Cerven
ohodnotit

Česko Slovenská SuperStar [TV pořad]

Další název:
Česko - Slovenská Superstar
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
60 minut

Obsah filmu Česko Slovenská SuperStar




 
Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur!

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Peter NúñezPeter Núñez  
hraje:
Petr MarečekPetr Mareček.....soutěžící [20]   
účinkuje:
Leoš MarešLeoš Mareš.....moderátor [33]   
Adela VinczeováAdela Vinczeová.....moderátorka [28]   
Ondřej HejmaOndřej Hejma.....sám sebe, porotce [58]   
Dara RolinsDara Rolins.....sama sebe, porotce [36]   
Marta JandováMarta Jandová.....sama sebe, porotce [35]   
Pavol HaberaPavol Habera.....sám sebe, porotce [47]   
Dominika StaráDominika Stará.....sama sebe, súťažiaca [15]   
Ben CristovaoBen Cristovao.....soutěžící [22]   
Martin HolecMartin Holec.....neúspěšný kandidát [15]   
Jan BendigJan Bendig.....soutěžící [15]   
Markéta KonvičkováMarkéta Konvičková.....finalistka [15]   
Patrik VrbovskýPatrik Vrbovský.....porotce [32]   
Martin ChodúrMartin Chodúr.....Vítěz [19]   
 Tina Tina.....moderátorka [25]   
Martin HarichMartin Harich.....sám sebe [13]   
Zora HejdováZora Hejdová.....moderátorka (r.2013) [19]   
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
skupina Nova
 
 
Typ:
[TV pořad]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Česko Slovenská SuperStar >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

mikee007
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.4.2018
Já tuhle věc
neberu jako pěveckou, či talentovou soutěž,   ale spíše jako další reality show.
Už jen   začátek, kdy nás tvůrci prvních několik   dílů baví tím, že pouští do éteru desítky   neumětelů s menšími, či většími   psychickými problémy, aby nás nechali pokochat   tím, jak moc velcí exoti si myslí, že mohou   zpívat před publikem.
V následujících   dílech pak sledujeme neustále se zmenšující   skupinu lidí, kteří už ze sebe sem, tam   nějaký ten tón vyloudí, až nám zbude   člověk jeden. Takzvaná Superstar.
Toto   označení v podstatě znamená, že toho   člověka uvidíte dvakrát v Blesku, jednou na   Seznamu, pak mu dají nějaké chechtáky, abyste   o něm vzápětí už nikdy, nikdy neslyšeli.
O   tom jak zcela mimo realitu, jsou účinkující z   této soutěže, svědčí bezelstný výrok   jedné dívenky, kterou bych nenechal zpívat ani   u táborového ohně: "je tady sto   nejlepších zpěváků a zpěvaček z celého   Československa..."
Bože dobrý, kdo do   těch dětí to sebevědomí pumpuje?
Barney94
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.2.2018
Nevím, co to vzniklo za módu, slučovat Česko a   Slovensko. Chápu, že to nejspíš ušetří, ale   i tak by každá země měla mít svojí   SuperStar. Mimochodem, první dvě řady, možná   i ta třetí, byly nejlepší.
paja.krystof
Hodnocení:
Přidáno: 24.3.2013
:)
Sem tam kouknu a ta Ewa to tam ozivila :) Ta holka   je dobra ..... a to jak je dali do te luxusni vili   ... bomba
pajapa
Hodnocení:
Přidáno: 3.3.2013
otrava!!!
již se opět máme dívat na tuto zhovadilost?   další půlrok s tím budou blbnutí? NE ANI.   NÁHODOU PŘEPÍNÁM. TÍM CHCI DÁT NA JEVO ŽE   ANI TY PŘIHLOUPLÉ REKLAMY NA TV NOVA NEVIDÍM.
  P. K.
Reklama
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.2.2013
Dobrý nápad po trošku delší pauze, spojit   Česko se Slovenskem, víc lidí : větší šance   získat někoho normálního, i když většina,   včetně vítězů zapadnou a už o nich nikod   neslyší, když je zrovna nevyfotí někde v   bordelu, nebo se náhodou neobjeví někde na   večírku. První řadu jsem sledoval, druhou už   méně. Minimálně 5ti letá pauza mezi   jednozlivýma řadama je podle mě u nás   nezbytná, jsme moc malý země.
Karius
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.8.2012
Neskutečně trapná soutěž,neskutečné   nafouknutá mediální bublina,kolem který se jen   točí neskutečný prachy! Vždycky jsem si   říkal,jak mi je líto rodičů náctiletých   holčiček, co doma bědovaly a naříkaly, ať   jim rodiče koupí kredit,že potřebujou   podpořit své miláčky,které mají v životní   velikosti nad postelí na plakátech a nechávaj   si o nich každou noc zdát...pak nemáme mít   nejdražší operátory v Evropě,když náš   stupidní národ utratí miliony za SMSky kvůli   nějaký stupidní soutěži,njn s jídlem roste   chuť --->tohle a jim podobný soutěže či   reality show--->hrůza,děs,běs!
261972
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.8.2011
Další nudný pořad, který mě ničím   nezaujal. Nesympatický moderátoři a   soutěžící. Hrůza, kterou nechci už nikdy   víckrát vidět
teta.Essie
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.11.2010
Myšlenka udělat soutěž My a Slováci byla   dobrá.Ovšem během soutěže došlo ke spoustám   jak událostí tak reakcím porovnatelných s   reakcemi 3 letého mimina.Nebudu jmenovat   Bendiga.Ti lidi jak tam reagovali no to bylo   katastrofální.
Nebudu jmenovat lidi kteri v   pevecke soutezi nemaji co delat a jeste jsou   hodnoceni jako dobri.Nebudu jmenovat Starou ktera   si z toho delala modelingove molo.Co se mi libi na   tom vsem je ze jsme to tem slovakum natreli!!!!!
Reklama
Hortensie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.8.2010
Nejde mi do hlavy, když některé jedince tento   pořad tak pobuřuje, proč na to teda koukají?   Pokud mně je něco odporného, tak mě na to   nedonutí koukat ani pod hrozbou mučení.   Uznávám, že nemusí tento typ pořadu každému   sednout, protože vkus každého jedince je jiný,   ale co je na něm proboha tak nechutně   vulgárního? Mnoho účastníků tam jde s   přeceněnými silami, ano, to je pravda...mnozí   si nepřiznají, že jejich pěvecké   (ne)schopnosti na podobnou soutěž prostě   nestačí a cítí se dotčeni, když je jim z   úst poroty podána kritika. Ale to ještě   nesvědčí o tom, že by to byli lidé volných   mravů a spodina, jak mám pocit z některých   komentářů zde. Prostě si jen příliš   věřili a neodhadli své schopnosti, ono se   málokomu hezky poslouchá, když mu něco nejde a   je mu to řečeno natvrdo. Čím TV Nova tak   překročila nějaký etický kodex, že vysílala   tento pořad? To mi opravdu není jasné. Nemám   pocit, že bychom já, moje rodina a spousta   přátel, kteří na něj koukali, utrpěli   nějakou mravní újmu a dali se na cestu   prodejných mravů, drog a dalších zvěrstev.  

Naopak velmi oceňuji myšlenku společného   projektu Čechů a Slováků, jako odchovanec   federace jsem nikdy naše země nebrala jako dva   státy, považuji se za Čechoslováka a myšlenky   společných projektů alespoň v televizi mi   připadají výborné. Stejně tak je příjemné   slyšet slovenský jazyk a rozhodně nepatřím k   té kategorii lidí, která umíněně říká,   že mu nerozumí.

Co se týče výběru   moderátorů, myslím, že volba byla provedena na   výbornou. Ano, Leoš Mareš má možná   diskutabilní soukromý život, ale copak je tento   pořad o jeho milostných aférách a rozvodech?   Obávám se, že snad je podstatný jeho   profesionální projev a ten je na velmi dobré   úrovni, troufám si dokonce tvrdit, že ve své   kategorii je u nás jedním z nejlepších   moderátorů vůbec. Uznávám, že se zpěvem je   na tom mizerně, nicméně on v této soutěži   nezpíval, ale moderoval. A proč nepřiznat   někomu, že něco umí, když je to pravda, a to   i přesto, že nemusíme souhlasit s jeho   soukromím a některými názory. Adéla   Banášová je taky profesionálka, jen možná   působí chvílemi příliš vážně a   křečovitě, ale snad to má i v popisu práce:-)   Její projev je výborný, ale nějakou tu mimiku   tváře a úsměv by to občas chtělo. Z odborné   poroty se mi nejvíce zamlouvala Marta Jandová,   která se sice na jedné straně snažila působit   jako tvrdá a drsná rockerka, ale v průběhu   jednotlivých kol stále více odhazovala tuto   masku a ukázala veřejnosti, že pod její   slupkou se skrývá citlivé jádro. Výhrady bych   měla snad jen k celkovému vítězi Martinu   Chodúrovi, byli tam lepší, ale vybrali si ho   diváci, tak prostě rozhodla volba většiny. Co   se na celé soutěži povedlo ale nejvíce, je   vynikající píseň finalistů "Príbeh   nekončí", která mě osobně naprosto   uchvátila. Jen tak dál a více podobných   projektů.
Jarda.ftr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.7.2010
Do třetice
..se přidávám k niže uvedenémemu. Profitovat   na aferách téměř nezletilých, nevychovaných,   zhulených prasáků a k...v, vyzdvihovat je za   to, může jen opravdu prasácká TV a její   tiskoví parťáci.
Umělé ždímání emocí a   deptání psychiky,obrovská manipulace s   myšlením a názory, perverze a hnus s málem   ještě nezletilými, to je dnešní styl zábavy   protěžovaný touto slizskou TV, která si v tom   libuje ač jiným to kritizuje.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih56075minih56075Ring volný (1979) [TV pořad] 
n
minih17207minih17207Prvotní strach (1996) 
Primal Fear n
minih69223minih69223Kouzelníci (2010) 
Het geheim n
minih176140minih176140Black Water: Abyss (2020) 
Black Water: Abyss n
minih23915minih23915Zlo pod sluncem (1982) 
Evil Under the Sun n
minih5780minih5780Ďáblovo oko (1966) 
Eye of the Devil n
minih65733minih65733Jak by se vám to líbilo? (1982) 
Wie hätten Sie's denn gern? n
minih63110minih63110Hostinec „U koťátek“ (1971) [TV seriál] 
Hostinec „U koťátek“ n
minih39636minih39636Casanova (2005) 
Casanova n
minih101450minih101450Případ pro rybáře (2012) [TV film] 
Případ pro rybáře n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Talentmania (2010) [TV pořad]

 Talentmania (2010) [TV pořad]
Talentmania n
 
Žánr: soutěžní
Země: Česká republika / Slovenská republika


(spin-off)

Česko Slovenská SuperStar (2009) [TV pořad]Česko Slovenská SuperStar (2009) [TV pořad]Česko Slovenská SuperStar (2009) [TV pořad]Česko Slovenská SuperStar (2009) [TV pořad]
Reklama