkým otvorem   unikala inteligence. Nu což. Dycky Kanada!


Hodnocení:n12345678910
Cena lidské duše (2017)Cena lidské duše (2017)Cena lidské duše (2017)Cena lidské duše (2017)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178396

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10