Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Cizinec na útěku

 
Beth vede v jednom ospalém městečku bistro, které kdysi zdědila po svém zesnlém otci. Jednoho dne ráno, ještě před otevírací hodinou, do bistra přijde jistý vystrašený mladík, který se představí jako Jack Barrett. Mladík nemá peníze a tak mu Beth dá zdarma snídani. Zatímco ji připravuje, Jack si v ústraní spěšně převáže zranění břicha způsobené nožem. Poté před bistrem zastaví další auto a z něj vystoupí tři surfaři, kteří údajně míří na blízkou vyhlášenou pláž. Vyděšený Jack se však schová v kuchyni a prosí Beth, aby mužům neprozradila, že tu je. Tvrdí, že ho pobodali a teď pronásledují a chtějí zabít. Beth sice váhá a neví, zda má Jackovi...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Scott ReynoldsScott Reynolds  
hraje:
Radha MitchellRadha Mitchell.....Beth [27]   
Barry WatsonBarry Watson  
Josh LucasJosh Lucas  
Kevin AndersonKevin Anderson  
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Distribuční verze:
dabováno
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Cizinec na útěku >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Charlie35
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.2.2009
Solidně natočený thriller s dost dobrou   atmosférou. Na to, že to točil úplný   režisérský nováček, velice slušný pokus.   Když pominu některé drobné vady na kráse,   ideální zábavu pro večer u televizní   obrazovky.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Překvapivě opravdu povedený "malý"   thriller s dobrou atmosférou a vydařenými   hereckými výkony. Musím uznat, že jsem občas   ani nevěděl kdo je padouch a kdo ne a po celou   dobu jsem se velice dobře bavil. Jen k zavěru   bych měl drobné výhrady ale nedá se říct,   že by výsledný dojem filmu nějak kazil.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama