Cerven
ohodnotit

Chattahoochee

Žánr:
Rok:
1989
Délka:
97 minut
„Gary Oldman a Dennis Hopper v biografickém dramatu muže, který musel na vlastní kůži poznat nejprve hrůzy korejské války a posléze i systému americké psychiatrické péče.“

Komentáře k filmu Chattahoochee

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Mlapiska
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.8.2007
Na tento film jsem se   původně vůbec nechtěla   dívat, ale do křesla mě   přibila úžasná úvodní   scéna, ve které vidíme   zatím neznámého muže,   kterému "hrábne" a   začne střílet na všechno   kolem sebe. Ani další minuty   mě rozhodně nenudily.
Hlavním hrdinou je   válečný navrátilec Emmett,   který se tímto výstupem   dostane do psychiatrického   vězení. Postupně odhaluje   zdejší praktiky, které jsou   plné násilí, šikany a   ponižování ze strany   lékařů a dozorců. Díky   Emmettovi a jeho velmi   šikovné sestře Earlene   však vyhraje spravedlnost a   všechny nečisté praktiky   jsou odhaleny. Velmi se mi   líbí, že prostředí   působí opravdu realisticky,   je zde využívána hrubá   vězeňská mluva a kromě   toho je úžasný Dennis   Hopper a hlavní představitel   Gary Oldman. Co mi naopak   lehce vadilo bylo, že se film   zabýval i únavnějším   rozebíráním Emmettových   rodinných problémů a   vztahů se svou ženou.
cragel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.5.2010
Chattahoochee
Začátek filmu vypadal velmi   slibně, ale postupem času   zábavnost vyprchala. Na   Garyho Oldmana bych se   vydržel dívat věčnost, ale   postupen času děj ubíral na   váze. I když Mick Jackson   dobře vystihl prostředí   blázince, pořád filmu něco   chybělo.Normálně bych dal   filmu 6b, ale za skvělého   Garyho dávám 8b.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Martin Boissau

Boissau Martin

Naposled navštívené:
Martin Boissau

Boissau Martin