Cerven
ohodnotit

Cizí člověk [TV hra]

Další název:
Bakaláři 1976
Žánr:
Rok:
1976
Délka:
27 minut
„Malý příběh ze života o chlapci, který se úplnou náhodou dozví, že je adoptovaný“

Obsah filmu Cizí člověk

 
Syn Karel hraje duo na housle se svou matkou - učitelkou hudby. Při předávání občanského průkazu ve škole se dovídá, že jeho matka jej adoptovala. Hledá doklady, nemůže se smířit s utajením skutečné matky, rozbíjí housle a utíká z domu. Navštěvuje mladou skutečnou matku, ta jej však odmítá a nechce o něm slyšet. Nakonec se vrací domů smířen se skutečností a s láskou se tiskne k adoptivní matce.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV hra]
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Distribuční verze:
česky
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Cizí člověk >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

hvezdyn
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.11.2012
Většinou ty bakalářské příběhy byly   úsměvné a spadaly do komediálního žánru. V   tomto případě se jedná o dramatické,   psychologicky laděné, vyprávění. Prostě, ve   stručnosti, patnáctiletý kluk z nové občanky   zjistí, že jeho matka, není jeho matka, rozbije   housle, kontaktuje svoji biologickou matku.   Pozná, že je to kráva a vrací se opět ke své   adoptivní matce. Všichni se v příběhu mračí   až na úředníky, kteří nové občanky   přidělovali.
jarda53
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.12.2011
David Schneider uměl své diváky učarovat   svými očima, příběh byl již několikrát   zpracován, známe povídku z filmu Ďábel a   desatero, zde dospívajícího syna hraje Alain   Delon a svojí matku najde v divadle. Naše matka   je obyčejná žena z paneláku, která se stará   o další dítě...Označení žánru není   správné, divák se smíchy nepotrhá...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama