Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Chatterbox!

 
Po ranním milování se nečekaně ozve vagína Penelopy Pittman a kritizuje výkon jejího přítele. Překvapená dívka má další potíže v kadeřnictví, kde je zaměstnaná, když se její „přítelkyně“ znovu pustí do kritiky zákazníka. Je propuštěna a vyhledá pomoc psychiatra dr. Pearla, který pochopí, že tato schopnost je jako stvořená pro kariéru v show businessu. Zejména zpěv vagíny, který za doprovodu orchestru při televizní show zaujme diváky.

Penelope se stane tváří stránek časopisů, palcových titulků v novinách a její vagína se dočká přezdívky „Virginia“. Přichází role v muzikálu a slavné otisky rukou a nohou na chodníku slávy před Čínským...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.4.2020
Tak opravdu to není film o zpívající   fontáně, ale o "zpívající   vagíně". Tato výjimečná vlastnost   hlavní hrdinky Penelope přivede obyčejnou   kadeřnici až na vrchol show businessu.   Originální je scéna filmu, kdy na chodníku   slávy před Čínským kinem v Los Angeles   zanechá Penelope nejen otisky rukou a nohou, ale   také své "Virginie". I když vše   svádí k tomu, že jde o bohapustou pornografii,   příběh je natočen decentně s několika soft   scénami a jde vyloženě o poměrně vtipnou   komedii. Film nemůže snad urazit ani ženy,   nicméně hlavní hrdinka ve vyznění příběhu   je spíše obětí své vagíny než úspěšnou   herečkou, která by raději šla úplně jinou   cestou.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama