Duben
ohodnotit

Cena moci

The Runner

Žánr:
Rok:
2015
Délka:
90 minut

Obsah filmu Cena moci

 
Vlivný, ale idealistický politik Colin Pryce (Nicolas Cage) se v roce 2010, během devastující ropné katastrofy v Mexickém zálivu, ocitá v těžké osobní situaci.
Musí se totiž vyrovnat s vlastním zhrouceným životem poté, co mu sexuální skandál zcela zničil politickou kariéru.

Magic Box DVD

 
Související odkaz
 
Recenze: Cena moci

Nicolas Cage v dalším filmu, který se tvářil, že by mohl mít velký potenciál, ale nakonec …... číst dál

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

PROCESOR
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
Život je otázka kompromisu, už jen za   poselství by si zasloužil film lepší   hodnocení. Nicolas hraje tyhle zkrachovalce   dobře, no ono už mu nic jinýho v jeho věku   pomalu nezbývá. Přesto, že šlo o ohromnou   tragédii, která postihla zdejší stát, tak   žádný soudní drama nečekejte. Jsou týpkové   co by to zahráli líp, aby bylo pořádný dusno,   ale zase by nezvládli toho zkrachovalce, nebo by   jste jim to tak nevěřily..Hrátky s mocí,   tahání nitek, šedá eminence, hroší kůže   politiků, splachovací charakter, nic nového   snímek nenabízí. " Je to skvělá   myšlenka, jen to v praxi nejde".
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.4.2016
Snímek je zvláštní a ve své podstatě trochu   neotřelý. Příběh nás zavádí do zákulisí   života jednoho politika a to jak na scéně jeho   politické kariéry, tak i v soukromém životě.   Poukazuje se na tzv. odpad společnosti, který   více v zájmu ekonomiky a postů na důležitých   politických místech nejvíce zajímá s kým a   proč spal politik bojující za práva občanů   postižených ropnou katastrofou, než ona   katastrofa samotná. Zpočátku ekologické téma   a s tím spojené politické mašinérie, které   se však zvrtne v téměř psychologické drama o   politikovi, kterému sexuální skandál doslova   zničil nejen kariéru a zájmy, ale takřka i   život. Depresivním stylem se přehrává síla   osobnosti a vůle překonat všechny těžkosti a   stále si jít za svým. No, tady bych řekl, že   tvůrci trochu přestřelili. Že má politik při   projevu o ekologii slzu v oku by nebylo zase až   tak hrozné, neboť se tím pouze demonstruje, že   i on je jenom člověk, ale když se tato slabost   projevuje i později a to i v soukromém životě,   důvěru v někoho, kdo by měl v politice něco   dokázat, poněkud maže. Námět snímku sice má   jistou myšlenku, ale chybí tomu prostě určitý   drive.
martin1410
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.3.2016
Cena Moci
film onicem,nuda,vtom filmu se nic neděje jen   řeši ropu,uplna blbost,film pro duchodce :)   nedivat,strata času.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178402

Poslední komentáře

Alien Intruder (1993) [Video]

Alien Intruder
I na vysloveně béčkovou   záležitost určenou do   videodistibuce počátku   90.let, na kterou se dokážu   dívat s nostalgickou   shovívavostí, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Cigareta (1999) [TV epizoda]

Cigareta
Dobre díl celkem, Donna si   zapálí u školy, ale cígo   podrží Eric, kterej dostane   vyhazov. Bojí se aby to   nevěděl Red, ale tomu to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10