Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Christine

 
Christine Chubbucková bojuje s depresí a frustrací v zaměstnání, zatímco se snaží posunout ve své kariéře. Film člena kolektivu Borderline Films se obloukem vrací k činu, který nelze vzít zpět, a líčí Christine (strhující Rebeca Hallová) jako komplikovanou a ambiciózní osobnost. V mrazivé charakterové studii zkoumá její motivace a kaskádu událostí, které nezadržitelně směřují k tragédii.
MFF Praha – Febiofest 2017

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
s titulky
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Christine >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Genn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.8.2017
Guts and Blood
Když si zadáte do vyhledávače heslo   „Christine Chubbuck“, bude 99% výsledků   odkazovat na existenci či neexistenci obrazového   záznamu z onoho vysílání, kdy se před   kamerami zastřelila. A tak se paradoxně   potvrzuje to, proč zemřela – trápila se tím,   že „neumí pochopit tento svět“, až do   okamžiku těsně před smrtí, když dospěla k   závěru, že tento svět pochopila velmi dobře a   nemá mu co nabídnout. I dnes, 40+ let po její   smrti, jediné, co „tento svět“ svět   zajímá, je ta sebevražda v přímém přenosu.   Guts-and-blood in full color.

Proto dávám   tomuto filmovému zpracování 9/10 hvězdiček:   Christině věnoval hodinu a dvacet minut, její   smrti a všemu kolem toho věnoval deset minut –   z toho samotnému aktu sebevraždy zlomek   vteřiny. Naštěstí.

„Co kdybychom zašli   dnes na oběd?“ „Hm, možná zítra,   dobře?“


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Christine (2016)Christine (2016)Christine (2016)Christine (2016)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Bypass

Bypass
Bypass

Naposled navštívené:
Bypass

Bypass
Bypass