Cerven
ohodnotit

Ďáblova lest [TV minisérie]

Brána nebes (2009) - 3. díl

Rok:
2009
Délka:
64 minut
„Znalec černé magie Ivan Trojan a policejní komisař Jiří Dvořák pátrají po pachateli série rituálních vražd. Napínavý kriminální příběh inspirovaný existencí tajemné Ďáblovy bible.“
<< Předchozí díl 3 z 3 dílů Následující díl >>
 

Obsah filmu Brána nebes

 
Doktor Runa je přesvědčen, že sériovým vrahem může být někdo, kdo se dostal k tajemnému listu, který před staletími z Ďáblovy bible záhadně zmizel. Podaří se mu dokonce přijít na klíč, podle kterého si vrah vybírá své oběti, je to magická číselná tabulka. Všechno nasvědčuje tomu, že vize otce Toderika se naplňuje. Runa dál intenzivně spolupracuje s kriminalisty Sumarou a Šímovou, i když oni o jeho teorii pochybují. Když ale beze stopy zmizí kdesi v Podlažicích Runova dcera Iveta, i kriminalisté pochopí, že Runa může mít pravdu. Pátrání se rozjede naplno. Zatímco Sumara se Šímovou odjíždějí na místo, kde by mohli dopadnout vraha při činu,...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
Česká televize
 
 
Typ:
[TV ]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Brána nebes >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.8.2018
Všechno vysvětleno, logicky i pro laika, akorát   zářící oči apoštolů už na mě byly moc. A   pak také,že Šímová jela do Podlažic sama.   Nemají náhodou chodit/jezdit policajti ve dvou?.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.8.2018
Tak ten poslední díl už byl spíše takový   chvílemi ušitý horkou jehlou, řada nesmyslů a   nereálností se dá pochopit. Jirka Strach to   musel nějak uzavřít, ale třeba samotné   kradení kříže a další věci, to bylo přes   čáru. Bejt to od někoho jiného šel bych   možná o hvězdičku níže.
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.12.2015
Rozuzlení celého příběhu se opět nese ve   stejné atmosféře jako předešlý díl.   Chvílemi se projeví napětí, ale jinak není o   co stát. Opět plno patosu a scenáristického   zoufalství snažící se nějak vyniknout. Ne,   tohle rozhodně něco jako Dan Brown nebude.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Ivan TrojanIvan TrojanIvan TrojanIvan Trojan a Anna Geislerová
Reklama